*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Μαΐου

ΤΕΤΟΙΑ «ΖΗΛΕΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΟΦΙΑ ΨΩΜΑ;

21 Μαΐου

ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΒΟΣΚΟΤΟΠΙ» ΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥ ΤΡΙΜΙΤΖΙΟΥ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ


Αίσθηση και μάλιστα… σε πανελλήνιο επίπεδο, προκαλεί το πρωτοσέλιδο του «Μ» για το γνωστό «σκάνδαλο» με την αγορά των οικοπέδων - βοσκοτόπι του μεγαλοεργολάβου Στάμου Τριμίτζιου.

Μάλιστα ο πρώην Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Τάκης Σιδηρόπουλος μίλησε ευθέως για «λοβιτούρα,», ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η εισήγηση του Μανώλη Φανουράκη για το συγκεκριμένο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης στις 25 Οκτωβρίου 2021, ενώ στην ημερήσια διάταξη εμφάνιζε ο Μπούτος εισηγητή τον… Δήμαρχο Τσέπελη!

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση λοιπόν ο Φανουράκης προκειμένου να πείσει το δημοτικό συμβούλιο να ψηφίσει το «βοσκοτόπι» -μέχρι και ο… Παπαχρόνης το ψήφισε- διατύπωσε θέσεις που ωστόσο διέψευσε ο Διευθυντής Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κώστας Μπαντίκος!!!

Ο οποίος εξέφρασε άλλες θέσεις –και αρνητικές μάλιστα- για την αγορά του συγκεκριμένου «οικοπέδου» για το σχολείο που ωστόσο ο Δήμος Ξάνθης δεν έλαβε υπόψη, προκειμένου να υλοποιήσει τα οικονομικά συμφέροντα του μεγαλοεργολάβου Στάμου Τριμίτζιου!

-Έστω και με καθυστέρηση λοιπόν, η αντιπολίτευση θα ζητήσει την κασέτα της σχετικής εισήγησης Φανουράκη!!! Κι εμείς απλά θα πούμε…

Επιτέλους!!! ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

 

ΟΛΑ ΤΑ … «ΠΟΝΤΙΚΙΑ» ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!

Ας μην αγχώνονται τόσο τα πληρωμένα παπαγαλάκια όσο και τα «αφεντικά» του και φυσικά και οι υποκριτές που το «παίζουν» φίλοι μας, αλλά θέλουν να τα έχουν καλά με όλους!

Ότι όλα τα «ποντίκια» θα παίρνουν τις απαντήσεις τους, γιατί η μέχρι τούδε σιωπή μας για κάποιους, δεν αποτελεί και αδυναμία!

(σ.σ. Τόπα κι άλλη φορά… Κάποτε τελειώνουν και οι πανδημίες, αλλά και οι ασυλίες…).

 

ΤΕΤΟΙΑ «ΖΗΛΕΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΟΦΙΑ ΨΩΜΑ;

Είναι απίστευτοι ορισμένοι που το παίζουν και «φίλοι» και «συνεργάτες» της, με τη ζήλεια που έχουν για την πολιτευτή της Ν.Δ. και γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά… φτάνοντας στο σημείο από μπροστά να της χαμογελούν και να το παίζουν φίλοι της …

Κι από πίσω να πετάνε τα «δηλητηριώδη» βέλη τους, γιατί στην εκδήλωση του  Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης για την Γενοκτονία το βράδυ της Πέμπτης, ο Μητροπολίτης Ξάνθης την είχε δίπλα του.

Ονόματα να μη λέμε, αλλά τέτοια κακία και ζήλεια πρώτη φορά την είδα, από ανθρώπους που επαναλαμβάνω  όταν βρίσκονται με την Ψωμά, είναι όλο δουλοπρέπεια και υποκλίσεις!!!

-Ουαί γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »