*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Δεκεμβρίου

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗ!

01 Δεκεμβρίου

Η ΑΝΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΦΙΑ ΨΩΜΑ! ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ
ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΑΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ


Η Γεν. γραμματέας του  Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, ή θεωρεί ότι η ανοχή είναι αδυναμία, ή πιστεύει ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης είναι τόσο ισχυρός και έχει τέτοια δύναμη, ώστε μπορεί να κάνει ότι θέλει και θα παραμένει πάντα στο απυρόβλητο…!

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι αληθές και για να είμαι ειλικρινής, μάλλον παρεξήγησε και τις καλές μας προθέσεις αλλά και τις… αντοχές μας απέναντι στα πρωτοφανή φαινόμενα που ζούμε με την ίδια μάλιστα, αντί να αρκείται στα εκ του Νόμου καθήκοντά της, να προκαλεί κιόλας τη νοημοσύνη μας!!!

Χθες της στείλαμε λοιπόν ένα απλό μήνυμα. Ότι μπορεί να τυγχάνει μιας περίεργης «ασυλίας» και από την αντιπολίτευση, δεν είναι δυνατόν όμως να λειτουργεί σε βάρος του Δήμου και των δημοτών, ενώ είναι τόσο προνομιούχα!!!

Περιμένουμε λοιπόν απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματά μας:

1.Τι απευθείας αναθέσεις έχει πάρει το λογιστικό της γραφεία (στο όνομα των συνεταίρων της φυσικά…) από το Δήμο Ξάνθης από 1/9/2019 μέχρι και σήμερα..!

2.Υπό ποια αρμοδιότητα, είναι αυτή που καθορίζει ακόμη και τις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ στα τοπικά ΜΜΕ!!!

3.Είναι νόμιμο, ή μήπως είναι παντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΟ παράλληλα με τη θέση της γραμματέως του Δήμου Ξάνθης, παράλληλα να βρίσκεται και στο λογιστικό της γραφείο;

(σ.σ. Και ξέρει ότι γνωρίζουμε ότι από το λογιστικό της, είναι σαν να μην… έφυγε ποτέ! Κι όπως λέει ο λαός, χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει…).

 

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗ!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ..!

Σας έχουμε υποσχεθεί ότι λίαν συντόμως θα σας δώσουμε απάντηση, τι ήταν αυτό που ανάγκασε τον  Γιάννη Τσεγγελίδη κι εκεί που σε καθημερινή βάση έκανε επαφές κι έρχονται στη Ξάνθη και μιλούσε για τα «σκάνδαλα» του Δήμαρχου Τσέπελη… ξαφνικά έκανε στροφή 180 μοιρών κι ούτε μιλάει, ούτε λαλάει, ενώ έχει πλέον επαφή μόνο με τον Φανουράκη και την Ελίντα…!

Και φυσικά θα πάρετε απαντήσεις  και στα ερωτήματα που ο ίδιος έθετε επί δυο μήνες στον Δήμαρχο Τσέπελη!

Προς το παρόν πάντως δεν σηκώνει τα τηλέφωνα κι όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί του, το κάνουν δια μέσω του… γιου του!!! Ο οποίος δεν κλείνει πάντως το κινητό…

Αλλά και δεν απαντάει στο ερώτημα που του έχουμε θέσει Έγινε τελικά δεκτή η παραίτησή του από τον Δήμαρχο Τσέπελη… ή όλα τελικά ήταν «στημένα»;;; Κι έγιναν απλά για να πάρει, όχι αυτά που ζήτησε… αλλά ένα «κομμάτι» καλύτερο από αυτό που είχε πάρει μέχρι ξεκινήσει το σκληρό ροκ κατά του Τσέπελη και της Χατζογλίδου!

(σ.σ. Τελικά Γιάννη, γιατί... έφυγε ο Τσέπελης από τη Φωνή της Αμερικής; Πες μας αυτό που ξέρουμε όλοι μας, αλλά και αυτά που έμαθες και από το Δήμο Νέστου για την ΔΕΥΑΞ του Ιπποκράτη Καμαρίδη… Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία όλοι μας).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »