*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Δεκεμβρίου

Πως έγινε "επαναστάτης" ο Αναστάσιος Τσορλίδης! Με ποιούς γιόρτασε την γιορτή του ο Ανδέας Γκλαβίνης!

01 Δεκεμβρίου

……

*Ο Ξανθιώτης συγγραφέας Αναστάσιος Τσορλίδης από τη Θεσσαλονίκη, διαβάζοντας εχθές το σχόλιό μου και τις ευχαριστίες του «ΜΑΧΗΤΗ» για το όμορφο δώρο που μας έστειλε, ένα ρολόι με τα λογότυπα του «ΜΑΧΗΤΗ» και του maxitisthrakis.blogspot.com, έγραψε στο facebook το ακόλουθο σχόλιο εγκωμιάζοντας τον εκδότη του «ΜΑΧΗΤΗ» τον οποίο χαρακτηρίζει «επαναστάτη»!!!

-Διαβάστε το σχόλιο του Αναστάσιου:

«Εγώ θα το λέω μέχρι να κλείσω τα μάτια ΜΟΥ

Το αν έγινα #επαναστάτης και αγάπησα την #πολιτική το οφείλω σε δύο ανθρώπους... στον Γιώργο Παπανδρέου και στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Ειδικά για τον δεύτερο μπορώ να γράψω και ολόκληρο βιβλίο γιατί κακά τα ψέματα, αν δεν ήταν ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ Παναγιώτης Παπαδόπουλος η Ξάνθη και κατ’ επέκταση η Θράκη δεν θα έβγαινε ποτέ από την απομόνωση του Κράτους των... Αθηνών τις δεκαετίες '80 & '90...

Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλο το προσωπικό της εφημερίδας και της ιστοσελίδας #ΜΑΧΗΤΗΣ».

.....


*Του Αγίου Ανδρέα ήταν χθες και πολλοί ήταν αυτοί που γιόρτασαν για την ονομαστική τους εορτή και τους εύχομαι, αν και λίγο καθυστερημένα, χρόνια πολλά!

Ανάμεσα στους πολλούς εορτάζοντες, ήταν και το μέλος του Δ.Σ. του ΑΟΞ, Ανδρέας Γκλαβίνης ο οποίος κέρασε για τη γιορτή του αρκετούς φίλους του με τραπέζι που τους έκανε και παρευρέθηκαν για να του ευχηθούνε, ο Τάκης Μπέρτος, ο Κώστας Κοτόπουλος, ο Σπύρος Τσίμπλας, ο Στέλιος Δασκαλόπουλος, ο Σάββας Σερραίος και ο Ηλίας Πουτακίδης!

-Χρόνια πολλά και από τη στήλη!

……


*Ο Ξανθιώτης DJ Τόρης Παπαδήμας, συνεχίζει κανονικά κάθε Σάββατο βράδυ να παίζει μουσική στο Ελληνάδικο «IL POSTO» της Χρυσούπολης!

-Και το περασμένο Σάββατο λοιπόν, ήταν παρών στο IL POSTO όπου διασκέδασε τον κόσμο, αλλά «βγήκε» και μια φωτογραφία με τον κολλητό του Παναγιώτη Μπαϊραμισλή, επιχειρηματία του Ελληνάδικου!

……

*Βραδιά καραόκε έχει σήμερα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, αλλά και κάθε Τετάρτη βράδυ, το δημοφιλές μπαράκι «NOSTOS LIVE» στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης!

-Όσοι και όσες θέλετε να δοκιμάσετε τις φωνητικές σας ικανότητες… σπεύσατε!

……

*Όχι αρνητής του κορωνοϊού, αλλά αμφισβητίας του εμβολίου δήλωσε ο Στάθης Αγγελόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε νοσήσει βαριά και είχε νοσηλευτεί, αλλά επιμένει πως δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο φοβούμενος για πιθανές παρενέργειες.

«Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα! Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς. Ο κορονοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια.

Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά.

Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω», τόνισε ο Στάθης Αγγελόπουλος στον ΑΝΤ1.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »