*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

Μπράβο στον Εισαγγελέα κ.Κίτσα! Να χτυπηθούν τα ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ναρκωτικών στη Ξάνθη, όσο ψηλά κι αν είναι!

29 Ιουνίου


Nίκο μου ήρθα να μου… σφίξεις για .. τελευταία φορά το… χέρι, αλλά που να ξέρουν και ο Μέτιος με τον Γαλάνη, με ποιόν έχουν να κάνουν…! Άλλο Θανάσης κι άλλο Σωκράτης…!

(Ε, αφού ο Σωκράτης γίνεται "σημαία" της Ν.Δ. του Μέτιου....Τι δουλειά έχουμε οι υπόλοιποι;)

……………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Όπως έχω δε πολλάκις επισημάνει, το Υπουργείο Εξωτερικών – παρακολουθεί αδιαλείπτως τις όποιες τουρκικές απόπειρες αλλοίωσης της πραγματικότητας…

Το αυτό ισχύει ευνοήτως και για τις δράσεις και δραστηριότητες του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στην Κομοτηνή, οι οποίες, όπως και κάθε προξενικής Αρχής ξένης».

(Από την απάντηση του ΥΠΕΞ Ν. Δένδια στην ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ)

-Καθαρή και υπερήφανη απάντηση!!!

……………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Δήμαρχε Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, αυτό το αίσχος με τους κατεστραμμένους δρόμους και τις ανύπαρκτες διαβάσεις στην πόλη μας, πρέπει να τελειώνει. Δεν πρέπει οι Ξανθιώτες να περιμένουν μέχρι το επόμενο συνέδριο της Σοφίας, για να δουν βαμμένες διαβάσεις…».

(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)

-Και ασορτί… παπούτσια για φωτογράφιση!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Είναι γνωστό ότι ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης και την περίοδο της θητείας του αλλά και τώρα με την Κύπρια  Ελένη Χατζηγεωργίου που επέλεξε ως μέλος της διοίκησης της ΔΕΥΑΞ του Ι. Καμααρίδη, όχι μόνο στήριζε και έκλεινε τα μάτια στις δεκάδες απευθείας αναθέσεις του στην γνωστή εταιρεία εταιρεία με τις οφσόρ στην Κύπρο…

Τι συνέβη λοιπόν και ξαφνικά βγήκε και τον…κατήγγειλε; Ενώ σιωπά ένοχα στις καραμπινάτες παρανομίες στον γνωστό παράνομο παιδότοπο τον οποίο καθάρισαν...συνεργεία της ΔΕΥΑΞ;!

Η… Ελένη Χατζηγεωργίου ξέρει…; ή τα συμφέροντα των απευθείας αναθέσεων;

…….


*Κι έχουμε λοιπόν και λέμε. Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, σε έκτακτη και πάλι συνεδρίαση, «δια αλληλογραφίας» του ΔΣ της ΔΕΥΑΞ, ζητήθηκε από τον Πρόεδρο Ι. Καμαρίδη από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης της πράξης με τίτλο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ», Υποέργο 3 «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ Ν. ΜΟΡΣΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΜΟΙΡΟΥ».

Σύμφωνα λοιπόν με τον Δημαρχόπουλο:

-Στις 23-6-2022 ημέρα Πέμπτη, σε έκτακτη και πάλι συνεδρίαση, «δια αλληλογραφίας», ζητήθηκε και εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της ΔΕΥΑΞ, η απόφαση για κατευθείαν ανάθεση!

-Στις 24-6-2022 ημέρα Παρασκευή, γίνεται ανάθεση στο μελετητή, μεσολαβεί Σαββατοκύριακο και,

-Στις 27-6-2022 ημέρα Δευτέρα, ορίζεται ο επιβλέπων μηχανικός!

-Την επομένη ημέρα 28-6-2022, δηλαδή χθες Τρίτη… ζητάτε να γίνει η παραλαβή της μελέτης!

……

*Και τα ερωτήματα πάντα σύμφωνα με Δημαρχόπουλο και Ελένη Χατζηγεωργίου:

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

-Είναι δυνατόν μια μελέτη που αδυνατεί να συντάξει η Υπηρεσία και «βγάζει ένα κοστολόγιο» αμοιβής κοντά στις 30,000€, να γίνεται μέσα σε τόσες λίγες ημέρες;

-Είναι δυνατόν μια μελέτη, που καλύπτει μια ολόκληρη περιοχή να συντάσσεται από μελετητή να εκπονείται, να παραδίδεται, να παραλαμβάνεται και να εγκρίνεται… σε 4 ημέρες;

-Ποιος «πήρε», την απευθείας ανάθεση;

-Ποιος ορίστηκε επιβλέπων μηχανικός;

-Ποιος ή ποιοι παρέλαβαν τη μελέτη;

-Γιατί παρακάμφθηκαν ΠΕ μηχανικοί για την υπογραφή της βεβαίωσης παραλαβής της μελέτης και ορίσθηκαν ΤΕ μηχανικοί;

-Πόσοι, ποιοι και γιατί, μπορούν να τα ψηφίσουν όλα αυτά;

«Πράματα και θάματα»… κύριε πρόεδρε;

-Πράματα και θάματα πρώην Δήμαρχε Μπάμπη που εσύ έδινες εντολές στον Θωμά  Ξανθόπουλο για τις…νομικές γνωματεύσεις του για τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ παιδότοπο σε χώρο πρασίνου!!!

Ενώ  μέχρι τώρα εσύ με την Κύπρια καλύπτατε τον Πρόεδρο Ι. Καμαρίδη!

........

*Και φυσικά θα συγχαρώ τον Εισαγγελέα Ξάνθης Ξενοφώντα Κίτσα για τον τρόπο με τον οποίο "κινήθηκε' με το κύκλωνα ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ στη Ξάνθη, απαίτηση της κοινωνίας ωστόσο είναι ν' ανοίξει το κινητό του Δήμαρχου Τσέπελη για να δούμε εκτός απο τον "πασάμ" ...με ποιους άλλους επικοινωνούσε πανικόβλητος χθες όλη τη μέρα!!!  

Κι είμαι σίγουρος οτι θα χτυπήσει με τον ίδιο τρόπο και τα κυκλώματα που δρουν με ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ στο Δροσερό!!! Εδώ και χρόνια!!!  

-Χίλια μπράβο πάντως όχι μόνο στους Αστυνομικούς, αλλά και στον Εισαγγελέα Ξάνθης Ξενοφώντα Κίτσα!!!  

....

*Μάζωξη είχε χθες ο Σάββας Μελισσόπουλος στα  ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ και όπως έμαθα, ήταν εντυπωσιακό σε προσέλευση και σε αισιοδοξία, ενώ σε αυτό συμμετείχαν σχεδόν όλοι με με επικεφαλής τους Παναγιώτη Σταυρακάρα, τον γιατρό Βασίλη Παπαδόπουλο,  Λύρατζη, Παπαδάκη κλπ 

-Τουτέστιν μόνο ο....Φανουράκης απουσίαζε που έστειλε τον.....Κανάτα με παρέα για να "δει" και να μάθει "ποιοί" ήταν αφού όπως πάμε και τις ραγδαίες εξελίξεις που υπάρχουν...

Δεν αποκλείεται στο τέλος να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος ο Φανουράκης αντί του Τσέπελη!!! 

(σ.σ. Για να δούμε ποιόν άλλο ρόλο θα αναθέσουν στον Κώστα Κανάτα....Να τον στέλνουν όμως στα Φαναράκια για να δει ποιοί ήταν εκεί; Και γιατί δεν έστειλαν τον....Ηλία Ασκαρίδη που πηγαίνει εκεί συχνά και μάλιστα τρώει με την παρέα του και πληρώνει με....τιμολόγια;;; ) 

 .....

ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΣΕΣ ΡΟΥΣΟΥΠΟΛΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ Ν.Δ., ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ! 

-ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΕΞΕΘΕΣΕΣ!


Ούτε ερωτήματα έχω για το πώς βρέθηκε στη Ξάνθη ο Ρουσόπουλος, ούτε ενδιαφέρει φυσικά τους Ξανθιώτες γιατί ειδικό ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι και τόσο «δημοφιλής» τόσο στην περιοχή μας, όσο και στην εν γένει πολιτική ζωή μας…

-Ωστόσο η φωτογραφία του με τον Τσέπελη αλλά και το περίφημο «ρεπορτάζ» των… «διαμορφωτών» για τις επί χρόνια «φιλικές» του σχέσεις με τον πλέον αποτυχημένο Δήμαρχο στην ιστορία της πόλης…

Δεν αδίκησε τη Νέα Δημοκρατία αλλά δεν αδίκησε και τον Κώστα Καραμανλή. Μόνο τον ίδιο του τον εαυτό κατάφερε να εκθέσει ο Ρουσόπουλος και κανέναν άλλον. Κι όσοι για τους Ξανθιώτες, απλά το… διασκέδασαν περιμένοντας από τον Δήμαρχο Τσέπελη που ανέθεσε λέει την… διαφημιστική του καμπάνια σε διαφημιστικό γραφείο των Αθηνών, προφανώς για να μας κάνει και μια επίδειξη του πλούτου του… τι άλλες «παρόμοιες φωτογραφίες θα βγάλει μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές!!!

(σ.σ. Από την πλευρά του βέβαια ο Ρουσόπουλος λέει οτι βρέθηκε σε...γάμο και πανηγύρια κι έτσι προέκυψε η φωτογραφία με τον....Τσέπελη, αλλά κάτι θα έπρεπε να πει κι αυτός!!! Οι φωτογραφίες ωστόσο των "διαμορφωτών" με τις απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ, μιλάν μόνες τους! )

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »