*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαΐου

Τα παιδία παίζει με τον....Πύρρο! Μπράβο στον Αμέτ Ογλού Ραμαδάν απο το Δροσερό....

27 Μαΐου


Τι κι αν από τον Αύγουστο του 2021, μπαίνουμε στον Ιούνιο 2022 και το δημοτικό κολυμβητήριο
δεν λειτούργησε ακόμη…! Σαμπάνιες έχουμε άφθονες…!

……………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Μακάρι ο Θεός, ο Αλλάχ και ο οίκτος όλων μας, να τον βοηθήσει στην αρρώστια του, να την ξεπεράσει και να τον ξανασυναντήσουμε στα δικαστήρια.

Ο Θεός να γιατρέψει και το… αγιάτρευτο  μίσος του για τους Έλληνες που χαρακτήριζε Γκιαούρηδες αν και Πομάκικης καταγωγής, γιατί τα πλούτη δεν αρκούν!».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο πρωτοσέλιδο του «Μ»)

-Αμήν…

……………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Καλά τα συνέδρια… Καλές οι φιέστες που φέρνουν κόσμο στην Ξάνθη… Πολύ καλό και το τουρνουά BEACH VOLLEY MASTERS, όμως ανοίξτε επιτέλους εκείνο το ρημάδι το κολυμβητήριο, γιατί καλοκαίριασε…».

(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ)

-Θα το άνοιγε τον Αύγουστο του 2021 καλώντας με… στρινγκάκια την Γαργάλα και το γυναικείο πληθυσμό και φτάσαμε… στον Ιούνιο 2022!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Είναι στιγμές που απογοητεύομαι. Να είμαι ειλικρινής…Και «πέφτω» για κανένα μισάωρο και αν…

Μετά όμως δυστυχώς για τις «έχιδνες» και όλο αυτό το «σκουπιδαριό», ξανασηκώνομαι και γίνομαι πιο ανατρεπτικός

……

*Σεμνά, λιτά και ταπεινά. Σας ευχαριστώ όλους είτε τους σήκωσα το τηλέφωνο, είτε μου έστειλαν ένα μήνυμα…

Για μένα προσωπικά και το «Μ», το δικαστήριο με τον Μετέ δεν έληξε με την απόφαση της Τετάρτης…!

Αλλά συνεχίζεται!! Και σε γενικότερο επίπεδο μάλιστα…

……

*Μη μου στέλνετε βλακώδεις αναρτήσεις άλλων…Και μάλιστα από την ώρα που εσείς οι ίδιοι τις χαρακτηρίζεται με αυτόν τον τρόπο…εμένα τις μου τις στέλνετε; Επειδή δεν τολμάτε να τις σχολιάσετε εσείς ή επειδή είστε…κολλητοί του Πύρρου! Λέω…

(σ.σ. Καλά βρε πρώην του ΣΥΡΙΖΑ, και νυν του εαυτού σας και του Τσέπελη....Είναι δυνατόν αν κατεβεί ο Στράτος να πάει ο Πύρρος με οποιοδήποτε άλλο;)

……

*Τον πρώην αντιδήμαρχο του Χατζηευαγγέλου, Φώτη Πυροστιιάνη είδα χθες στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης με την δικηγόρο του (και δικηγόρο μου…) Λίτσα Μιχαηλίδου.

Θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2023; Μάλλον δεν το έχει αποφασίσει ακόμη

……

*Ερώτημα κρίσεως. Αν ο Δήμαρχος Τσέπελης δεν «σκορπούσε» το άφθονο χρήμα που βρήκε ΑΦΘΟΝΟ στο Δήμο από τον πρώην…

Πόσοι από αυτούς που τώρα τον «γλύφουν» και τον «λιβανίζουν» θα ήταν μαζί του;

……

*Και φυσικά αυτό ισχύει και για τους κολλητούς που παίρνουν τις δεκάδες απευθείας αναθέσεις και τα λιβανιστήρια αλλά και τους εξαγορασθέντες δημοτικούς συμβούλους!!!

.......

*Πλην της γραμματέως λοιπόν, πές μου έναν Δήμαρχε Τσέπελη που σε … «αγαπάει» πραγματικά…

Κι όταν τους γυρίσεις την πλάτη, δεν λένε αυτά που ξέρεις ότι λέει ο μισός πληθυσμός της Ξάνθης.

……

*Και για να τελειώνει αυτό το σενάριο.

-Δεν ασχολούμαι με κανέναν δημοτικό συνδυασμό, δεν πήρα ούτε έναν να πω… πάνε με τον τάδε υποψήφιο Δήμαρχο κι από κει και μετά…!

Τζάμπα με ζαλίζετε και τζάμπα χάνετε και το χρόνο σας…

*Αυτό το τελευταίο μάλιστα το λέω κυρίως για το «δίδυμο» Τσέπελη-Φανουράκη που ξυπνάνε, κοιμούνται και… ξαναξυπνάνε τη νύχτα με το ίδιο άγχος!

Αν θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης ο Στράτος Κοντός!!!

Μην αγχώνεστε… Και μην παίρνετε τηλέφωνα εδώ κι εκεί (και φυσικά δεν αναφέρομαι σε μένα…), διότι ούτε αυτοί… ξέρουν!!!

Και φυσικά μη βγάζετε τζάμπα και φωτογραφίες με λεζάντες αγωνίας και ανασφάλειες… γιατί ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΑΝ!!!

……

*Και φυσικά δεν ασχολούμαι, ούτε με το Δήμο Αβδήρων και τον Δήμαρχο Γιώργο Τσιτιρίδη, όχι μόνο γιατί ο Γιώργος τα ξέρει όλα και πλην του Σπύρου του Γαλανόπουλου, δεν ξέρω αν τον καίει κανείς άλλος…

Επιμένοντας ωστόσο ότι ο Αντιδήμαρχος Νίκος Μαυρίδης είναι πανταχού παρών όταν τον καλούν…

Ο δε  Φώτης Σταυρακάρας ότι… «κατσικάκια» και να κάνει τον Νίκο Ευφραιμίδη, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης εξακολουθεί να μη ξέρει –ακόμη- τι θα κάνει στις επόμενες δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές!!!

 

Μπράβο Αμέτ Ογλού Ραμαδάν από το Δροσερό Ξάνθης, που ολοκληρώνει τις σπουδές του για να υπαχθεί στην Γερμανική Αστυνομία!!!


Στη Σχολή Αστυνομικών στο Bamberg της Γερμανίας πέρασε ο Αμέτ Ογλού Ραμαδάν που έλκει την καταγωγή του από το Δροσερό της Ξάνθης, και πλέον ολοκληρώνοντας τις σπουδές του θα ασκήσει το επάγγελμα του Αστυνομικού στη Γερμανία και πολλά μπράβο και από τη Ξάνθη, καθώς ο Πάνος Παπαδόπουλος έβγαλε σε είδηση χθες στην Ανοιχτή γραμμή του Next tv κι έδωσε μεγάλη προβολή στο συγκεκριμένο θέμα!!!

Με πολλούς Δροσερίτες να μιλάνε στην εκπομπή του!

Μάλιστα ο πατέρας του, Αμέτ Ογλού Γιασάρ, φανερά συγκινημένος και περήφανος για τον γιό του μιλάει στο XanthiNea.gr και στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους κατοίκους του Δροσερού. Η ζωή τον οδήγησε το 2012 στην ξενιτιά, όταν και αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στη Γερμανία αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Εκεί εργάστηκε άοκνα με έναν στόχο, να εξασφαλίσει χρήματα για να μπορέσει να σπουδάσει τα παιδιά του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή που ο γιός μου ξεκινάει τις σπουδές του στην Αστυνομική Σχολή. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου και αυτό που θέλω να πω προς όλους τους γονείς στο Δροσερό είναι να στείλουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν, να γίνουν άνθρωποι και να έχουν μία καλύτερη ζωή, όχι σαν εμάς αριστερά και δεξιά να τρέχουμε. Να σπουδάσουν τα παιδιά τους για ένα καλύτερο αύριο» είπε ο τρομερός πατέρας Αμέτ Ογλού Γιασάρ που έχει 5 παιδιά, τονίζοντας με νόημα,  «πως έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα παιδιά του να μορφωθούν και να αποκτήσουν μία αξιοπρεπή δουλειά που θα τους επιτρέπει να διαβιούν και να πορευτούν στη ζωή τους».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »