*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαΐου

Στην Μυτιλήνη ο Γ. Τσιλιγγιρίδης. Σήμερα στο my club ο φοβερός Απέργης. Γενέθλια είχε χθες ο Χιώτης

27 Μαΐου


*Videoclip του δημοφιλούς τραγουδιστή Πάνου Αφεντούλη, που αύριο Σάββατο θα τραγουδήσει στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, έπαιξε χθες ο Πάνος Παπαδόπουλος στην εκπομπή του «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» του Next tv.

-Να σας υπενθυμίσω ότι στο ΚΥΤΤΑΡΟ μαζί με τον Πάνο Αφεντούλη θα είναι και η εκπληκτική τραγουδίστρια Σοφία Πανή, αλλά και ο Σάββας Χατζησταυρίδης με το νταούλι του και ο Γιάννης Φιντιρικάκης στο μπουζούκι!

-Και επειδή αναμένεται να γίνει χαμός, σας υπενθυμίζω τα τηλέφωνα που μπορείτε να κλείσετε ρεζερβέ: 6989 003833 & 6982 323540.

……

*Συνεχίζω με… γενέθλια!

-Ο τρομερός barman του cafe bar De Novo, Κώστας Χιώτης, χθες Πέμπτη 26 Μαΐου είχε τα γενέθλιά του και δεκάδες ήταν οι φίλοι του που του ευχήθηκαν χρόνια πολλά τόσο στο facebook όσο και προσωπικά στο De Novo.

-Κώστα χρόνια πολλά και από τη στήλη!

……

*Γενέθλια όμως είχε χθες Πέμπτη και ο ξανθιώτης δημοφιλής τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα (και πρώην της Εθνικής Ελλάδος, του ΑΟΞ αλλά και του Ολυμπιακού), Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος τα γιόρτασε σε οικογενειακή ατμόσφαιρα στο σπίτι του με την σύζυγό του και την κορούλα του!

Γιούρι χρόνια πολλά και σε εσένα!

……

*Άλλη μια δημόσια εμφάνιση με τον προσωπικό της μπουζουξή, Ανέστη Χατζημεστή, έκανε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε γλέντι γάμου που διοργανώθηκε στο Εύμοιρο Ξάνθης, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η επαγγελματική της σχέση με τον Αν΄ρστη δεν διακόπηκε αλλά αντιθέτως είναι άριστη!

-Μαζί τους ήταν και ο μαέστρος τους Δημήτρης Μαραντάς!

-Για να μη λένε κάποιοι διάφορα ότι το μουσικό τους σχήμα διαλύθηκε!

……

*Πάνω από 1 μήνα βρίσκεται στη Μυτιλήνη ο ξανθιώτης αθλητικογράφος του «ΜΑΧΗΤΗ», Life FM και Next tv, Γιάννης Τσιλιγκιρίδης και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ξάνθη σύντομα!

-Ο γαμπρός, η κόρη του και τα εγγονάκια του τον κρατάνε στο νησί, μέχρι να κλείσουν τα σχολεία στις 15 Ιουνίου και μετά βλέποντας και κάνοντας!

-Πάντως ο Γιάννης, σχεδόν σε καθημερινή βάση στέλνει από το facebook τα χαιρετίσματά του σε συνεργάτες και φίλους του στην Ξάνθη!

……

*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με κάτι διαφορετικό!

Το βιβλιοπωλείο Δύο και οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν τη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 19:00 σε μια συνάντηση με τον Θεόδωρο Γρηγοριάδη με αφορμή το νέο του βιβλίο «Η νοσταλγία της απώλειας».

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα Κώστα Καβανόζη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο καφέ μπαρ Κονσέρβα (Στοά Αβέρωφ, Δαγκλή 1-3, Ξάνθη)

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«Οι τριάντα µία διηγήσεις είναι αφηγήσεις προσωπικές, ιστορίες φίλων και περαστικών, εξιστορήσεις που φανερώθηκαν μέσα από καταχωνιασμένα σημειωματάρια και το καταστάλαγμα της ζωής. Καταστάσεις πραγματικές και φανταστικές, ανομολόγητες και παρανοημένες, για ανθρώπους που δοκιμάστηκαν στα όρια της ζωής τους. Κοινά στοιχεία των διηγήσεων η μνήμη, ο πόνος και η απώλεια, οι εμμονές του έρωτα, τα ανθρώπινα παθήματα. Οι διηγήσεις, σύνοψη και απόσταγμα ζωής, αποτελούν μια αποσπασματική μυθοπλασία. Ως αφηγητής δεν θέλησα µόνο να περιγράψω και να στοχαστώ, αλλά να εκτεθώ, να μιλήσω µε ειλικρίνεια, να διηγηθώ ανυπόκριτα µε συγκίνηση και αυτοσαρκασμό, αναζητώντας τη μοναδικότητα του εαυτού µας και την επαφή µε τον αναγνώστη στη χαοτική εποχή µας. Άραγε πόσο αποκαλυπτόμαστε μέσα από τα λόγια και τις ιστορίες µας; Και πότε η ανάκληση μιας ιστορίας γίνεται εκμυστήρευση µε όλο της το κόστος και όχι απλώς η νοσταλγία της απώλειας;».

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »