*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαΐου

Να καθαρογραφεί η απόφαση. Να μας πει πως «πληρώνεται» ο Ιμάμης της Γλαύκης, τι δηλώνει στην Εφορία!

27 Μαΐου


*Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που έζησα –και ζω…- Τρίτη και Τετάρτη μετά την απόφαση του Τριμελούς Πλημ/κείου Ξάνθης στη μήνυση του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ και του «ψευτο-ιμάμη του» του στη Γλαύκη Ερκάν Αζίζογλου που χαρακτήριζε… «σκυλιά» τους μουσουλμάνους του χωριού που διαμαρτυρήθηκαν για τα ανθελληνικά επεισόδια στην κηδεία του Έλληνα στρατιώτη και σε συνέντευξη του στη Μιλιέτ, μιλούσε για νίκη… κατά του Ελληνικού Κράτους!!!

……


*Τον ρώτησε τον Ερκάν Αζίζογλου, που λίαν επιεικώς εμείς χαρακτηρίζουμε «φίδι» κολοβό, η δικηγόρος του «Μ» Λίτσα Μιχαηλίδου, «ποια είναι αυτά τα… σκυλιά στη Γλαύκη που διαφώνησαν με τα επεισόδια κατά του Νόμιμου Μουφτή Ξάνθης, αλλά ο λαλίστατος Ερκάν που πληρώνεται από το… χωριό ως Ιμάμης, αλλά δεν μας είπε…

-Τα δηλώνει ή δεν τα δηλώνει στην Εφορία; Και γενικά πως λειτουργεί το συγκεκριμένο σύστημα.

……

*Σήμερα λοιπόν επανέρχομαι στο ίδιο θέμα κι αφού επαναλαμβάνω ότι κριθήκαμε αθώοι από δυο άλλα δικαστήρια για το επίδικο δημοσίευμα…

Επανερχόμαστε στο συγκεκριμένο θέμα και ρωτάμε τον Αζίζογλου διότι ΤΩΡΑ λάβαμε γνώσει εκείνων των δηλώσεών του στην «Μιλλιέτ»:

1. Μπορεί να μας κατονομάσει ποιοι είναι οι κάτοικοι που κατονόμασε… σκυλιά; Και με την γενναιότητα που τον διακρίνει, να μας δώσει τα ονόματά τους;

2. Γιατί όταν τον ρώτησε το δικαστήριο, «αν έχει σχέση με τον Νόμιμο Μουφτή Ξάνθης», είπε ότι δήθεν… είχε σχέσεις και είχανε μιλήσει… στη συνέχεια κατέθεσε ψευδώς καμία σχέση δεν είχε μαζί του και αυτός και μόνο αυτός φώναξε τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης να κάνει την κηδεία κι όχι ο Στρατός;

3. Εφόσον κατέθεσε στο δικαστήριο ότι πληρώνεται από τους χωριανούς στη Γλαύκη ως Ιμάμης, ευθέως να μας δώσει τις… ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ που έδινε και πόσα είναι τα χρήματα, για να δούμε και πως ζει και μάλιστα, πολυτελώς όπως φάνηκε και από το ντύσιμό του!!!

4. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ κύριοι Δικαστές στην αμοιβή του συγκεκριμένου ΥΒΡΙΣΤΗ ανθέλληνα Ιμάμη του Μετέ στη Γλαύκη που δίνει τέτοιες συνεντεύξεις στα Τουρκόφωνα και Τουρκικά ΜΜΕ και χαρακτήρισε τα επεισόδια στη Γλαύκη σε βάρος του Σινίκογλου, ΝΙΚΗ του Τουρκισμού επί του… Ελληνικού Κράτους!!!

Περιμένουμε μέχρι να επανέρθουμε στο συγκεκριμένο θέμα. Γιατί η ΑΝΟΧΗ δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση συμμετοχή στις καραμπινάτες αυτές παρανομίες.

……

*Και βέβαια παρακαλώ τον Πρόεδρο του Τριμελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης Αργύριο Γκογκόλα, σε αντίθεση με άλλους δικαστές, να δώσει εντολή για να γραφούν τάχιστα τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ της δίκης της 24 και 25 Μαΐου 2022!!! 

Τα πρακτικά ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ κι όχι ένα μέρος της απόφασης που "διέρρευσε"  κάποιο....σκουλήκι!  Όποιος κι αν είναι αυτός...

Και παράλληλα καταγγέλλουμε ευθέως τον μηνυτή μας «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ  ότι «και μόνο που αυτά που ομολόγησε και κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου Ξάνθης», επιβεβαίωσε ενώπιον του Νόμου  ότι έχει προβεί και προβαίνει συνεχώς στο αδίκημα αντιποίησης αρχής!!!

……

*Αλλάζω θέμα. Σίγουρα ο χρόνος είναι μακρύς, σίγουρα ο Στράτος Κοντός προς το παρόν τα έχει δώσει όλα στην πολύ πετυχημένη νέα καμπάνια της ιστορικής Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής -χθες είχε ειδικό αφιέρωμα η «Ανοιχτή γραμμή» του Next tv οι άλλοι όμως συνδυασμοί τρέχουν και δεν προλαβαίνουν, ώστε να κλείσουν από τώρα.. υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Έτσι ο Δήμαρχος Τσέπελης ανακοίνωσε ότι «έκλεισε» τον Θόδωρο τον Πύρρο αλλά και τον… Τσεγγελίδη –εγώ κρατώ μικρό καλάθι- ενώ ο Σάββας Μελισσόπουλος με τον Λύρατζη και τον Βασίλη Παπαδόπουλο προσπαθούν να κλείσουν  τον Τιμούρ.

Κι ακόμη έχουμε… Μάιο 2022!

(σ.σ. Εγώ προσωπικά ωστόσο διαφωνώ ριζικά οτι ο Θόδωρος αν κατεβεί ο Στράτος θα κατέβαινε με οποιοδήποτε άλλο....άσχετα με την σχετική φωτογραφία. Και φυσικά ούτε τηλέφωνο τον πήρα κι ούτε καν τον ρώτησα....ακριβώς γιατί τον ξέρω! Βέβαια η φωτογραφία από μόνη της, πλάκα προσκάλεσε στους περισσότερους...Μόνο πλάκα!!!  )

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »