*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

Μπράβο στον Εισαγγελέα Ξάνθης Ξενοφώντα Κρίτσα και την Αστυνομία! Να δοθεί άπλετο φως στην υπόθεση!

30 Ιουνίου


*«Είμαι απλός… χρήστης! Μου την είχαν… «στημένη»!!! Ισχυρίζεται το πολιτικό στέλεχος και στενός συνεργάτης του Δήμαρχου Τσέπελη, επιχειρώντας φυσικά να πέσει στα «μαλακά» στη γνωστή υπόθεση ναρκωτικών που ήδη έχει πάρει τρομερή διάσταση, καθώς επεκτείνεται και σε άλλους Νομούς!

-Μην μπορώντας ακόμη να ξεπεράσει το σοκ για το πως «τόλμησαν» οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης να του περάσουν χειροπέδες μετά την έρευνα στο σπίτι του στη Χρύσα…!

«Θεωρώντας» προφανώς ότι έχει το… «απυρόβλητο»!

……

*Από τη μια δικαίως δηλαδή ένα πολιτικό στέλεχος του δικού του πολιτικού βεληνεκούς –χθες στην πιάτσα «διέρρεε» ότι και πολιτικός από τα Κιμμέρια φέρεται «αναμιγμένος» στο κύκλωμα- λογικό είναι να μην μπορεί να πιστέψει ακόμη ότι «θα ήταν δυνατόν να του βάλουν χειροπέδες» μην υπολογίζοντας ότι είναι στενός συνεργάτης ενός Δημάρχου που χαρακτηρίζει τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης  Πασχάλη Γιώρη «πασάμ…» κι από την άλλη υπάρχει η κοινωνία που βράζει!!!

-Διότι αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του, σήμερα θα βοούσε ο ντουνιάς, ενώ στη Ξάνθη επειδή ακριβώς πρόκειται για ένα τόσο μεγάλο όνομα «κυριαρχεί» ομερτά και δεν γράφθηκε ούτε μια μικρή «σειρούλα» από τα υπόλοιπα ΜΜΕ!!!

Ούτε ένα απλό μονόστηλο!!!

……

*«Του την είχαν… «στημένη», αλλά… ποιοι; Καθότι οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής από τη Θεσσαλονίκη δεν ήρθαν τυχαία και πόσο μάλλον δεν… μπήκαν τυχαία στο «σπίτι» του στη Χρύσα –στην ίδια σχεδόν αυλή με άλλα δυο σπίτια- για να μπουν μέσα, να κάνουν έρευνα με σκυλιά και να του βάλουν χειροπέδες, είχαν άδεια από τον Εισαγγελέα!!!

Αλλιώς δεν θα μπορούσαν ούτε στο… δρόμο να μείνουν!!!

-Για να σας μην σας αναφέρω βέβαια ποιος ήταν ο πρώτος που κατέφτασε στον τόπο κι άρχισε να ρίχνει… τηλέφωνα, βλέποντας η υποτιθέμενη πανίσχυρη εξουσία του να αποδεικνύεται στην ουσία «φύκια για μεταξωτές κορδέλες!!!

……

*Καθαρές κουβέντες λοιπόν. Περιμένουμε λοιπόν να δοθεί ΑΠΛΕΤΟ φως στην παραπάνω υπόθεση, περιμένουμε να μην ΚΑΛΥΦΘΕΙ κανείς όσο ψηλά κι αν είναι, περιμένουμε να ΛΑΜΨΕΙ η αλήθεια!!!

Και λέμε μπράβο από την μια στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής που τόλμησαν να μπουν στο… «άβατο» και να προχωρήσουν οργανωμένα τις έρευνές τους κι από την άλλη στον Εισαγγελέα Ξάνθης Ξενοφώντα Κρίτσα που πήρε «επάνω» του όλη την υπόθεση και δεν δέχτηκε καμιά παρέμβαση!!!

……

*Ναι έχουμε εμπιστοσύνη… Όχι στην Δικαιοσύνη αλλά στους άξιους Εισαγγελείς και δικαστές γιατί αποτελούν την μοναδική χαραμάδα ελπίδας ότι κάτι μπορεί ν’ αλλάξει στη σημερινή θολούρα της εξαγοράς και της ρεμούλας!!!!

Τίποτε άλλο δυστυχώς…! Αυτά για σήμερα.

(σ.σ. Μου είπε αναγνώστης της εφημερίδα χθες, έψαξα παντού κάτι να βρω, κάτι να γράψουν για την συγκεκριμένη υπόθεση. Τίποτα! Προφανώς γιατί εις εκ των δραστών υπερηφανεύονταν ότι έχει… στενές σχέσεις με συγκεκριμένα ΜΜΕ και συγκεκριμένους δημοσιογράφους! Λέω…).

……

*Και μια είδηση. Παραιτήθηκε από τη θέση του στο Τοπικό Συμβούλιο Δήμου Ξάνθης το στέλεχος του Τσέπελη που εμπλέκεται με  το κύκλωμα των ναρκωτικών και τον ντόρο που έχει ξεσπάσει, ενώ οι ανακρίσεις συνεχίζονται...

......

*Κι ένα απλό ερώτημα. Με τον εμπλεκόμενο στενό συνεργάτη του Τσέπελη, τι σχέση είχε και έχει ο επιχειρηματίας Αλήογλου Αχμέτ, συνέταιρος αν δεν κάνω λάθος, του Δήμαρχου Μύκης Ντελή Ριτβάν;

.....

*Καφέ στο fratelli έπινα χθες στις 15.10 μετά την Ανοιχτή γραμμή και τι βλέπω; Τον γνωστό Κανάτα να βγαίνει από την πίσω πόρτα του Δημαρχείου και να ανεβαίνει σε μηχανάκι (ΧΩΡΙΣ κράνος φυσικά όπως και ο οδηγός) και να φεύγουν βολίδα από την Μιλτιάδη Γεωργίου προς την οδό Βενιζέλου!!!

Οπότε ξαναρωτάω μέσα από τη στήλη τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Φανουράκη!!!

-Κάνατε και πρόσληψη στον Κανάτα στον Δήμο Ξάνθης με σύμβαση και είναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο δημαρχείο Ξάνθης;

Διότι αν αυτό συμβαίνει, τότε ένας υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης πως μπορεί να ... ΧΛΕΥΑΖΕΙ με την ιδιότητα αυτή τους επικεφαλής των άλλων δημοτικών παρατάξεων;

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »