*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιανουαρίου

Γελάει και το «ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ»! Απεσταλμένος από το Μαξίμου στη Ξάνθη, συναντήθηκε με την Ψωμά για το ... ψηφοδέλτιο!

22 Ιανουαρίου

*Η συνάντηση έγινε στο Espressionist το βράδυ της Πέμπτης, μόνη της η γραμματέας στο ραντεβού με το κομματικό στέλεχος, κινδυνεύει να μη βγάλει ούτε μια έδρα η Νέα Δημοκρατία!

-ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΞΑΝΘΗΣ: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

*Φαίνεται πως σε αυτή τη ζωή τελικά θα τα «δούμε» όλα! Και αφού είδαμε μέχρι και τον Τσέπελη Δήμαρχο, γιατί όχι; Υποψήφια βουλευτής και η Ψωμά;

Φαίνεται πως σε αυτή τη ζωή τελικά θα τα «δούμε» όλα! Και αφού είδαμε μέχρι και τον Τσέπελη Δήμαρχο Ξάνθης (και ζούμε οτι ζούμε...), γιατί όχι; Υποψήφια βουλευτής και η Ψωμά; Υποψήφια;

Καθότι.... Μετά τη συνάντηση της γραμματέως του Δήμου Ξάνθης με τον Λιβάνιο, κάποιοι στου Μαξίμου και στα Κεντρικά του κόμματος φαίνεται ότι βάλθηκαν να ... «διακωμωδήσουν» το κόμμα με κάθε τρόπο, αφού έφτασαν στο σημείο να στείλουν «αγγελιοφόρο» προκειμένου να συζητήσει με την Σοφία Ψωμά την προοπτική να την βάλουνε στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης!!! Στις επόμενες εκλογές...

Είτε γιατί έχουν χάσει πλέον κάθε επαφή με την πραγματικότητα και «ακούν» τον (απόφοιτο δημοτικού. και πλουτίσαντα...), Δήμαρχο Τσέπελη, οπότε είναι περιττό να κάνουμε οποιοδήποτε σχόλιο, είτε γιατί

η Μαρίνα Παυλίδου έχει χάσει καθώς φαίνεται τις «προσβάσεις» της στον Μέτιο, είτε γιατί... ο άφαντος Κυβερνητικός βουλευτής της Ν.Δ στο Νομό Ξάνθης θέλει μια «χαβαλέ και αδύναμη» υποψήφια απέναντί του... αδιαφορώντας για το «Βατερλό» που θα πάθει το κόμμα στη Ξάνθη!!!

Σημειώνω ότι στέλεχος της διορισμένης ΝΟΔΕ Ξάνθης που ρωτήθηκε, αγνοούσε παντελώς την συνάντηση της γραμματέως με τον «απεσταλμένο» του Μαξίμου στη Ξάνθη και τη συνάντηση με την γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά (σ.σ. Το μεσημέρι ήταν στα τσίπουρα με τον Τσέπελη και τον ....Τσαμούρ Αλή και το βράδυ με το στέλεχος), ενώ και μόνο που «κυκλοφόρησε» η σχετική είδηση στην τοπική κοινωνία από το περιβάλλον του Δημάρχου, καλύτερα να μην σας περιγράψουμε αυτό που συμβαίνει στην "πιάτσα"...!

Στέλεχος και πολιτευτής του κόμματος πάντως με αφορμή τα παραπάνω, σχολίασε «δηκτικά» την συνάντηση της Ψωμά με το συγκεκριμένο στέλεχος αλλά και το πως έχει ¨καταντήσει" το κόμμα στη Ξανθη, ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ενώ πριν 1-2 μήνες είχε ένα καλό κλίμα στο κόμμα και στου Μαξίμου ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης μετά την ανεξαρτητοποίησή του, φαίνεται ότι ...«καλοθελητές» πολεμάν την υποψηφιότητά του!!! 

( σ.σ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προωθήσουν απο τη μειονότητα ως ...υποψήφιο βουλευτή και τον δημοτικό μας "μπογιατζή"....Τσαμούρ Αλή!!!"

Από την άλλη ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Αλέξανδρος Κοντός αρνήθηκε (για μια ακόμη φορά..),  να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για όλα όσα φημολογούνται, μολονότι έχει συχνή επικοινωνία και άριστη σχέση τόσο με την Ντόρα Μπακογιάννη όσο και με τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Θανάση Νέζη. 

(σ.σ. Αλήθεια, δεν θα έπρεπε ο "διορισμένος" Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αλέξανδρος Νταμπουρατζής να συνόδευε την κυρία Σοφία Ψωμά στο Εsspresionist μαζί την πολιτευτή του κόμματος κυρία Σταμπουλή;)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »