*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Δεκεμβρίου

Χαμός για την Josephine στο Κυβερνείο! Ο Πάνος Τσούλης στο Κασετόφωνο την Πέμπτη 9/12

07 Δεκεμβρίου


*Χαμός και… πανικός έγινε την περασμένη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου το βράδυ στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ στην Ξάνθη με τον live της εκρηκτικής Josephine!

Το δημοφιλές μπαρ της Ξάνθης από νωρίς γέμισε ασφυκτικά με νεολαία που έσπευσε να απολαύσει τη νεαρή τραγουδίστρια και της χορεύτριές της που την πλαισίωσαν και η ατμόσφαιρά ήταν όντως εκρηκτική!!!

……

*Παρών την Κυριακή το βράδυ στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ και ο Δημήτρης Γεωργιάδης ο οποίος όχι μόνο διασκέδασε με την Josephine, αλλά φωτογραφήθηκε μαζί της κάνοντας πολλούς να… ζηλέψουν!!!

-Απολαύστε τον και… ζηλέψτε!!!

……


*Αρκετός κόσμος διασκέδασε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ και στην Ελληνική βραδιά που διοργάνωσε «Σπάμε πιάτα» με DJ τον Τόρη Παπαδήμα, ο οποίος αποθεώθηκε στην κυριολεξία από τους οπαδούς του, όπως τον συγκεκριμένο που βλέπετε στη φωτογραφία ο οποίος έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει ενθουσιασμένος από τα καψούρικα τραγούδια που έπαιζε!!!

……

*Πολύς, όμως, ήταν ο κόσμος και το Σάββατο το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ όπου διασκέδασε με το live του τραγουδιστή Γιώργου Μεταξά και των μουσικών του Φυντυρικάκης μπουζούκ & Μαντενιώτης πλήκτρα!

-Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα ερμήνευσε τα τραγούδια του ανάμεσα στο πλήθος που χόρευε ασταμάτητα!

……

*Ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Πάνος Τσουλής και ο μαέστρος Μάριος Κιοσσές, αυτή την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου από τις 21:30, θα «χαρίσουν» μια υπέροχη live μουσική βραδιά με ελληνικά έντεχνα και ελαφρολαϊκά τραγούδια στο καφέ – ποτοπωλείο «ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ» στην οδό Βενιζέλου 11 στην Ξάνθη!

-Όσοι θέλετε να τους απολαύσετε, κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 25415 52249.

……

*Και κλείνοντας τη σημερινή στήλη να ευχηθώ, έστω και με μικρή καθυστέρηση, χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν το περασμένο τριήμερο Σάββατο 3, Κυριακή 4 και Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, στις Βαρβάρες, του Σάββες και Σαββίνες, Νίκους και Νικολέτες για την ονομαστική τους εορτή!

Δεν θα αναφερθώ προσωπικά στον καθένα μήπως και ξεχάσω κάποιον! Αν και θα κάνω μια μική...εξαίρεση για τον φίλο μου Νίκο Πετράκο, τον δικό μας Νίκο Κιοσσέ, την Νικολέτα Λαφτσοπούλου του Z' Palace, τον Νίκο Σπυριδόπουλο, τον Νίκο Κεχαγιά, τον Νίκο Προφέτη της ομάδας Τένις του Λεύκιππου Ξάνθης, τον Νίκο Επιτρόπου, την φίλη μου Νίκη Μπεμπεκίδου κ.α.

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες με υγεία!! Και του χρόνου....

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »