*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

Αναλαμβάνει τις ευθύνες του ο Μέτιος απέναντι στη Ν.Δ. με τις επιλογές του!

30 Ιουνίου

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΤΙΟΥ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ,
ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!


Ανεξάρτητα αν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος ισχυρίζεται ότι στην Οικονομική επιτροπή δεν είναι μόνος και… επιρρίπτει τις ευθύνες «επιλογής» του πρώην Υπουργού του ΓΑΠ και στελέχους του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη για τη θέση του Αντιπροέδρου στον νέο Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας ΑΜΘ…

-Είναι εμφανές ότι πρόκειται για μια επιλογή καθαρά δική του που είχε ως αποδέκτη εκτός από το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και τους Νεοδημοκράτες και κυρίως τον πρώην Υπουργό Αλέξανδρο Κοντό!

Ο Περιφερειάρχης δηλαδή έριξε το «γάντι» στον Αλέξανδρο Κοντό και το δικό μου ερώτημα είναι αφού πιστεύει τόσο πολύ στην πολιτική του ενίσχυση λόγω Σωκράτη Ξυνίδη…

Γιατί δεν τον έκανε… κατευθείαν Πρόεδρο στον νέο Αναπτυξιακό Οργανισμό, αφού πρόκειται για πρώην Υπουργό;…

Ούτως ή άλλως δική του επιλογή ήταν οπότε… αναλαμβάνει και την προσωπική του ευθύνη για το όποιο πολιτικό κόστος και για τον ίδιο αλλά και για την Νέα Δημοκρατία!!!

 

ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ!

Είπαμε για ανικανότητα, αλλά όχι κι έτσι… Εδώ και 10 μέρες μετά το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ που κάναμε καταγγέλλοντας ότι με θερμοκρασία 40 βαθμούς, ούτε ένα από τα τρία σιντριβάνια της πόλης δεν λειτουργεί στη πόλη…

Είδαμε να κινητοποιείται ο «αντιδήμαρχος για όλες τις δουλειές» Στέφανος Ιγιαννίδης με αυτοκίνητα και προσωπικό του Δήμου Ξάνθης, αλλά το… αποτέλεσμα ήταν να λειτουργήσει από χθες μόνο το μικρό σιντριβάνι της Κεντρικής πλατείας, προφανώς γιατί στο Δήμο Τσέπελη είναι πολυάσχολοι, ή οι αντιδήμαρχοι ενδιαφέρονται μόνο για την αντιμισθία τους!

 

ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΛΦΩΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙ «ΣΤΡΑΒΟ» ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ

Κι ένα τελευταίο. Ο «Μαχητής» εξακολουθεί να είναι η εφημερίδα που έδινε και δίνει βήμα τους πολίτες και αναγνώστες της, εδώ και χρόνια!

Όχι μόνο λοιπόν με κάποιο email αλλά και ένα απλό τηλέφωνο στο 2541025555 μπορείτε να μας τηλεφωνείτε όταν εντοπίζετε κάποιο «στραβό» στην πόλη της Ξάνθης και οπουδήποτε αλλού και το προβάλλουμε με τον ανάλογο σχολιασμό. Με ένα τηλέφωνο στο 2541025555.

Ο «Μαχητής» ανήκει στους αναγνώστες του κι όχι στην ουσία!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »