*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Δεκεμβρίου

Μόνο "μειδιάματα" προκαλούν οι "πανηγυρισμοί του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ...

07 Δεκεμβρίου

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΘΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΞ,
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ


Σήμερα Τρίτη καταθέτει ανωμοτί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, όχι ωστόσο για την δική του θητεία, αλλά με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. της εταιρείας επί Προεδρίας Μαρίνου Σδρέβανου, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται και άλλη δικογραφία για τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την εξωδικαστική συμφωνία με τη ΔΕΥΑ Νέστου.

Την ίδια ώρα οι αποκαλύψεις για την γραπτή ψευδή εισήγηση του γενικού διευθυντή της ΔΕΥΑΞ Δημήτρη Λεπίδα στις 29/11/2019 που εμφανώς υπεράσπιζε τα συμφέροντα της ΔΕΥΑ Νέστου από όπου μάλιστα και κατάγεται, δημιουργούν νέα δεδομένα καθώς εισηγούνταν στα μέλη να ψηφίσουν να ψηφίσουν ΝΑΙ σε όλα!!!

Είναι λοιπόν επόμενο οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες, καθώς υπάρχει και η μήνυση του Φάνη Παπαδάκη με τον φάκελο Γιαλάολου που κατέθεσε ο ίδιος (με μηνυτήρια αναφορά) τον Μάρτιο 2020 και αναφέρεται και σε άλλες δυο υποθέσεις της εταιρείας, δεν αποκλείεται ωστόσο μετά τις εξελίξεις που υπάρχουν να υπάρξει και επιπρόσθετη κατάθεση…! 

(σ.σ. Κι όσο για τους ... "πανηγυρισμούς" του γιατρού οτι είναι ο μόνος που...δεν "εμπλέκεται" με τη ΔΕΥΑΞ....απλά γελάμε όλοι μας! Και πήρε στο "λαιμό" του τελικά και τον Λεπίδα..!! )

 

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΤΗ

Την ίδια ώρα ένα άλλο πελώριο θέμα φαίνεται πως ανοίγει στη ΔΕΥΑΞ κι έχει να κάνει με τις εγγυήσεις των πελατών της εταιρείας, ένα θέμα που είχε αντιμετωπίσει και ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης επί θητείας Χρήστου Κωνσταντινίδη!

Όπως είναι γνωστό, οικονομικός διευθυντής της ΔΕΥΑΞ είναι ο Παναγιώτης Κάρτης, ο οποίος ενώ ο νυν Πρόεδρος της εταιρείας Ιπποκράτης Καμαρίδης επί Σδρέβανου είχε κυριολεκτικά στη «μπούκα», τώρα είναι αυτός που «υπογράφει» ότι του ζητάει ο Πρόεδρος, με αποτέλεσμα να κάνει διάτρητες αναφορές σε υπάλληλο της εταιρείας, προκειμένου να τον «αναγκάσει» να «υποκύψει» και να παραιτηθεί ώστε να πάει στη θέση του η υφισταμένη του Βάσω Τσεσμετζή προκειμένου να…αυξηθεί η σύνταξή της!!!

Ο Παναγιώτης Κάρτης που μαζί με τον Λεπίδα αποτελούν το «δίδυμο» λοιπόν  της ΔΕΥΑΞ ναι μεν κάνουν ότι τους «λέει» ο Πρόεδρος, υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά!!

Είναι αυτοί που βάζουν τις… υπογραφές!!!

Ποιο είναι λοιπόν το απίστευτο της υπόθεσης; Ότι αυτός που θα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το θέμα των εγγυήσεων, είναι ο Οικονομικός διευθυντής Παναγιώτης Κάρτης.

-Το…γνωρίζει όμως; Γνωρίζει για παράδειγμα το ποσόν των εγγυήσεων που βρέθηκαν; Ή μήπως το γνωρίζει η κυρία… Βάσω Τσεσμετζή στην ολιγόμηνη θητεία της;

Κι ένα επί πλέον ερώτημα…!

Αλήθεια κύριε Κάρτη ως οικονομικός διευθυντής. Τα οικονομικά συμφέροντα της ΔΕΥΑΞ ποιος τα υπεράσπιζε; Αυτό που πρότεινε την τιμή του κυβικού στη ΔΕΥΑ Νέστου στα 0,008 ευρώ ή αυτός που είπε… ναι σε όλα, δηλαδή συμφώνησε… εξωδικαστικά στη τιμή των 0.08 ευρώ!!! Απλά μαθηματικά είναι, κάνε κύριε Κάρτη έναν πολλαπλασιασμό επί 4.5 εκατ. κυβικά που παίρνει από τη ΔΕΥΑ Νέστου η ΔΕΥΑΞ και θα έχεις μια απάντηση!!! Περιμένω με αγωνία!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »