*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιανουαρίου

Η μήνυση του Παπαθεοδώρου κατά του Ηλία Γκιώνη και τα γραφεία του Κ. Κουρτίδη στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης

25 Ιανουαρίου


Αχ βρε... Χουσείν Ζεϊμπέκ... αχ βρε Νέζο Χρήστο... αχ... βαχ!
Άλλος έχει το όνομα κι άλλος... δεν κοιμάται τη νύχτα!

(σ.σ. Κι έχει και το θράσος ο Φανουράκης της "γριούλας", να απειλεί κι όλας οτι θ' ανοίξουν οι Ασκοί του Αιόλου...Τους...Ασκούς λύσατε!) 

..........................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«...τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 δε θα λειτουργήσουν: το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο και Λύκειο Σταυρούπολης, καθώς και το Νηπιαγωγείο Δαφνώνα.

Ταυτόχρονα, σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Ξάνθης θα ανοίξουν τα καλοριφέρ από απόψε (Κυριακή) το βράδυ, ώστε να αντιμετωπιστεί το ψύχος που παρατηρείται τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες».

(Από την ανακοίνωση του Δήμαρχου Τσέπελη την Κυριακή 23/1 για τα σχολεία του Δήμου Ξάνθης)

-Κι έλεγα κι εγώ γιατί ο Τσέπελης ήθελε να αγοράσει το... βενζινάδικο του Χαραλαμπίδη!

..........................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Αχ... Βρε... Φανουράκη Μανώλη... Αυτόν τον βουλευτή που εσύ σήμερα χλευάζεις και υβρίζεις, παρακαλούσε ο "δικός σου Δήμαρχος" επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να του "λύσει" τα προβλήματα των επιχειρήσεών του!!!».

(Οι κύκλοι Λύρατζη στους ...κύκλους Φανουράκη για τη ΔΗΚΕΞ)

-Τουτέστιν ο Τσέπελης έτρεχε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν που τώρα χλευάζουν και καθυβρίζουν οι «κύκλοι»... Σας!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Mετά την λαϊκή κατακραυγή γονέων και εκπαιδευτικών για την... εντολή ν’ ανάψουν τα καλοριφέρ από την... Κυριακή για να λειτουργήσουν παρά τον παγετό τα σχολεία με αποτέλεσμα να... ξεπαγιάσουν φυσικά οι  μαθητές, ο Δήμαρχος Τσέπελης αποφάσισε όλα τα σχολεία σήμερα Τρίτη να είναι κλειστά στο Δήμος Ξάνθης.

......

*Την ίδια παράπονα από γονείς δεχθήκαμε ωστόσο και για τις συνθήκες που επικρατούσαν χθες Δευτέρα 24 Ιανουαρίου σε σχολεία της Κομοτηνής, όπου μαθητές έκαναν μάθημα σε πολικές θερμοκρασίες.

Όπως μας καταγγέλλουν, τα παράθυρα σε τάξεις σχολείων παρέμεναν ανοιχτά, λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος αν και στην εγκύκλιο προβλέπεται ότι αυτά θα πρέπει να ανοίγουν πλήρως ανά 5 λεπτά κάθε 20λεπτο καθώς και τουλάχιστον 15 λεπτά κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

.......

*Οι γονείς αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο Δήμος Κομοτηνής δεν λαμβάνει την απόφαση να κλείσουν τα σχολεία τις ημέρες που διανύουμε και οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές, όπως συνέβη αντίστοιχα στον γειτονικό Δήμο Μαρωνείας – Σαπών όπου τα σχολεία θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου κλειστά λόγω παγετού.

......

*Τον γνωστό ακτιβιστή, που κατήγγειλε πρόσφατα υποθέσεις βιασμού και δράση κυκλώματος μαστροπείας, μήνυσε ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ

.......


*Ο λόγος; Διαβάστε παρακάτω. Μήνυση κατά του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει καταγγείλει υποθέσεις βιασμού και δράση κυκλώματος μαστροπείας, κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ Χρήστος Παπαθεοδώρου.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ο Χρήστος Παπαθεοδωρου αναφέρει τα παρακατω:

«Σήμερα το πρωί (23/1)  κατέθεσα μήνυση εις βάρος του κ. Ηλία Γκιώνη, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσα μέχρι προχθές, διότι τα ξημερώματα δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο instagram το όνομα και φωτογραφίες μου, καταγγέλλοντας με για όσα φαντάστηκε ήδη από την Τετάρτη.

Θα ασκήσω άμεσα όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου για την προστασία της τιμής και της υπόληψης μου, όχι μόνο εναντίον του προαναφερόμενου κυρίου, αλλά και εις βάρος όποιου θελήσει να τον μιμηθεί.

Πέρα και πάνω από οποιαδήποτε εφήμερη πολιτική ιδιότητα, είμαι πατέρας, Δικηγόρος και τα δείγματα γραφής μου είναι εδώ και χρόνια ορατά στην πόλη που ζω.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίγει, αλόγιστα το όνομα μου».

……

*Απαντήσεις από τον υπουργό Επικρατείας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά το θέμα που προέκυψε από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του υπόδικου τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε στενές επαφές με τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

......

*Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ  σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι τα όσα αναφέρει ο Μένιος Φουρθιώτης αποτελούν «δημόσιο εκβιασμό ενός υπουργού» και ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει τα πάντα στη δημοσιότητα.

.....

*Στην πολιτική όλα μπορούν ν' αλλάξουν και ποτέ μην πεις ποτέ...! Ακόμη και στο να κατέβει τελικά υποψήφιος Δήμαρχος ο Πάνος Σταυρακάρας στη θέση του Σάββα Μελισσόπουλου, με τα like που παίρνει στις αναρτήσεις του! Και like όχι απο τους ίδιους και τους ίδιους...! 

(σ.σ. Και να δείτε και τον Φανουράκη να πηγαίνει μαζί του....Όσα φέρνει ο χρόνος....)

.....

 *Που τους χάνεις, που τους βρίσκεις, Κανάτα και Σταύρο Καρυπίδη με το γιο του τα Σαββατοκύριακα; Στο ΜΙΚΕΛ της Ελίντας με τον....Φανουράκη, να συζητάν πως θα αντιμετωπίσοιυν τον....Λύρατζη! Τον "σκληρό" δηλαδή των "4"...Στον "ύπνο" του τον "βλέπει" ο Φανουράκης! 

.....

*Έχω γραφεία στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης για όλυς, αρκεί να μου το...ζητήσουν, ήταν η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη, όταν του θέσαμε το γραφείο που εξακολουθεί να διαθέτει εκεί ο Δημήτρης  Γαλαόπουλος, ο οποίος υποτίθεται δουλεύει στη.....Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης, στην οποία όμως ποτέ δεν απαντάει! (σ.σ. Θα με πείτε εδώ δεν δούλεψε τις καλές εποχές όταν έπαιρνε και τα...επιδόματα μάλιστα, τώρα θα δουλέψει!)

.....

*Μάλιστα όπως είπε ο Κώστας Κουρτίδης και ο Νίκος Ευφραιμίδης διαθέτει γραφείο! 

....

*Μα εκεί βρίκσεται και το πρόβλημα. Οτι τα άδεια γραφεία που ήταν άδεια, ήταν όλο κι όλα τρία και δεν έχουν γραφείο, ούτε ο Χατζηγκενέ που είναι και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ, αλλά και ο  Μιχάλης Αμοιρίδης που δεν προσκλήθηκε ούτε στην βασιλόπιτα! 

 

Συνεχίζει Πρόεδρος των Σαρακατσάνων Ξάνθης ο Γιώργος Μπίκος.
Ποιο είναι το Δ.Σ.


Την 22η Ιανουαρίου 22, ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00, συνήλθε Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σαρακατσάνων Ξάνθης ‘Ο Λεπενιώτης’ στα γραφεία του συλλόγου για συζήτηση με θέμα: «Σύγκλιση νέου Δ.Σ. σε σώμα μετά τις εκλογές της 22ης Ιανουαρίου 2022».

Το Δ.Σ. αποφασίζει:

Κατά την πρώτη συνεδρίαση των νεοεκλεγέντων μελών του Δ.Σ. όλα τα μέλη προέβησαν σε ψηφοφορία και ομόφωνα αποφάσισαν και κατανεμήθηκαν τα αξιώματα ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΕΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΛΤΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΜΕΛΟΣ: ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΜΕΛΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΜΕΛΟΣ: ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »