*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

Να δοθεί άπλετο φως στην υπόθεση με το κύκλωμα των ναρκωτικών. Έχει επέκταση και.... εκτός Ξάνθης;

30 Ιουνίου


Το κοινό μάζεμα των «4» της νέας δημοτικής παράταξης «Η Ξάνθη μας Ενώνει» στα ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ το βράδυ της Τρίτης ήταν εντυπωσιακό.

(Τη φωτογραφία μας έστειλε δημοτικός σύμβουλος που ήταν παρών στην εκδήλωση)

…………………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Στόχος του Δήμου Αβδήρων είναι η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός του στόλου του με ηλεκτρικά οχήματα, σταθμούς φόρτισης και συνοδευτικού εξοπλισμού με σημαντικά οφέλη όπως η εξοικονόμηση ενέργειας, η αύξηση της ενεργειακής αποδοτικότητας και η μείωση της ηχορύπανσης».

(Ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης για τους 13 σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στον Δήμο Αβδήρων)

-Μήπως Δήμαρχε Τσιτιρίδη με το δελτίο τύπου που μας έστειλες στόχος σου ήταν να… «διαφημίσεις» τον ΑΦΑΝΤΟ βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη; Και μας δουλεύεις;

…………………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Επειδή το Σάββατο 09 Ιουλίου, οι θρησκευτικές υποχρεώσεις των μουσουλμάνων (ελέω Κουρμπάν Μπαϊράμ) δεν θα επιτρέψουν τη συμμετοχή μουσουλμάνων παραγωγών στη λαϊκή αγορά της Ξάνθης.

Παρακαλώ όπως εξετάσετε το ενδεχόμενο έκτακτης μετακίνησης της λαϊκής αγοράς της Ξάνθης από το Σάββατο 09 Ιουλίου, στην Παρασκευή 08 Ιουλίου».

(Από την επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου Ξάνθης Ιρφάν  Χατζηγκενέ, σε Κουρτίδη, Τσέπελη και Προϊστάμενο Τμήματος Εμπορίου Π.Ε Ξάνθης)

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ  ΤΑΠΕΙΝΑ

*«Μου την στήσανε  ισχυρίζεται» ο στενός συνεργάτης του Δήμαρχου Τσέπελη που εμπλέκεται μαζί με 2-3 ακόμη μεγάλους σε ηλικία σε κύκλωμα διακίνησης  ναρκωτικών!!

Δηλώνοντας φυσικά χρήστης!!!

Ποιο όμως του την… «στήσανε»; Διότι αυτό θα μπορούσαν σίγουρα όχι πολιτικοί αντίπαλοι ή δημοσιογράφοι ή αντίπαλοι του Δήμαρχου Τσέπελη αλλά μόνο άνθρωποι που ενδεχομένως θα γνώριζαν την σχέση κα ροπή του με τα ναρκωτικά!!! Οπότε και γεννάται το ερώτημα…

-Και η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής με τον αστυνομικό σκύλο στο σπίτι κατά την έφοδό τους εκεί, -που προηγήθηκε- έγινε με την άδεια της Εισαγγελίας  και βάση και ηχητικών ντοκουμέντων που ήταν εν γνώσει φυσικά του Εισαγγελέα κ. Ξενοφώντα Κρίτσα. 

-Έγινε...τυχαία ή μετά από πολύμηνη παρακολούθηση;

....

*Και με πιο απλά λόγια, τίποτα δεν έγινε ΤΥΧΑΙΑ!!! 

Και γι’ αυτό το σοκ ήταν διπλό και για τον Δήμαρχο Τσέπελη!!! Ο οποίος όπως μου είπε αστυνομικός, εμφανίστηκε ... δυο φορές στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης. 

Αστυνομικέ διευθυντά Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη, ο "πασάμ...." τι ήθελε στο γραφείο σου, γιατί δεν είδα ούτε φωτογραφία, ούτε δελτία τύπου, ούτε να τον περιμένεις στα...σκαλοπάτια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης αυτή τη φορά!  Όπως παρανόμως εν καιρώ κορονοίού έκανες την Πρωτοχρονιά του 2020;

…….

*Φώτο από την εκδήλωση των "4" παρατάξεων (Μελισσόπουλος, Παπαχρόνης, Γ. Χατζηθεοδώρου και Λύρατζης) στα "Φαναράκια".*Μέχρι στιγμής πάντως, ούτε… βίντεο κυκλοφόρησε ο Κανάτας να τα «σέρνει» στην ... αντιτρομοκρατική, ούτε ο Φανουράκης έβγαλε ανάρτηση, η δε γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά  δεν έβγαλε ανακοίνωση να κατηγορήσει τον… Σάββα Μελισσόπολο ή τον Λύρατζη ή τον Γιώργο Χατζηθεοδώρου που φταίει συνήθως σε όλα!!!

Why;;; 

...... 

*Και βέβαια μόνο τυχαία δεν έχουν παγώσει όλοι από το περιβάλλον του Τσέπελη αφού το εν λόγω στέλεχος όχι μόνο ήταν ΔΕΞΙ του χέρι, αλλά και τον… προόριζε για την .... διάδοχη κατάσταση στο Δήμο προκειμένου να συνεχίσει το… ΜΕΓΑ έργο του (!)   και ουκ ολίγες φορές μπήκε όπως μαθαίνω στο γραφείο του, ακόμη και για να του βάλει… «φωνές» όταν δεν συμφωνούσε με κάποια απόφασή του ή κάποια… μείωση προστίμου!!! Τρόπος του λέγειν!!!

…...

Είδηση της τελευταίας στιγμής; Εμπλέκεται στην όλη ιστορία και άλλο πολιτικό στέλεχος όπως μαθαίνω…!

Και μάλιστα μουσουλμάνος επιχειρηματίας από τα Κιμμέρια;;!!! Αλήθεια ή ψέματα; Ο χρόνος θα δείξει…

Διότι ουδέν κρυπτόν πλέον υπό τον ήλιο!! ..

Και ο Εισαγγελέας Ξάνθης δυστυχώς για εμπλεκόμενους και μη,  είναι άμεμπτος και ΕΝΤΙΜΟΣ με κεφαλαία !!

Θυμίζοντας πολύ τον Εισαγγελέα Καραμολένγκο, όπως μου είπε χαρακτηριστικά γνωστή δικηγόρος!!!Share this

Related Posts

Previous
Next Post »