*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιανουαρίου

Θέμα ΔΕΥΑΞ ΘΕΤΕΙ ΠΑΛΙ η αντιπολίτευση! Και η «Βραδυνή» του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, σχολίασε το μπούλινγκ σε βάρος της Λυκίδου!

25 Ιανουαρίου


-Το απίστευτο μπούλινγκ σε βάρος της επί χρόνια εξ’ απορρήτων του Τσέπελη στη ΔΕΥΑΞ πήρε πανελλήνιες πλέον διαστάσεις

ΣΥΖΗΤΗΣΗ για τη ΔΕΥΑΞ απαιτεί και πάλι η αντιπολίτευση, καθώς εδώ και 2.5 χρόνια Ιπποκράτης Καμαρίδης , Δήμαρχος Τσέπελης και Γιάννης Μπούτος, αρνούνται να το φέρουν στο δημοτικό συμβούλιο, ακόμη και στις συνεδριάσεις πού γίνονται με τηλεδιάσκεψη!

Την ίδια που η κορυφαία δημοτική επιχείρηση πάει στα «βράχια» κι ο Δήμαρχος Τσέπελης περισσότερο τρέμει και φοβάται το μπούλινγκ του γιατρού σε... βάρος του και ειδικά όταν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ «εισβάλει» στο γραφείο του, οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης επιμένουν και ζητούν εδώ και τώρα συνεδρίαση με θέμα τη ΔΕΥΑΞ και κυρίως την ΠΑΡΝΟΜΗ και προσωπική  εξωδικαστική συμφωνία του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη, που στην ουσία προκαλεί ακόμη και θέμα επιβίωσης της επιχείρησης...

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΛΥΚΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗ

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι «και η εφημερίδα ΒΡΑΔΥΝΗ του Ιορδάνη Χασαπόπουλου που μπορεί να μην έχει ούτε καλημέρα με τον Πάνο Παπαδόπουλο, έχει στενή όμως σχέση με τον Φανουράκη και τον Σάββα Μελισσόπουλου, δίνει μια νέα διάσταση στο μπούλινγκ σε βάρος της Μαρίας Λυκίδου, αναδημοσιεύοντας όλο το δημοσίευμα του ΜΑΧΗΤΗ στη στήλη «Μένω Ελλάδα-ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ» στο φύλλο της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2022 με τίτλο, «Το απίστευτο μπούλινγκ σε μια δ/ντρια Δήμου. ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΣ ΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ!



 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »