*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Σεπτεμβρίου

Σήμερα στις 10.00 η κηδεία του Χάρη Μπάτζιου. Γιορτές Π. Πόλης για τα...μαγαζιά! Οι ειδήσεις με άλλο στυλ

11 Σεπτεμβρίου

Πλακέτα έδωσαν οι εκπρόσωποι των δημοτικών ΜΜΕ στον Τσέπελη  γιατί ο Δήμος πλήρωσε να γίνει στη Ξάνθη το Συνέδριο των δημοτικών ΜΜΕ


Σ’ ευχαριστούμε πολύ «αδελφούλη» κύριε Τσέπελη, γιατί μας φιλοξένησες δυο μέρες στη Ξάνθη, φάγαμε, ήπιαμε, κοιμηθήκαμε και γνωρίσαμε την «δημαρχέσα» Σοφία Ψωμά και τον κύριο Παπαχρόνη... στην υγειά σας.

-Στην υγειά των κορόϊδων Ξανθιωτών που τα πληρώσανε όλα!

……………………………..

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Ένας νέος και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης ο στρατιωτικός Χάρης Μπάτζιος, γαμπρός του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Δημήτρη Γαλανόπουλοη, έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 37 χρονών.

.......

*Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, βρισκόταν στην αγορά για ψώνια όταν υπέστη ανακοπή – σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες – με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.  Ήδη που μας πάγωσε όλους στην κυριολεξία.

......

*Η κηδεία του Χάρη Μπάτζιου θα γίνει σήμερα στις 10 το πρωί Ιερό Ναό κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαγγάνων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Σ’ αυτές τις στιγμές άλλωστε είναι βουβές οι λέξεις.

……

*Από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 13.15 ακριβώς, ξεκινάει και πάλι ο Πάνος Παπαδόπουλος στην  Ανοιχτή γραμμή του Next tv, ενώ την ίδια μέρα βγαίνει και το νέο πρόγραμμα του καναλιού που έχει ριζικές αλλαγές…

Υπενθυμίζω ότι η εκπομπή θα προβάλλεται και σε επανάληψη κάθε μέρα στις 7 το βράδυ.

……

*Πότε επιστρέφει στις αθλητικές εκπομπές του ο γνωστός αθλητικογράφος Δημήτρης Αντωνιάδης; (Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 10 το βράδυ;

Μα όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2. Τι να πει άλλωστε τώρα, αφού η ομάδα μόνο φιλικά δίνει… και δυστυχώς η Super League 2 αποδείχτηκε στη ΠΡΑΞΗ ένα τίποτα! Που μόνο δυσαρεστημένους άφησε από έξω…

……

*Τελικά οι φετινές Γιορτές Π. Πόλης ήταν των πολιτιστικών συλλόγων ή... των μαγαζιών (και των μαγαζιών του Τσέπελη βέβαια...).

Γιατί εγώ φέτος αυτήν την εξέλιξη είδα! Βλέπετε δυο μαγαζιά έχει ο σημερινός Δήμαρχος και μάλιστα στην πλατεία Αντίκα την οποία παρανόμως γέμισε μάλιστα με δικά του τραπεζοκαθίσματα...

……

*Βέβαια από την άλλη ίσως είναι μια καλή περίπτωση να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ και η λεγόμενη Σουβλακιάδα, διότι όλα τα πράγματα έχουν και τη λήξη τους…

Κι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, καιρός είναι να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα και να σταματήσει και η τσίκνα…!

Ήδη αυτό θέλει και ο Σύλλογος Προστασίας Π. Πόλης, που φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές, θεωρεί η κατάσταση ήταν καλύτερη…

Αν και σε αυτό συνετέλεσε και το ότι όλες οι εκδηλώσεις έγινα στο γήπεδο του ΑΟΞ κι όχι στην πλατεία  Μητρόπολης.

 

Αστυνομικός σκύλος εντόπισε δενδρύλλια κάνναβης σε σπίτι στον Έβρο!


Συνελήφθη την Πέμπτη 9-9-2021, το απόγευμα, σε οικισμό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας (1) ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στην κατοχή του, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,6 έως 2,1 μέτρων και δύο (2) μεταλλικά κυτία με σπόρους κάνναβης.

 

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης δίνει και φέτος το παρών του στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης δίνει και φέτος το παρών του στην 85η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και θα λειτουργεί έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Συμμετέχει με αυτόνομο εκθεσιακό χώρο, στο περίπτερο 14, στο πλαίσιο της AKADEMIA,  του θεματικού αφιερώματος για την εκπαίδευση. 

Αυτή τη χρονιά, ακολουθώντας τις οδηγίες και σεβόμενοι τα περιοριστικά μέτρα για τη διασπορά του COVID-19, δεν θα πραγματοποιηθούν επίσημα εγκαίνια στο περίπτερο αλλά  θα διοργανώσει ημερίδες οι οποίες πλαισιώνουν το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.09.2021   7:00-17:30:  Universis: Από το όραμα στη πραγματικότητα

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.09.2021 11:30-12:00:Ψηφιακές τεχνολογίες στην εκπαίδευση και την εργασία στην μετά-covid εποχή

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.09.2021 17:00-17:30: Universis: Κοινά προβλήματα, έξυπνες λύσεις

 

Δύο Έλληνες είχαν κρυμμένη κάνναβη στον προφυλακτήρα αυτοκινήτου


Συνελήφθησαν την Πέμπτη 9-9-2021 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας δύο (2) ημεδαποί, διότι εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να κατέχουν μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 95 γραμμαρίων, την οποία είχαν αποκρύψει στον προφυλακτήρα του οχήματος.

Επιπλέον ο οδηγός - δράστης στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκε η  παραπάνω συσκευασία κάνναβης.

 

Βραβεύσεις για τους Δήμους Σερρών και Αλεξανδρούπολης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020


Διακρίσεις στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 για τους Δήμους Σερρών και Αλεξανδρούπολης.

Τους δήμους που συμμετείχαν στην εκστρατεία της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020» που στοχεύει στην αλλαγή νοοτροπίας των ευρωπαίων πολιτών ως προς τη χρήση εναλλακτικών, βιώσιμων τρόπων μετακίνησης, βράβευσε σήμερα το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνεργασία με το Πράσινο ταμείο.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας αναφέρθηκε στην κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στη ζωή μας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο ρεκόρ θερμοκρασιών που σημειώθηκε φέτος στη χώρα μας και στην συνεπακόλουθη αύξηση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας.

Στην εκδήλωση δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους δήμους Τρικαίων και Γρεβενών ενώ συνολικά βραβεύτηκαν οι δήμοι: Διονύσου, Λάρισας, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ρόδου, Πτολεμαΐδας, Σερρών, Ρεθύμνου, Κοζάνης, Αλίμου, Ηρακλείου και Νέων Μουδανιών.

 

Άγνωστος εξαπάτησε με διαδικτυακή αγγελία πώλησης τρακτέρ, υποψήφιο αγοραστή και του απέσπασε 22.385 ευρώ!


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την Τρίτη 7-9-2021, εξαπάτησε ημεδαπό στον νομό Έβρου.

Συγκεκριμένα, ο δράστης εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα την οποία είχε αναρτήσει ο παθών, σχετικά με πώληση γεωργικού ελκυστήρα που είχε αναρτήσει ο παθών. Κατά την επικοινωνία τους, ο δράστης χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα και προφάσεις, κατάφερε να αποσπάσει προσωπικά τραπεζικά δεδομένα του παθόντα και αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, αφαίρεσε το ποσό των 22.835 ευρώ.

 

Συνάντηση του Δημάρχου Μαρωνείας - Σαπών με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ και στελέχη Υπουργείων στην Αθήνα


Συναντήσεις με Προέδρους Οργανισμών και στελέχη Υπουργείων για την προώθηση θεμάτων που αφορούν το Δήμο Μαρωνείας-Σαπών είχε αυτές τις μέρες στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Δημήτριο Σταμάτη για θέματα χρηματοδότησης μελετών για έργα υποδομών του Δήμου και αξιοποίηση χρηματοδοτικών πρωτοκόλλων του Ταμείου.

Επίσης, σε συνάντηση του με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου έθεσε εκ νέου την πρόταση δημιουργίας μόνιμης βάσης ΕΚΑΒ στις Σάπες, που θα εμπεριέχει τη μόνιμη παρουσία πλήρως στελεχωμένου και εξοπλισμένου ασθενοφόρου 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και παράλληλα θα καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της θερινής περιόδου στην παραλιακή ζώνη του Δήμου. Ο κ. Πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα δει θετικά το όλο ζήτημα και θα το συμπεριλάβει στον μελλοντικό προγραμματισμό του ΕΚΑΒ.

Τέλος, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών για ζητήματα των αποζημιώσεων από τη θεομηνία του 2019, το οριστικό κλείσιμο του προσωρινού οικισμού Ποντίων στις Σάπες και  το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για το θέμα της κοινωφελούς εργασίας και αξιοποίησης άλλων προγραμμάτων του Υπουργείου.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »