*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής Λεωφόρου Στρατού για τα έργα και το δρόμο πίσω απο το Έλενα στη Ξάνθη.

30 Ιουνίου

 

Για ..."τέχνασμα" του Δήμου Ξάνθης προκειμένου να χτιστεί οικόπεδο πίσω με... .πολυκατοικία 7 ορόφων, μιλούν κάτοικοι της περιοχής Λεωφόρου Στρατού στη Ξάνθη που συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης και ενημέρωσαν για το πρόβλημά τους το Next tv.

Σύμφωνα με δηλώσεις τους -θα διαμαρτυρηθούνε και στο Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης αλλά και στο Δήμο, οι κάτοικοι μιλάνε για "πέταμα" χρημάτων αφήνοντας αιχμές κατά του Αντιδήμαρχου Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη και τις συχνές επισκέψεις του στην περιοχή και συγκεκριμένα στο συγκρότημα Ζαρζαβατσάκη ενώ στις δηλώσεις τους, τον ρωτάνε αν έχει κάποια σχέση με τα εκεί έργα. 

"Δεν μας βάλατε κολόνες φωτισμού, και ξαφνικά φτιάχνεται δρόμο??? Ποιον αλήθεια εξυπηρετεί ο δρόμος??? Μόνο την κατασκευαστική εταιρεία που θα χτίσει την οικοδομή μήπως??? Έχετε σχέση κ. Ζερενιδη??? Εσείς και ποιοι άλλοι???"", ρωτάνε οι κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν με επικεφαλής τον γνωστό αθλητικογράφο -δημοσιογράφο Στάθη Παπαδόπουλο, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και τη σχετική απόφαση από το Φύλλο της Κυβέρνησης. 

Καλό είναι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης και νέος ο αρμόδιος προϊστάμενος Πολεοδομίας κ.Αβραμίδης να ενημερώσουν τους κατοίκους και να απαντήσουν στα ερωτήματά τους.


 









 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »