*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιανουαρίου

Ήσουν υποχρεωμένη εκ του Νόμου Πόπη Τζανόγλου να δώσεις τα στοιχεία για την ΔΗΚΕΞ του Φανουράκη!..

22 Ιανουαρίου


ΚΟΥΙΖ. Τελικά ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ κ.Τσαλικάκης την αποδέχτηκε (:)  τη     «δωρεά» του τουρκικού κόμματος DEB  -με τη κινητή μονάδα οξυγόνου-  στις 2/12/2020; Που... δεν λειτούργησε...ποτέ; Ή δεν του άρεσε το... τροχόσπιτο του Τσίλογλου;; Τουλάχιστον ας μας απαντήσει ο νυν Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, αφού επί Κικίλια το είδαμε κι αυτό!

.........................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Οι Μητροπολίτες των Ιερών Μητροπόλεων της Θράκης, έχοντας την συναίσθηση των ποιμαντικών θεμάτων των Εκκλησιαστικών Επαρχιών μας, τα οποία συμπλέκονται άρρηκτα με την εθνικώς ευαίσθητη περιοχή της πατρίδας μας, εκφράζουμε σταθερή από ετών άποψη για τη θέση της Θράκης σε ζητήματα μεταναστευτικής πολιτικής».

(Aπό την ανακοίνωση των Μητροπολιτών Θράκης για το ΦΥΛΑΚΙΟ Έβρου)

-Sorry Άγιοι Πατέρες αλλά ένας αγώνας δεν «σταματάει» με μια  ανακοίνωση!! Αλλά συνεχίζεται μέχρι τελικής δικαίωσης.

.........................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Μάλλον δεν μας προξένησε κατάπληξη η συνεργασία αυτή (Μέτιου-Δαμιανίδη) που ακολουθεί τον δρόμο που άνοιξε ήδη ο κ. Κ. Σιμιτσής, κάτι που σημαίνει ότι το τοπικό ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ εγκρίνει και επαυξάνει την αποτυχημένη διοίκηση του σημερινού Περιφερειάρχη. Με μια διαφορά βέβαια ότι ο κ. Δαμιανίδης δεν ήταν στο αυτοδιοικητικό σχήμα, αλλά ένα τοπικό πολιτικό στέλεχος…».

(Από τη δήλωση της συντονίστριας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Αγγελικής Κουγιουμτζόγλου για την ανοιχτή συνεργασία ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία)

-Ωχ...! Ανδρουλάκη, Δημήτρη Δόντσο, σας πήρανε χαμπάρι!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Sorry Στέλιο Μωραϊτη, αλλά χθες ο Σάκης Κριτσίνης στην Ανοιχτή γραμμή, ήταν... χειρότερος από τον Σπύρο Γαλανόπουλο που βγήκε «υπερασπιστής» του ...  Μπιρόλ του Σελέρου!!!

.......

*Να του δώσω μικρόφωνο του Σάκη και να μιλάει όση ώρα θέλει!!! Αρκεί να μην εκτίθεται και αρκεί να μην τα περιμένει όλα από τους Εισαγγελείς!

Καθότι αυτός που κάνει τις καταγγελίες, αυτός πρέπει να διαθέτει τα στοιχεία και κυρίως τα ΚΟΤΣΙΑ, να τις πάει μέχρι το τέλος!!!!

Απλά πράγματα...

......

*Επειδή η (πρώην) Αντιεισαγγελέας Ξάνθης κ. Χατζάκη που χειρίστηκε τη συγκεκριμένη υπόθεση –όπως και την μήνυση του «εκλεγμένου Μουφτή Ξάνθης» Αμέτ Μετέ, του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και με πήγε κατηγορούμενο (!) αποδεχομένη τον... «τίτλο», ή δεν διάβασε τις εξηγήσεις μου, η κάτι άλλο συμβαίνει, φιλοξενώ αυτούσια την ΕΝΟΡΚΗ και ΨΕΥΔΗ κατάθεση της διοικήτριας του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενας Ροφαέλα σε βάρος μου:

«Επειδή τα επίδικα δημοσιεύματα παραμένουν συνεχώς αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο. Προαναφέρω και εμπίπτει η αξιόποινη συμπεριφορά του την αυτόφωρη διαδικασία. Θέτω σε γνώσης σας τα εν λόγω δημοσιεύματα προκειμένου να πράξετε τα δέοντα, ήτοι να ασκήσετε ποινική δίωξη κλπ

Ξάνθη, 22 Μάϊου 2020

Η  καταγγέλλουσα-αναφέρουσα

Έλενα Ροφαέλα»

......

*Επειδή πρωτοσέλιδα στο φύλλο του «Μαχητή» με ημερομηνία 8 Μαΐου 2020 (σ.σ. Δηλαδή εκτυπώθηκαν στις 7 Μαΐου 2020, τουτέστιν 15 μέρες πριν…», γράφαμε επί λέξει:

«ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Κείμενο της ΠΟΕΔΗΝ του... 2016, ήταν τελικά αυτό που εν καιρώ πανδημίας, χαρακτήριζε το Νοσοκομείο Ξάνθης, ως το χειρότερο της Ελλάδας».

-Απλά ερωτώ τον νυν Εισαγγελέα Ξάνθης κ. Ξενοφώντα Κρίτσα.

-Η (πρώην) Αντιεισαγγελέας Ξάνθης κ.Χατζάκη έλαβε στο ελάχιστο υπόψη τις εξηγήσεις μας; ‘Η συνέβη κάτι άλλο... γιατί για να είμαι ειλικρινείς, δεν μού ‘χει τύχει ποτέ στη ζωή μου Εισαγγελέας να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες στο διαδίκτυο και μάλιστα με αντίδικό μου, που λειτούργησε και λειτουργεί εμφανώς με εμμονές και εμπάθεια απέναντί μου.

......

*Επίσης επειδή η νυν διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης δέχτηκε (την περίοδο εκείνη...), επιθέσεις από το Τουρκικό Κόμμα DEB και από τους τουρκόφρονες της Θράκης οι οποίοι την χαρακτήρισαν ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ επειδή μίλησε για «κρούσματα στην περιοχή του Εχίνου....»!

-Μπορεί να μας πει, ποιος τη στήριξε εκτός από τον ΜΑΧΗΤΗ, εμάς δηλαδή που εμήνυσε ψευδώς κατά την άποψή μας για ένα αδίκημα που ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ότι διαπράξαμε;;;! Ο Τσέπελης τη στήριξε;;;

-Περιμένω να έχει την εντιμότητα έστω και με καθυστέρηση, να (μας) το αναγνωρίσει!

(σ.σ. Αλλά τι την ψάχνω τώρα...Εδώ το Νοσοκομείο μας παραμένει εδώ κι ένα χρόνο με ΚΛΕΙΣΤΗ τη ΜΕΘ -προσφορά ΙΔΙΩΤΩΝ μεταξύ των οποίων και ο Χαλιιορής των ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ενώ μοιράοζονται...στους εργαζόμενους μάσκες In Tourkie, ρωτάμε και ξαναρωτάμε τι νεκρούς θρηνήσαμε την περίοδο Νοέμβρη-Δεκέμβρη 2021 και ο Γεωργίου μας είπε οτι το κάναμε επειδή πέθαναν...επώνυμοι όπως ο...Σάπκας, οπότε τι την ψάχνεις...)

......

*Και της τα γράφω ΣΗΜΕΡΑ όλα αυτά, γιατί εχθές δυστυχώς ήταν ΑΠΟΥΣΑ από τη δίκη μας και δεν την είδα... γιατί θα της τα έλεγα και face to face!

(σ.σ. Να τον ακούς πάντως τον Θανάση Έλενα... Γιατί σου είχε εντοπίσει ευθύς εξ’ αρχής ότι ήταν αδύναμη η μήνυσή σου και «κινδύνευες» να πέσεις εσύ στο λάκκο που επιχειρούσε να ανοίξεις με τον... Τσέπελη για μένα! 

Αλλά και....μάσκες in Tourkie στο προσωπικό του Νοσοκομείο μας;;;!!! Ειλικρινά ΑΠΟΡΩ πως βρέθηκαν εκεί....Και γίναμε "βούκινο" σε όλη την Ελλάδα! Ειδικά όταν διαθέτουμε... ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ!....

-Μάλλον θα φταίει πάλι η...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ....Γυμναστική!!! 

.....

*Στο Μονομελές δικαστήριο Ξάνθης είχα χθες την τιμή να συναντήσω τον δικηγόρο και αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη (σ.σς. Είχε μια παλιά υπόθεση...) και μεταξύ άλλων, τον ρώτησα και για τα ΓΡΑΦΕΙΑ που διαθέτουν στην Π.Ε Ξάνθης οι Δημήτρης Γαλανόπουλος και Δημήτρης Δόντσος . 

Και η απάντηση που πήραμε.

-Είχαμε άδεια γραφεία...όποιος Περιφεριακός σύμβουλος θέλει, μπορεί να πάρει γραφείο. Και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης έχει γραφείο!

-Δηλαδή και ο Χατζηγκενέ ως Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου μπορεί εκτός απο "κλειδί" να πάρει κι αυτός γραφείο; 

Και φυσικα΄μπορεί να ζητήσει και θα πάρει!!! 

.....

*Το ΚΟΥΙΖ της εβδομάδας. Είναι αλήθεια οτι ο Δήμαρχος Τσέπελης "διαμαρτυρήθηκε" έντονα σε στενό (;)  συνεργάτη του, γιατί ο αδελφός του, τα έσυρε στην Σοφία Ψωμά όταν η τελευταία είχε το θράσος να τον πάρει στο τηλέφωνο και να του ζητάει ¨"εξηγήσεις¨για ανάρτησή του; 

.....

*Πως σχολιάζω την (νομική) απάντηση των "κύκλων" Φανουράκη -κι όχι Τσέπελη..- στον βουλευτή Χουσείν Ζεϊμπέκ για την "περιβόητη" ΔΗΚΕΞ; 

1.Πριν κοιμηθεί τα βράδια κι όταν ξυπνάει, ο Φανουράκης θα κάνει μια προσευχή  στο όνομα...Θανάσης Ξυνίδης. Να τον έχει καλά οα Θεός! 

    2.Η Πόπη Τζανόγλου είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ εντός δυο μηνών ως διευθύντρια Δήμου Ξάνθης (σ.σ. Το ξεκαθάρισε και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης όταν τον ρώτησα για τις...ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ του Δήμου Τσέπελη στις ερωτήσεις  των παρατάξεων της αντιπολίτευσης), να δώσει όλα τα στοιχεία που ζητάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για την ΔΗΚΕΞ!!! Όπου για παράδειγμα λίγο πολύ είναι γνωστό (σ.σ. Επί Πούλιου-Ξυνίδη-Ηλία Βασιλούδη άλλωστε τα καρναβάλια και η διαχείριση Φανουράκη στην εταιρεία είχαν καταγγελθεί ουκ ολίγες φορές, χώρια την ερώτηση που είχε καταθέσει για την αδιαφάνεια που επικρατούσε στην εταιρεία η  Αείμνηστη δημοτική Σύμβοιυλος η Ειρήνη Δαλάτση όταν τον έστελνε στον Εισαγγελέα και μετά ποιοί τον...αθώωναν ), οπότε τα πολλά τα λόγια είναι  ΦΤΩΧΕΙΑ! 

3.Να δώσει λοιπόν τα στοιχεία που ζητάει δια μέσω Ελληνικού κοινοβουλίου η Πόπη Τζανόγλου απαντώντας στα ερωτήματα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ και όλα τα άλλα είναι περιττά! Γιατί όφειλε ήδη να το έχει κάνει!!! Καθότι ο Δήμος Ξάνθης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να απαντάει στις ερωτήσεις των δημοτικών παρατάξεων και πόσο μάλλον των βουλευτών! ΕΝΤΟΣ το πολύ δυο μηνών!!! 

4.Άλλωστε η μακροσκελέστατη ΝΟΜΙΚΗ ανακοίνωση-απάντηση των γνωστών "κύκλων" δια του Σιδηρόπουλου του....ΣΥΡΙΖΑ- εκτός απο "χλευασμούς", δεν απαντάει σε κανένα μα κανένα ερώτημα απο αυτά που αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ!!! 

Ο Νομικός κάνει τη δουλειά του, τα ΧΡΗΜΑΤΑ όμως τα ΧΡΗΜΑΤΑ που κατασπαταλήθηκαν ήταν των δημοτών!!!  Και η αγωνιώδης προσπάθειά του να "πετάξει" την μπάλα στην εξέδρα....δεν απαλλάσσει το σκοτεινό παρελθόν της ΔΗΚΕΞ!

(σ.σ. Για παράδειγμα  το οτι αγόρασε την...ίδια αποθήκη (αρμάτων) ο Δήμος Ξάνθης ΔΥΟ φορές (!) μάλλον για τους εκκαθαριστές και τους γνωρίζοντες δεν σημαίνει τίποτα...,,όπως και τα καρναβάλια του 1.160.000 ευρώ και κάτι ...ψιλών ή οι ΥΠΕΡχρεώσεις στις...μάσκες Γκίνες που καταγγέλθηκαν μέσα απο τον Γ. Σιδηρόπουλο την περίοδο εκείνη απο τον εκ Χρύσας κατασκευαστή αρμάτων του....Τσέπελη! Λέω....) 

-Δώστε τα στοιχεία λοιπόν που ζητάει ο βουλευτής ξΆΝΘΗς με την ερώτησή του στη Βουλή των Ελλήνων, Φανουράκη και Τζανόγλου όπως ήσασταν  ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να πράξετε ΕΝΤΟΣ δυο μηνών στην ...προ μηνών ερώτηση της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ για τη ΞΑΝΘΗ! 

Και αφήστε τους χλευασμούς και υπαινιγμούς. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! 

 

Ιλχάν Αχμέτ «αδειάζει» Δημάρχους Κομοτηνής και Ιάσμου,
στηρίζοντας... Ευριπίδη Στυλιανίδη!!!


Θέση για τις αντιδράσεις των Δημάρχων Κομοτηνής και Ιάσμου στην ανακοίνωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την έγκριση δύο έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», πήρε ο Βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ.

Οι Δήμαρχοι Γιάννης Γκαράνης και Οντέρ Μουμίν θεώρησαν (λόγω ανασφάλειας ίσως;) ότι ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ «καπηλεύτηκε» το έργο τους και αντέδρασαν, αγνοώντας όμως τα προφανή. Ότι δηλαδή, τα χρήματα για τα έργα τα δίνει η κυβέρνηση και ότι τα επιπλέον κονδύλια μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» εξασφαλίστηκαν για τους Δήμους της Ροδόπης ύστερα και από παρέμβαση του Ευριπίδη Στυλιανίδη στα αρμόδια Υπουργεία.

Ο Ιλχάν Αχμέτ τοποθετούμενος επί του θέματος, σε συνέντευξη του στο «Ράδιο Χρόνος», είπε απλά τα αυτονόητα.

«Αλίμονο ένας κυβερνητικός  βουλευτής εάν δεν βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση και δεν συντάξει ένα δελτίο Τύπου. Νομίζω η αντίδραση καμία φορά μπορεί να είναι και υπερβολική. Σαφώς ο Δήμος ήταν αυτός που οραματίστηκε το έργο και οι πολίτες σε αυτόν θα δώσουν τα εύσημα, από την άλλη όμως υπάρχει και μια κυβέρνηση που δίνει τα λεφτά. Στο τέλος της ημέρας την ευθύνη την έχει το κυβερνών κόμμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

-Πήγαν για μαλλί Γκαράνης και Οντέρ Μουμίν και βγήκαν... «κουρεμένοι»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »