*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιανουαρίου

"Σάρωσε" ο Π. Σταυρακάρας σε like στα γενέθλιά του! Έξαλλη η Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη...

25 Ιανουαρίου


*Τι Φανουράκης και πράσινα άλογα; Πάνω από 1.200 like μάζεψε λοιπόν για τα γενέθλιά του ο δημοφιλής Πάνος Σταυρακάρας για τα γενέθλιά του που όπως έμαθα ήταν στις 18 Ιανουαρίου!!!

Διαβάστε και το ευχαριστήριό του!:

«Panos Stavrakaras 18 Ιανουαρίου στις 9:43 μ.μ.

Κλείνοντας σήμερα τα 49 νιώθω ευγνώμων για όλα αυτά που μου έδωσε η ζωή έχοντας δίπλα μου την οικογένεια μου και αγαπημένους φίλους !

Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές!».

.......

*Πρόταση της στήλης. Να κάνει την υπέρβαση ο Σάββας και να μη δει το εγώ του, να πάει υποψήφιος δήμαρχος ο Πάνος Σταυρακάρας και να τελειώνουμε μια και καλή και με τον Τσέπελη...! Αλλά και με την Γραμματέα Σοφία Ψωμά!!

......

*Σε μία νέα οργισμένη ανάρτηση προχώρησε ο Χρήστος Δάντης με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής στρέφεται μέσα από την ανάρτησή του κατά των γυναικών που στοχοποιούν το θύμα και αναρωτιούνται «τι ήθελε η 24χρονη στη σουίτα».

.......

*Ο ερμηνευτής με μία ιδιαίτερη αιχμηρή ανάρτηση απαντά σε εκείνες τις γυναίκες, αναφέροντας: «Με στεναχωρεί να διαβάζω από γυναίκες ειδικά «τι δουλειά είχε εκεί το κορίτσι», «πληρωνόταν», «ας πρόσεχε» κλπ.. Κάτω από όποιες συνθήκες ήταν εκεί το κορίτσι, πληρωνόταν δεν πληρωνόταν ή ξεγελάστηκε από τον πλούτο και το lifestyle, κανένας δεν έχει δικαίωμα να το ναρκώσει και να το πηδήξει με το ζόρι. Άντε σιχαμένες, είστε πιο αισχρά αρσενικά κι από άντρες τελικά. Ντρέπομαι!».

.......

*Έξαλλη έγινε το πρωί της Παρασκευής 21/1 η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη, στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

Όπως είναι γνωστό η τηλεπαρουσιάστρια προσέφερε στην πρόεδρο των λοιμοξιολόγων… κόλλυβα ως καλωσόρισμα, με τη Ματίνα Παγώνη να μην κρύβει τον εκνευρισμό της. «Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω;» είπε η χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη στην Ανθή Βούλγαρη.

.......


*Η Αθηναΐς Νέγκα λοιπόν δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό και ανέβασε το σχετικό απόσπασμα στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Να μη θέλει ένας άνθρωπος να φάει κόλλυβα και να επιμένεις στο “αστείο”. Να επιμένεις και να πλησιάζεις. Και δεν είναι πως δεν έχει χιούμορ η κ. Παγώνη. Γελάνε με την καλεσμένη. Πολύ διασκεδαστικό να ενοχλείς μία γυναίκα και να την ειρωνεύεσαι να πιει νεράκι γιατί δεν της επέβαλες το χιούμορ σου» σχολίασε η Αθηναΐδα Νέγκα.

……

*Μέχρι και αύριο Τετάρτη αν δεν κάνω λάθος, μπορούν οι πολιτιστικοί και καρναβαλικοί σύλλογοι να δηλώσουν συμμετοχή για το Ξανθιώτικο καρναβάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

Όσοι σύλλογοι μάλιστα είστε φιλικοί προς τον Τσέπελη θα πάρετε ότι ζητήσετε συν και καμιά απευθείας ανάθεση. Σπεύσατε...!

......

*Και κλείνω με κάτι... γλυκό και ξεχωριστό!

Το γλυκό για τον κάθε έναν από εμάς , αντιπροσωπεύει και κάτι διαφορετικό . Σε κάθε περίπτωση όμως , αποτελεί μία λατρεμένη συνήθεια μαζί με τον καφέ μας, μετά το μεσημεριανό μας ή μία μικρή «αμαρτία» οποιαδήποτε ώρα της  ημέρας που ικανοποιεί σχεδόν όλες τις αισθήσεις μας και εκτινάσσει την ψυχολογία μας . Όποιο  γλυκό και να διαλέξεις από το ζαχαροπλαστείο "ΤΖΟΥΚΑΣ", δικαιολογείται στο ακέραιο για κάθε θερμίδα.  Το ζαχαροπλαστείο "ΤΖΟΥΚΑΣ" διαθέτει μία μεγάλη ποιοτική και γευστικότατη ποικιλία από γλυκά που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους .

.......

*Με ένα τηλέφωνο στο 2541028181 όποιο γλυκό και αν επιθυμείτε, θα βρίσκεται άμεσα στο σπίτι σας.

Γιατί το ΖΟΥΚΑΣ θέλει και στο παγετό να.... κάνει τις ώρες σας γλυκές και όμορφες!

ΤΖΟΥΚΑΣ. Η παράδοση στη γεύση και την ζαχαροπλαστική.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »