*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

Ο Εμφιετζόγλου και η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Για απάτη του 2018 στο σκαμνί αντιδήμαρχος. Χαμός πάλι στη ΔΕΥΑΞ!

30 Νοεμβρίου


Μετά από 9 χρόνια (13-11-2012), ο Πάνος Παπαδόπουλος με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου τέτ α τετ για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Το κόμμα που ίδρυσε ο Πρόεδρος της Μηχανικής με 200 προσωπικότητες από όλη την Ελλάδα... Θα πετύχει το εγχείρημα; Ο χρόνος θα δείξει...

……………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Γιατί καθυστερεί ο Δήμος την υλοποίηση της ίδρυσης του Συμβουλευτικού κέντρου υποστήριξης  κακοποιημένων γυναικών την οποία άλλωστε εδώ και μήνες έχετε εξαγγείλει;

(Από την ερώτηση όλων των δημοτικών συμβούλων των 4 δημοτικών παρατάξεων, στον Δήμαρχο Τσέπελη την οποία δεν υπέγραψαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Γιάννη Παπαχρόνη αλλά μόνο ο ίδιος)

-Γιατί έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει....! Να κάνει βόλτες με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, να αγοράζει καινούργια κουστούμια και να φωτογραφίζεται συνεχώς με υπουργούς.

……………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Επιτέλους, πρέπει να επιδείξουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, Υπουργείο Υποδομών, Δήμος Μύκης και ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ, λίγη σοβαρότητα και να μην ρίχνουν το μπαλάκι των ευθυνών ο ένας στον άλλον, κοροϊδεύοντας τους πολίτες. Τους καλώ, λοιπόν, να αναλάβουν άμεσα όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες, ώστε να οδηγηθούμε στην δημοπράτηση και υλοποίηση του έργου....

(Ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ για το έργο Δημοτικής Οδοποιίας του Κενταύρου)

-Με τον ... Αντώνη Πασχάλη στο Δ.Σ. σίγουρα αύριο κι όλας, θα ξεκινήσει η δημοπράτηση...

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Στη Ξάνθη και στο Z - Palace βρέθηκε μετά από χρόνια και πάλι ένας φίλος από τα παλιά και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Μηχανικής Πρόδρομος Εμφιετζόγλου κι ήταν επόμενο να μην αρνηθώ την πρόσκλησή του και να συμμετάσχω στην συνέντευξη τύπου που έδωσε...!

Κάτι που δεν κάνω σχεδόν ποτέ...!

......

*Ο λόγος για το νέο κόμμα που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη με τίτλο

Πατριωτική Ένωση, τους στόχους και την μεγάλη προσπάθεια να αναδείξει τον λόγο για τον οποίο ιδρύθηκε, αποτέλεσε τον πρόλογο του  Πρόδρομου Εμφιετζόγλου που κατά την άποψή μου μίλησε περισσότερο τεχνοκρατικά, οικονομικά και εθνικά και πολύ λιγότερο πολιτικά...!

Αφού σημασία δεν έχει μόνο μια ιδρυτική διακήρυξη και οι νέες  αρχές που εκφράζεις, αλλά το αποτέλεσμα!!!

Και αποτέλεσμα θα έχει η συγκεκριμένη προσπάθεια μόνο αν αποδώσει και η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ βρεθεί στη Βουλή των Ελλήνων, συγκεντρώνοντας ένα αναγκαίο ποσοστό πάνω από 3%.

......

*Εύκολο; Πολύ, πολύ δύσκολο και ειδικά με το σημερινό συστημικό σύστημα όπου διακυβεύονται φοβερά μεγάλα συμφέροντα και στην ουσία η πληροφόρηση μονοπωλείται από τους σύγχρονους βαρόνους των media με πρώτους τον Βαρδινογιάννη και τον Μαρινάκη και ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι...!

......

*Θα μπορούσε λοιπόν η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ αν κατέβει αυτόνομη να μπει στην Βουλή; Ήταν το πρώτο ερώτημά μου στον Πρόεδρο, ρωτώντας τον αν στην πορεία βέβαια, συνεργαστεί το κόμμα τους με κάποιον άλλον κομματικό σχηματισμό...!

Κι ο ίδιος αποδέχτηκε το δύσκολο του εγχειρήματος, ανοίγουν ήδη γραφεία στην Αθήνα  που στεγάζεται και η Μηχανική, είναι θέμα ημερών η επίσημη αναγνώριση από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ όπου ο ίδιος προσωπικά θα πάει και θα καταθέσει το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του νέου κόμματος και όσοι πιστοί προσέλθετε!

......

*Και βέβαια επεσήμανε ο Πρόδρομος  Εμφιετζόγλου ότι δεν διαθέτουν και πολλά λεφτά, για να κάνουν έναν αγώνα με τα τηλεοπτικά μέσα και ότι επιτάσσει η εποχή μας...!

Καθότι όλα τα υπάρχοντα κόμματα (στη Βουλή) αναμφισβήτητα έχουν μια πολύ μεγαλύτερη οικονομική άνεση...Αφού παίρνουν πολύ χρήμα και απο το Κράτος!

Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

......

*Εντύπωση μου έκανε –και τεράστια- το φοβερό ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου με μια φοβερή πράγματι μνήμη –θυμότανε όλα τα ονόματα των Ευρωπαίων πολιτικών – αλλά και η απάντησή του αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει εκλογές τον Απρίλιο, τι θα πρωτοκάνουνε προκειμένου να γνωρίζει την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ο Ελληνικός λαός...!

Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας κι ότι βγει...Αν θέλει ο Ελληνικός λαός να μείνει με τους ίδιους, με τους φθαρμένους, τότε έχει και την ευθύνη της επιλογής του!

.....

*Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου συνέχισε χθες το μοναδικό του ταξίδι στην Κομοτηνή όπου και διανυκτέρευσε μάλιστα, αφού εκτός των άλλων είναι και δημότης της διπλανής πόλης, ενώ σήμερα θα δώσει συνέντευξη και θα συναντηθεί με τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ του Έβρου στις 12.30 και στο Hotel Εγνατία...!

Ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί μας για τον Δεκέμβριο. Χαρά στο κουράγιο, το πείσμα του, τη δύναμη ψυχής που διαθέτει και την αδάμαστη θέλησή του. Και φυσικά καλή επιτυχία κύριε Πρόεδρε.

(σ.σ. Στην ουσία η συνέντευξη ήταν ένα αδιάκοπο κατηγορώ κατά Κυριάκου Μητσοτάκη, όχι μόνο για τα ζητήματα της Κλιματιστικής Αλλαγής, αλλά και για τα Εθνικά θέματα αλλά και τα Εθνικά έργα....)

.......

*Για απάτη και για αδίκημα που τέλεσε ως ιδιώτης το 2018, κάθεται στο σκαμνί γνωστός αντιδήμαρχος. Η υπόθεση λίγο πολύ είναι γνωστή τοις πάση, ενώ την "διέρρευσε" φυσικά το...αντίπαλο δέος!

(σ.σ Απο μπροστά αγκαλιές και φιλιά για να μπορέσουν να "κρατήσουν" όρθιο το σύστήμά τους κι απο πίσω.....ο ένας σφάζει τον άλλον! Μόνο που αναγκαστικά λίαν συντόμως θα συμβεί και το άλλο...Ο σώζων εαυτόν σωθείτω...)

.....

*ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τώρα. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, "΄έβγαλε" -ΠΑΡΑΝΟΜΑ φυσικά...- την Μαρία Λυκίδου και απο την παραλαβή των έργων της ΔΕΥΑΞ!!! Μαζεύει ... μηνύσεις ο Πρόεδρος. και όχι μόνο.....διότι ακολουθεί και ο Κάρτης με το "εκβιαστικό" μπούλινγκ σε βάρος του εργαζόμενου Νίκου Τσιμπιρή με στόχο να τον αναγκάσουν να ... "παραιτηθεί" λόγω της ψυχολογικής που του ασκούν και να αναλάβει η "εκλεκτή" τους!

.....

*Και φυσικά οι νέες απευθείας αναθέσεις του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη και στο σημερινό με...τηλεδιάσκεψη Δ.Σ. αναμένονται με ενδιαφέρον! 

(σ.σ. Τρέχει να "προλάβει" ο γιατρός οτι απευθείας αναθέσεις μπορεί... έχω όμως τη γνώμη ότι ήδη έσπασε κάθε ρεκόρ! Και η φωτογραφία του με τον Φανουράκη καιτον Τσέπελη στη μέση δείχνει απλά τον πανικό του....μετά το σκωτσέζικο ντουζ απο τον αντ' αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης!!! ) 

....

*Και μια διευκρίνση. Επειδή με ρωτάνε και με ξαναρωτάνε, πως κινούνται οι "πρώην" του Δημαρχόπουλου, ποιόν θα "βάλουν" μπροστά, τι τραπέζια κάνουν κλπ 

-Ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα ... Με το συγκεκριμένο .... "σπορ" ασχολούνται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Τάσος Θεοδωρίδης, ο Ταρενίδης και δεν γνωρίζω ποιοί άλλοι...Μη χάνεται λοιπόν άσκοπα τον καιρό σας ...! Και το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον πρώην Δήμαρχο Μπάμπη τον οποίο αδυνατώ να παρακολουθήσω... και λίαν επιεικώς μου είναι παντελώς αδιάφορος. 

.....

*Και για εχθρούς αλλά και για φίλους.... "Παλιοφέγγαρα" πολλά......κι απο τον Γενάρη 2022 ακόμη πιο δυνατά!!!!  Τίποτα δεν μας σταματά...!    

(σ.σ. Κι όσο για την ατασθαλία με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ...εκεί να δείτε τι νέες "βόμβες" σας έχω...καθότι το ποσόν ήταν αρκετά μεγαλύτερο απο αυτό που αναφέρει η παράταξη Παπαχρόνη στις ανακοινώσεις της...)

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης ο Δημήτρης Ερελιάδης

 

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης εκλέχθηκε ο Δημήτρης Ερελιάδης κατά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής.

Ο κ. Ερελιάδης, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του από 1ης Ιανουαρίου και για τα επόμενα 4 χρόνια, υπερψηφίστηκε από 142 συναδέλφους του δικηγόρους έναντι 134 ψήφων που έλαβε η απερχόμενη πρόεδρος κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου ενώ υπήρξαν επίσης 11 λευκά ψηφοδέλτια. Αξιοσημείωτο των φετινών εκλογών ήταν η μεγάλη συμμετοχή των δικηγόρων της Ροδόπης καθώς ψήφισαν συνολικά 287 εκ των 329 εγγεγραμμένων μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους αυτούς που πίστεψαν στο πρόσωπο μου και με τίμησαν με τη ψήφο τους. Θέλω να συγχαρώ την κ. Χατζηαντωνίου για τον προεκλογικό της αγώνα και πιστεύω ότι θα την έχουμε πολύτιμο συνεργάτη στη νέα μας θητεία. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τα παιδιά μου που στάθηκαν δίπλα μου.

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και πανελλαδικά αλλά και τοπικά. Αυτά μπορούμε να τα πούμε κάποια στιγμή, από τον Ιανουάριο που αναλαμβάνω θα μπορέσω να σας πω πιο αναλυτικά τις σκέψεις και τις απόψεις μου. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο νεοεκλεγείς πρόεδρος.

Συνάντηση Γκαράνη – Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο
για τα ζητήματα του Δήμου Κομοτηνής!


Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε την Δευτέρα 29/11 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης. Την ενημέρωσε για την επιδημιολογική κατάσταση της περιοχής, για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο Κομοτηνής και κάλεσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, να επισκεφθεί τον Δήμο Κομοτηνής και να ξεναγηθεί στην ιστορία και τον πολιτισμό της.

Η κα Σακελλαροπούλου μετέφερε την αγάπη της για τη γη της Θράκης και δήλωσε πως όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες θα χαρεί να αφιερώσει χρόνο στην Κομοτηνή.

Ο δήμαρχος δώρισε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον τόμο «’Διαβάζοντας’ την πόλη. Κουμουτζηνά – Γκιουμουλτζίνα – Κομοτηνή. Πρόσωπα και Κείμενα» που εκδόθηκε για τα 100 χρόνια της ενσωμάτωσης της Θράκης στον εθνικό κορμό.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »