*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Σεπτεμβρίου

Ευτυχώς..."φεύγει" ο Νίκος Ευφραιμίδης! Ευτυχώς...

11 Σεπτεμβρίου

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο… ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ;! ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ 3.5 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!


Στο δρόμο που χάραξε ο Τσέπελης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξανθής  Νίκος Ευφραιμίδης που απέκλεισε τα Μέσα μας από την διαφημιστική καμπάνια της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης για τα φεστιβάλ «Θρακικό Πέλαγος» και «Via Egnatia», λόγω προφανώς της κριτικής που του ασκούμε για το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ έργο του στο Νομό μας…!

Αλλά και των εμμονών και της αντιπάθειας εναντίον μας,…

Τι να κάνουμε… Αυτό μπορεί ο άνθρωπος και αυτά κάνει. Υπομονή, άλλοι 3.5 μήνες μείνανε και σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν και πρώην για την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης. Το μόνο που θα θυμόμαστε όλοι από το έργο του νυν Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης  και την… εξέχουσα προσωπικότητά του, θα είναι η ανυπαρξία του και ότι… δεν θα τον θυμάται κανείς! Γιατί δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ έργο!

Βέβαια δεν φταίει μόνο ο κύριος Νίκος Ευφραιμίδης αλλά και αυτός που μας τον «φόρτωσε» ως Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, ενώ γνώριζε καλύτερα από τον καθένα την ανικανότητά του να διαχειριστεί την παρόν και το μέλλον του Νομού μας. Και ονομάζεται Χρήστος Μέτιος…!

-Κρίμα γιατί χάθηκε πολύτιμος χρόνος και δεν έγινε τίποτα για τη Ξάνθη.

 

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΖΕΡΕΝΙΔΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ…!


Εμείς θα αποδείξουμε με στοιχεία και αποφάσεις ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης δεν έχει κανένα δικαίωμα να κλείνει την είσοδο της Π. Πόλης αλλά και ότι ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ αναπτύσσοντας τραπεζοκαθίσματα στο δρόμο της πλατείας Αντίκα…!

Από κει και μετά ωστόσο το θέμα αυτό είναι αρμοδιότητας  του Αντιδήμαρχου Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη και των υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης και φυσικά και της ποιότητας Ζωής…!

Βέβαια το πιο επιλήψιμο της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι ότι αυτά που λέμε, τα ΓΝΩΡΙΖΕΙ  και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών ! Αλλά με δόλο και πρόθεση να  εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των επιχειρήσεων του Τσέπελη, κλείνει τα μάτια και τον καλύπτει! Όπως φυσικά αυτά που λέμε, τα γνωρίζει και η αντιπολίτευση και πολύ καλά μάλιστα, αφού υπάρχει και οι σχετικές αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Σύντομα ωστόσο η συνέχεια..

 

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ;


Επειδή τον τελευταίο καιρό εξακολουθούμε να βλέπουμε πολλούς να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ, κάποιοι μάλιστα εξ’ αυτών είναι και αυτοδιοικητικοί και περνάνε και μπροστά από τους Τροχονόμους, θα θέλαμε ρωτήσουμε τον αστυνομικό διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη αλλά και τον διοικητή της Τροχαίας Ξάνθης..

ΈΛΕΓΧΟΙ γίνονται καθόλου σε όλος τους οδηγούς των δικύκλων που ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ κράνη; Έλεγχοι… χωρίς εξαιρέσεις βέβαια!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »