*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

Κώστας Μαλάκης: Δεν βλέπω μακροημέρευση του Δήμαρχου Τσέπελη! Απο τον Γενάρη του 2022 θα είμαστε πιο δυνατοί

30 Νοεμβρίου


*Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα στη ζωή!!! Και το γράφω αυτό μετά τα χθεσινά τηλέφωνα που δέχτηκα από την Αλεξανδρούπολη, τη Δράμα, αλλά και τις Σέρρες φίλων της εκπομπής «Ανοιχτή γραμμή» και του Next tv.

Και ομολογώ ότι ήταν  κάτι που με συγκίνησε ιδιαίτερα και γι’ αυτό...

Θα τα προβάλουμε όλα και μέσα από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του καναλιού. Για να αποδείξουμε στη πράξη οτι το ΝΕΧΤ TV είναι το πιο ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ κανάλι αυτή τη στιγμή στη χώρα.

Κι ίσως και γι' αυτό πολεμιέται τόσο λυσσαλέα...!

……

*Θα μείνω σε δυο σημεία των διθυράμβων που δεχόμαστε τον τελευταίο καιρό για το Next tv από τηλεθεατές του που δηλώνουν fan club του Πάνου Παπαδόπουλου αλλά και του καναλιού, χαρακτηρίζοντάς το, ως «το καλύτερο Περιφερειακό κανάλι στη Digea ΑΜΘ και  Σερρών».

1. Το συγκεκριμένο κανάλι είναι το πλέον αδικημένο όχι μόνο από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από την σημερινή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Και «πολεμιέται» λυσσαλέα μάλιστα...

2. Τον ίδιο πόλεμο αντιμετωπίζουμε επίσης και από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, προφανώς λόγω των στενών συνεργατών του Αντώνη Πασχάλη και Νίκου Ευφραιμίδη...! Και όχι μόνο....

Κι όσο για τον Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη που εδώ και δυο μήνες είναι εντελώς... άλαλος, ευχόμαστε από 1/1/2022 να βελτιώσει κάπως την εικόνα της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης, διότι ο Μέτιος όπως πάει, δεν χρειάζεται... Τοψίδηδες για  να "πατώσει!!!"

.....

*Επίσης όσον αφορά το Next tv Θράκη - Μακεδονία, επαναλαμβάνω ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα.

Και με πιο απλά λόγια...!

Ακόμη και να έχει την «τύχη» του πρώην Κανάλι 6, που εμείς αν παίρναμε τα χρήματα που πήραν οι συγκεκριμένοι κύριοι από το ΠΑΣΟΚ, τον Γιαννακίδη, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον... Τσέπελη τώρα θα ήμασταν στη Θεσσαλονίκη!

Εμείς όχι μόνο θα είμαστε εδώ, αλλά θα είμαστε και πιο δυνατοί!!! Αυτοί να δούμε που θα βρεθούν....

Αν νομίζει δηλαδή η παρέα του Τσέπελη ότι θα μας «λυγίσει», ή δεν μας ξέρει, ή μάλλον δεν θυμάται τι έπαθε ο Σγουριδισμός που τα ίδια έλεγε!!!

Και πιο ΔΥΝΑΤΟΙ θα είμαστε από τον Γενάρη 2022 αλλά και πιο αποφασιστικοί!!!

Ο σημερινός Δήμαρχος να δούμε πόσο θα «αντέξει», γιατί όπως ήδη αποκαλύπτω τις τελευταίες μέρες...!

-Ακόμη και οι πλέον στενοί του συνεργάτες που ξόδεψαν ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ  για να τον βγάλουν Δήμαρχο, διεμήνυσαν στην Γενική γραμματέας του Δήμου Σοφία Ψωμά όταν τους πήρε ΠΑΝΙΚΒΛΗΤΗ από τα σχόλιά τους, πως θα βρεθεί στα... τάρταρα όσα χρήματα κι αν ξοδέψει!!!

.......


*Και φυσικά κοντά σε όλα αυτά, είχαμε χθες και το παλικαρίσιο και ΚΑΘΑΡΟ, «ξέσπασμα» του Προέδρου του Δικηγορικού συλλόγου  Ξάνθης Κώστα Μαλάκη που σχολιάζοντας την λάσπη εναντίον του, τόνισε με νόημα, «Δεν βλέπω μακροημέρευση του Δημάρχου κ.Τσέπελη με αυτά που κάνει... Τόση λάσπη.. .Είναι ντροπή αυτό που γίνεται με έξοδα του Δήμου Ξάνθης»...!

Υπονοώντας φυσικά τα χιλιάδες ευρώ που ο Δήμαρχος Τσέπελης έχει δώσει και δίνει σε φιλικά του ΜΜΕ  από τα ταμεία του Δήμου, στην προσπάθειά του να  «κηδεμονεύσει» και κατευθύνει τα τοπικά ΜΜΕ για καθαρά προπαγανδιστικούς του σκοπούς!!!

«Πάντα μιλούσα ελεύθερα, αλλά τώρα ειδικά που δεν εκλέχτηκα Πρόεδρος, θα μιλάω ακόμη πιο ελεύθερα...», τόνισε με νόημα!

Κι είναι ακόμη η αρχή...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »