*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Μαΐου

11 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Τσορλίδη! Χρόνια πολλά σε Κωνσταντίνους και Ελένες

21 Μαΐου


*Επιτέλους… το βιβλίο του Ξανθιώτη συγγραφέα Αναστάσιου Τσορλίδη, για την ιστορική ομάδα του ΑΟΞ, που περιμέναμε όλοι με αγωνία, κυκλοφορεί το Σάββατο 11 Ιουνίου από τις εκδόσεις «Σπανίδη»!

-Ποια είναι όμως η είδηση;;;

-Ο Αναστάσιος Τσορλίδης, σε συνεργασία με τον Ανδρέα Γκλαβίνη, θα διαθέσει τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου του για να αγοραστούν εισιτήρια διαρκείας από την ΠΑΕ Ξάνθη και να διατεθούν σε φτωχές οικογένειες του Ν. Ξάνθης ώστε να μπορούν να πάνε στο γήπεδο και να το γεμίσουν με μοναδικό στόχο την επιστροφή του ΑΟΞ στη μεγάλη κατηγορία Super League1!!!

……

*Ιδού και η ανάρτηση του Αναστάσιου Τσορλίδη στο facebook, για περισσότερες πληροφορίες:

«Έφτασε η ώρα!!!!!

Αργήσαμε, αλλά εκεί που έχει φτάσει η τιμή του χαρτιού δόξα τω θεώ να λέμε...

Καταρχάς, 10 Ιουνίου θα πιάσει θέση στα ράφια βιβλιοπωλείων (θα ξεπεράσουμε τα 200) και στην #Ξάνθη μέσω των #Εκδόσεων #Σπανίδη.

Νέο σύγγραμα με 160 σελίδες και πολλές έγχρωμες φωτογραφίες δεν θα το βρείτε στην αγορά _και με όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα_ κάτω από 30€, εγώ όμως αποφάσισα να πωλείται μόλις 13€ + ΦΠΑ (τελική τιμή) για να πουληθούν όλο και περισσότερα!!!

Επίσης (εδώ κάνω μια αλλαγή), με τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα αγοραστούν εισιτήρια διαρκείας του #ΑΟΞ για την ποδοσφαιρική χρονιά 2022/23 και θα δοθούν σε φτωχές οικογένειες του Νομού Ξάνθης που αγαπάνε τον ΑΟΞ και φυσικά θα σηκωθούν από τον καναπέ (απαραίτητη προϋπόθεση) ώστε τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά να γεμίσουμε τα Πηγάδια και να οδηγήσουμε όλοι μαζί την ΑΟΞΑΡΑ ΜΑΣ στην Σούπερ Λίγκα 1 (αυτό θα γίνει σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τον αγαπητό σε όλους μας Ανδρεας Γκλαβινης)

Σας ευχαριστώ

#ΑΟΞΑΡΑ #ΜΙΑ #ΖΩΗ».

……

*Σαν σήμερα άνοιγε το My club Κωνσταντίνου και Ελένης, και ξεκινούσε το καλοκαίρι! Να ευχηθώ λοιπόν τα χρόνια μου πολλά στους εορτάζοντες που είναι πάρα πολλοί....

Κι έχουμε και λέμε. Χρόνια πολλά στον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. στη Ξάνθη Κώστα Ζαγναφέρη, χρόνια πολλά στον Ξανθιώτη επιχειρηματία Κώστα Παπαβρανίδη, στον νυν Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη,  στον Κώστα Θασίτη,  στην Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων Ντίνα Ζουρνατζίδου, στον Κώστα Λεπτοκαρόπουλο και όλους τους εορτάζοντες.

.......

*Σε γάμο που έγινε στον Απόλλωνα με ανάλογο γλέντι, θεάθηκαν το βράδυ της Παρασκευής ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Παπαβραμίδης και ο πρώην Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ όπως έμαθα απο πρώτο χέρι, τα είπαν για αρκετή ώρα και για τα δημοτικά.

.......

*Πολλά και μεγάλα ονόματα φέρνει μέσα στο φετινό καλοκαίρι το My club Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο! Κι όλα θυμίζουν φυσικά παλιές τρομερές εποχές. 

......

*Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα η γνωστή ψυχολόγος και παρουσιάστρια Μαρία Παπαδοπούλου προκειμένου να το...ρίξει έξω και να δεί φίλες απο παλιά!!! Θα επιστρέψει το βράδυ.

.....

*Στις εκδηλώσεις στο Λυκοδρόμι χθες για τις εκδηλώσεις ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Σάββας Μελισσόπουλος με τον Ρωμανό Κοντογιαννίδη (μεταγραφή έκπληξη...) που κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με την νέα δημοτική παράταξη των "5" που ανακοινώνει μάλιστα και το νέο όνομά της.

-Η ΞΑΝΘΗ μας ενώνει!  

......

*Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ετοιμασίες, στη Δράμα, για την έναρξη των γυρισμάτων της νέας ταινίας, χολιγουντιανής παραγωγής, με τίτλο «Tin Soldier» στην οποία μετέχουν οσκαρικά κινηματογραφικά αστέρια της μεγάλης οθόνης όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τζέιμι Φοξ.

-Να σημειώσουμε ότι η παραγωγοί και ο σκηνοθέτης της ταινίας, αναζητούν κομπάρσους από την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τις ανάγκες των γυρισμάτων!

……

*Εντωμεταξύ, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο υπεύθυνος της εταιρείας παραγωγής στην Ελλάδα και ο υπεύθυνος διαχείρισης χωρών, Θανάσης Θαλασσινός, ο διευθυντής φωτογραφίας, Καρλος Βερόν και ο σχεδιαστής παραγωγής, Κρίσπιαν Σάλις, επισκέφθηκαν τις περιοχές όπου θα διεξαχθούν τα γυρίσματα.

……

*Τέλος, να σας αποκαλύψω ότι το Σάββατο 29 Ιανουαρίου ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Tin Soldier» και δημοφιλής star του Holywood, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, βρισκόμενος στην Δράμα με το επιτελείο της συγκεκριμένης εταιρείας παραγωγής δεν παρέλειψε να επισκεφτεί τοπικό ψητοπωλείο ώστε να προμηθευτεί ψητά της ώρας κατά τη διάρκεια του διαλείμματος των γυρισμάτων.

-Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο δικτυακός τόπος Enallax, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο φρόντισε να επισκεφτεί σαντουϊτσάδικο και να αγοράσει σουβλάκια και σουτζουκάκια».

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »