*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιανουαρίου

Η δίκη με την απούσα Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα, οι Εισαγγελείς και η σε βάρος μας ψευδής καταμήνυση!

22 Ιανουαρίου


*Τόσα χρόνια στα δικαστήρια...! Έχουν περάσει από στη ζωή μου μηνυτές και ενάγοντες… Τέτοια γελοία μήνυση σε βάρος μου, με την μηνύτρια μάλιστα –και το γράφω αυτό ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ...- να ψευδομαρτυρεί με πρόθεση παραποιώντας εντελώς την αλήθεια και μη έχοντας προφανώς επίγνωση των συνεπειών της, προκειμένου να ασκηθεί δίωξη εναντίον μου, ειλικρινά δεν μου έχει τύχει! Και το χειρότερο όλων; Την είχε ενημερώσει ο δικηγόρος για τις συνέπειες της πράξης της!!! 

Αλλά δυστυχώς η "εξουσία" και η "αλαζονεία"...


(σ.σ. Ουαί αν με τέτοιους δόλιους τρόπους φιμώνονται ο τύπος και τα ΜΜΕ...).

……

*Ωστόσο... φέρει ευθύνη, στο ότι η υπόθεσή μου πήγε στο ακροατήριο, και η Εισαγγελέας που χειρίστηκε την συγκεκριμένη υπόθεση –κατά σύμπτωση η ίδια αντιεισαγγελέας που με πήγε κατηγορούμενο σε μήνυση που κατέθεσε εναντίον μου και ο… «εκλεγμένος» (!) Μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και «βούιξε και βουίζει» όλη η Ελλάδα!!!

......

*Αγαθό και απλοϊκό ερώτημα. Όταν με καλούν οι Εισαγγελείς για κάποιο δημοσίευμά μου και καταθέτω τις ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ μου... τις λαμβάνουν ποτέ υπόψη; Ή ούτως ή άλλως, ότι μήνυση κατατίθεται εναντίον σου, σε πάνε... στο ακροατήριο, εκτός αν λέγεσαι... Γιάννης  Σιδηρόπουλος ή Κανάτας ή «Τόλμη», όπως με την μήνυση του ΕΒΕ Ξάνθης για τα... «αρχεία» της Αναπτυξιακής που... σβήστηκαν, ενώ δεν μεταφέρθηκαν ποτέ εκεί οι υπολογιστές;;;;

Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου...!;

Διότι αν οι εξηγήσεις δεν λαμβάνονται υπόψη, τότε κακώς τις κάνουμε, ανοίγοντας με τον τρόπο αυτό και τα...  "χαρτιά" μας!

......

*Διαβάστε ωστόσο και το story της υπόθεσης για την οποία ήμουν κατηγορούμενος χθες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης. 

Ένας από τους συνεργάτες μου που αναρτά διάφορα δημοσιεύματα από το διαδίκτυο, φιλοξενεί λοιπόν στο maxitisthrkis.blogspot.com μια ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για την κατάσταση που βρίσκονταν τα Νοσοκομεία Ξάνθης, Διδυμοτείχου και Αλεξανδρούπολης αν δεν κάνω λάθος, μέσα στην Πρωτομαγιά 2020.

Για το Νοσοκομείο Ξάνθης η συγκεκριμένη ανέφερε τα παρακάτω:

Νοσοκομείο Ξάνθης: Μεγάλες ελλείψεις προσωπικού. Δεν λειτουργεί ο μαστογράφος (μια φορά την εβδομάδα) λόγω ελλείψεων προσωπικού. Από 75 ασθενείς που εξετάζονταν μειώθηκαν σε 15 προς όφελος των ιδιωτών. Ελλείψεις ειδικευμένων ιατρών. Ακάλυπτες οργανικές θέσεις ιατρών, 60% στην Παθολογική, 40% στην Ορθοπεδική. 40% ακάλυπτες οι οργανικές θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού.

-Αυτό ακριβώς είναι το "τρομερό" δημοσίευμα που....διέσπειρα!! Προκαλώντας...φόβο....και  τρόμο στους κατοίκους!

........

`*Επικοινωνώντας λοιπόν με την ΠΟΕΔΗΝ –για να ρωτήσω για την συγκεκριμένη ανακοίνωση και  ενημερώνομαι ότι ναι μεν «η καταγγελία αφορά το έτος ... 2016», (συμβαίνουν αυτά στο διαδίκτυο και συχνά μάλιτα...), η κατάσταση όμως την συγκεκριμένη χρονική περίοδο (Μάιος 2020) στο Νοσοκομείο Ξάνθης, ήταν αναμφίβολα πολύ... χειρότερη!

Καθώς εκτός από τις ελλείψεις των γιατρών και εν καιρώ πανδημίας, το Νοσοκομείο Ξάνθης (την περίοδο εκείνη.,...), ήταν από τα λίγα νοσοκομεία στη χώρα που δεν διέθετε μηχάνημα μοριακού ελέγχου PCR το οποίο άμεσα ανίχνευε αν ένα κρούσμα ήταν θετικό η αρνητικό!

-Ο δε Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας όχι μόνο στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv αλλά και στην ΕΡΤ έκανε λόγο για ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ στο Νοσοκομείο, αποκαλύπτοντας ότι «θα το επισκεφθεί προσωπικά ο ίδιος μετά από πρόσκληση των εργαζομένων»! Όπως και έγινε!!! Κ

Ενώ περίπου την ίδια χρονική περίοδο, το.... «δανεικό» μηχάνημα PCR που παίρνει το Νοσοκομείο Ξάνθης από νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μετά τις αρχικές θριαμβολογίες της Διοικήτριας Έλενας Ροφαέλα, επιστρέφεται... πίσω!!! Για τέτοια πράματα και θάματα μιλάμε!!! Κι άντε η διοικήτρια έχει εμμονές με το όνομα Πάνος Παπαδόπουλος. Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.;; 

(σ.σ. Δεν αναφέρομαι στον αντιπρόεδρο-πολιτευτή  Κώστα Τριανταφυλλίδη.._

.......


*Επιπλέον όμως όλων αυτών. 2-3 μέρες μετά το «επίδικο» δημοσίευμα και μετά την επικοινωνία που είχαμε με την ΠΟΕΔΗΝ, αποσύρεται από το maxitithrakis.blogspοt.
com και μάλιστα γίνεται ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΗ διόρθωση ότι αφορά το 2016!!! (8 Μαΐου 2020).

......

*Κι όμως ενώ τα γνωρίζει όλα αυτά, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης καταθέτει ΕΝΟΡΚΩΣ στις 22 Μαΐου 2020 τα παρακάτω αδίστακτα ψεύδη:

«Επειδή τα επίδικα δημοσιεύματα παραμένουν συνεχώς αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο. Προαναφέρω και εμπίπτει η αξιόποινη συμπεριφορά του την αυτόφωρη διαδικασία. Θέτω σε γνώσης σας τα εν λόγω δημοσιεύματα προκειμένου να πράξετε τα δέοντα, ήτοι να ασκήσετε ποινική δίωξη κλπ.

Ξάνθη, 22 Μάϊου 2020.

Η καταγγέλλουσα – αναφέρουσα».

......

*Ενώ –επαναλαμβάνω-  γνώριζε από την ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΗ και ξεκάθαρη διευκρίνισή μας, ότι η ανάρτηση είχε αποσυρθεί με την κατάλληλη διόρθωση εντός 2-3 ημερών! Ενώ για να υπάρξει διασπορά ψευδών  ειδήσεων, εκτός από δόλο που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, έπρεπε να υπάρχει και ο... φόβος και τρόμος των πολιτών από τη διάδοση που επίσης δεν υπήρχε!!!

-Και αντίθετα την ίδια χρονική περίοδο τόσες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ από την ΠΟΕΔΗΝ, τα κόμματα, βουλευτές και ΜΜΕ για την ΜΑΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ που παρουσίαζε το Νοσοκομείο Ξάνθης εν καιρώ πανδημίας και γι' αυτό και ήρθε ειδικά στη Ξάνθη ο Πρόεδρός της,


 

-Και κατά τα λοιπά... Ραντεβού  στα... «γουναράδικα» τον Δεκέμβρη 2022 κυρία Έλενα Ροφαέλα!!! Αφού χθες ήσουν ΑΠΟΥΣΑ από το δικαστήριο και ως ΑΠΟΥΣΑ σε θεώρησε και το δικαστήριο! Και ειλικρινά ήθελα να στα πω και ... face to face όπως την τελευταία φορά που σε είδα, συνοδευόμενη μάλιστα απο τον γνωστό  ...ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ γιατρό αν δε κάνω λάθος, με τον οποίο ασχολήθηκε και ο Ιατρικός σύλλογος  Ξάνθης... ! 

(σ.σ. Άλλωστε μόνο τυχαία η Εφημερίδα των Συντακών δεν κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες με το πρωτοσέλιδο που βλέπετε, για τον ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΡΟΜΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. )

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »