*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιανουαρίου

Η Αλκμήνη, ο Κανάτας, το βίντεο για τον Ζαγναφέρη και το κουιζ για τον Ανδρέα Χρηστίδη με τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΡΑΦΕΙΑ του στο ετοιμόρροπο κτίριο του Αρίωνα!!

25 Ιανουαρίου


*Μου είπαν ότι το ζεύγος Κανάτας - Αλκμήνη Μουδανίδου θέλοντας προφανώς να «εξυπηρετήσει» τον χορηγό τους Δήμαρχο Τσέπελη –ο οποίος έχει τάξη ήδη μια θέση στην κυρία.. -  έβγαλε χλευαστικό βίντεο στο οποίο εμφανίζει ως... «ΡΟΥΦΙΑΝΟ» μου (!) τον... πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, μετά την αποκάλυψή μου για το... «τσίπουρο» Τσέπελη - Σοφίας Ψωμά-Στέλιου Γουναρίδη, Τσαμούρ Αλή κλπ και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του  Δήμου Ξάνθης ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ και σε διπλή στάση...

Αλλά και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ να κυκλοφορεί για... τσίπουρα, ενώ η μετακίνησή των υπηρεσιακών αυτοκινήτων επιτρέπεται μόνο για ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ λόγους!

να κυκλοφορεί για ΜΗ υπηρεσιακές ανάγκες!!!

.......


*Φυσικά και εκτός από άκρως εξυβριστικά είναι ΑΝΑΞΙΑ και διάψευσης τα περί... «ρουφιάνων» μου και… Ζαγναφέρη!! Προς τι όμως ο τόσος πανικός; Ο Κώστας Κανάτας ή η κυρία Αλκμήνη δεν γνωρίζουν ότι τα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ οχήματα του Δήμου Ξάνθης, είναι μόνο για ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ανάγκες και όχι για... ΤΣΙΠΟΥΡΑ ή για να παρκάρουν στο σπίτι του Δήμαρχου Τσέπελη; Έτσι απλά ρωτάω...!

Ούτε αυτό δεν γνωρίζουν;

.......

*Κι όσο για τον «ατυχή» πολιτικό του fb Κώστα Ζαγναφέρη, εγώ νόμιζα ότι προστέθηκε (και αυτός...), στην «παρέα» με την γραμματέα του Δήμου Σοφία  Ψωμά και τους υπόλοιπους!

Κι ότι ναι μεν τα λέει συχνά πυκνά με τον Τένη και τον Σταύρο, δεν γνώριζα όμως ότι είναι... και... δικός μου... «ρουφιάνος»!

.......

*Φυσικά Αλκμήνη σε κατανοώ για μια ακόμη φορά ότι δεν... φταίς εσύ, αλλά η θέση στη...νέα Αναπτυξιακή που σου υποσχέθηκε ο Δήμαρχος Τσέπελης, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση...!

-Δεν καταλαβαίνεις ότι πάλι ΕΣΥ θα «εκτεθείς» στο τέλος;  Κι ότι εγώ δεν εκβιάζομαι σε ότι αηδίες κι αν μοντάρει ο σύζυγός  σου;

(σ.σ. Και δεν αναφέρομαι φυσικά μόνο στις απευθείας αναθέσεις που παίρνετε ως ζεύγος...).

.......

*ΚΟΥΙΖ. Τελικά ο Ανδρέας Χρηστίδης που όπως μαθαίνω, βγήκε ευθέως να «κατηγορήσει» συντοπίτη μας γυμναστή για τα... αναβολικά, προφανώς για ανταγωνιστικούς λόγους και ΧΩΡΙΣ να περιμένει καν το τι θα πει η  Δικαιοσύνη...!

Είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ και υπεύθυνος της Σχολής ή απλά είναι... ο προπονητής με Πρόεδρο τον... αδελφό του, που εισπράττει όμως και κάθε μήνα τα δίδακτρα από τους αθλητές;

-Αν και υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης;

.......

*Το παραπάνω ερώτημα ισχύει και για τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Σουά... αλλά και τον Θανάση Πανδρακλάκη που μέχρι πρότινος τον είχε «φορτωθεί» αν δεν κάνω λάθος, στο Φ. Αμοιρίδης)

-Βέβαια για το συγκεκριμένο θέμα θα επανέρθω γιατί έχει πολύ... βάθος η ιστορία!!!

(σ.σ. Αλήθεια κύριοι του ΚΟΞ και κύριε Πρόεδρε του Κολυμβητικού Τμήματος του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ Ξάνθης και εντεταλμένε σύμβουλε Ματθαίε Σαββιδη, τελικά το Κολυμβητήριο έγινε για να δώσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο ετοιμόρροπο κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ ο Δήμαρχος Τσέπελης γραφεία σε (υπό τύπου συλλόγου),  ιδιωτική σχολή ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ; Που αν δεν κάνω λάθος...πληρώνει και συγκεκριμένο Μέσον για να δημοσιεύει δελτία τύπου του..

(σ.σ. Επαναλαμβάνω τη λέξη και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα... ΠΑΡΑΝΟΜΑ πήρε και ανακαινίζει μάλιστα γραφεία στον κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ ο Ανδρέας Χρηστίδης!).

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »