*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

"Έσκισε" ο Μπάμπης Ιωακειμίδης στον Πετεινό! Η Ίρις στο ΘΕΑ Ξάνθης, στη Δράμα ο Ν. Στογιαννίδης

30 Ιουνίου


*Μια υπέροχη ποντιακή βραδιά, με τον Μπάμπη Ιωακειμίδη και την ορχήστρα του, διοργανώθηκε την Τρίτη 28 Ιουνίου το βράδυ στον Πετεινό του Δήμου Αβδήρων, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Αλεκτόρεια 2022»!

-Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και οι ποντιακοί χοροί ασταμάτητοι!

……

*Για 2η συνεχόμενη Πέμπτη σήμερα στο cafe bar «ΘΕΑ» στην Πλατεία Αντίκα στην Ξάνθη, διοργανώνεται Live Μουσική βραδιά με τους Ίρις Μούτους και Δημήτρη Λεβάκη!

-Μαζί τους στα πλήκτρα και ο Γιάννης Καλαουζίδης.

-Ώρα έναρξης στις 21:00.

-Για κρατήσεις απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 6975749275.

……

*Ο Ξανθιώτης τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης Νίκος Στογιαννίδης επέστρεψε από το Αγρίνιο όπου πέρασε λίγες μέρες ξέγνοιαστων διακοπών και αυτό το Σάββατο 2 Ιουλίου ξεκινάει τις Live εμφανίσεις του, αρχής γενομένης από τη Δράμα και συγκεκριμένα από το «MEMPHIS» CAFE-BAR, όπου στις 22:00 το βράδυ θα διασκεδάσει τους Δραμινούς θαυμαστές και θαυμάστριές του με όλες τις επιτυχίες του!

……

*1η μέρα εκπαίδευσης στη Θάσο με το Πυροσβεστικό Σώμα ήταν η χθεσινή για τον Ξανθιώτη μουσικοσυνθέτη Ανέστη Μελισσόπουλο ο οποίος, για όσους δεν το γνωρίζουν είναι και… πυροσβέστης!

-Ο Ανέστης θα συνεχίσει για λίγες μέρες την εκπαίδευσή του στη Θάσο και έπειτα θα επιστρέψει στην Ξάνθη όπου και υπηρετεί.

……

*Στην Κεραμωτή θα τραγουδήσει σήμερα στις 21:00 το βράδυ η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου στο live που διοργανώνεται στο «Porto Keramoti», μαζί με άλλους καλλιτέχνες και συγκεκριμένα τους Χρύσα Νικολοπούλου και Μάκη Χιδήρογλου στο τραγούδι και Γιάννη Βουλγαράκη στο μπουζούκι και Γιώργο Αραμπατζή στα πλήκτρα!

……

*Η ομάδα εκπαιδευτικών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας, διοργανώνουν την Κυριακή 3 Ιουλίου στην παραλία Μάνδρας το 1ο Kids Festival!

-Περισσότερες πληροφορίες στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

«Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε το 1ο Kids Festival που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Μάνδρας στις 3 Ιουλίου.

Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μάνδρας, διοργανώσαμε με πολλή αγάπη και δουλειά μια γιορτή για τους μικρούς μας φίλους.

Σας προσκαλούμε να έρθετε να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε, να παίξουμε, να διαγωνιστούμε και να λερωθούμε πιο πολύ από ποτέ! Φέρτε μόνο την καλή σας διάθεση και τα πιο πρόχειρα σας ρούχα.

Προειδοποιητικό μήνυμα: Γονείς και παιδιά να είστε έτοιμοι για τον πιο διασκεδαστικό πόλεμο… νερού και χρωμάτων!

Συμβουλή: Φορέστε πρόχειρη άσπρη μπλούζα και ένα καπέλο.

Κλείστε γρήγορα ΔΩΡΕΑΝ τη θέση σας στην παρακάτω ηλεκτρονική πλατφόρμα συμμετοχής: https://docs.google.com/.../123vI2elVT2CiztosUw1s.../edit...

Για οποιαδήποτε απορία στείλτε μου προσωπικό μήνυμα

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε από κοντά!

Με αγάπη η ομάδα εκπαιδευτικών του 1ου Kids Festival και ο Π.Σ. Μάνδρας».

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »