*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

Ο Τσέπελης, η διάψευση για το μοίρασμα της... "θητεία" του και τα ερωτήματα για τον Εισαγγελέα κ.Στρουμπή και τον Γ. Ζερενίδη!

29 Ιουλίου


Λάτρης του ωραίου και ο Χρήστος Μέτιος... Ο Ζερενίδης αγόρευε, αλλά η λάμψη της γενικής γραμματέας του Τσεπελη Σοφίας Ψωμά, επισκίασε τα πάντα και στο κονάκι του Μουζαφέρ Μπεη! «Ζούμε» απίστευτες στιγμές....

………………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να απαντήσω στα ψεύδη ορισμένων φαντασιόπληκτων και ανθρώπων που το μόνο που βλέπουν στην Δημοτική Αρχή και στην ΔΕΥΑΞ είναι αρνητικά.... Ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια δεν υπήρξε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την ορεινή περιοχή της Ξάνθης από πλευράς ΔΕΥΑΞ

(Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης σε συνέντευξη στον...εαυτό του)

-Και ποτέ 20 χρόνια η ΔΕΥΑΞ δεν πλήρωνε 3.420 ευρώ κάθε μήνα για αντιμισθίες σε Πρόεδρο και αντιπρόεδρε αλλά και δεν έδωσε απευθείας χιλιάδες ευρώ σε μια και μοναδική «εκλεκτή» εταιρεία!!!

………………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


Τη χρηματοδότηση δύο σημαντικών έργων στον Δήμο Ξάνθης, συνολικού ύψους 14.519.875,91€ ενέκρινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Σταύρος Πέτσας, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», που υλοποιεί το ΥΠΕΣ.

(Από το δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης)

-Στέλιος λέγεται ο Υπουργός Σοφία μου...! Ποιος ξέρει ποιόν...»Σταύρο» θα είχες στο νου σου όταν συνέτασσες το δελτίο σου...!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Καταλαβαίνω ότι κάτι πρέπει να «ανακαλύψει» κι αυτός, αλλά όχι και... αποκλειστικό βρε Τένη ότι θα έρθει ο Λιβανός στη Ξάνθη την Πέμπτη, όταν εμείς το γράψαμε από την... περασμένη εβδομάδα!


Ενώ στο φύλλο της Τετάρτης 28 Ιουλίου της έντυπης «Αδέσμευτης», ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ; Και ιδού και το πρωτοσέλιδο...

.......

*Θές επίσης μια ακόμη καυτή αποκλειστικότητα πρώην φίλε μου;;; Στην Καβάλα βοά και γίνεται χαμός με την εκλεκτή εταιρεία της ΔΕΥΑΞ του Ιπποκράτη Καμαρίδη Δ. Βεζέρης και Σία ΕΕ με έδρες και στην... Κύπρο!

Και ξέρεις γιατί; Γιατί η εταιρεία Δ. Βεζέρης πήρε με απευθείας ανάθεση όπως έμαθα και το μηχανογραφικό της... ΔΕΥΑ Καβάλας ύψους 30.000- ευρώ!!!

Και γίνεται της τρελής...!!!

Ενώ η ίδια εταιρεία όπως μαθαίνω, έχει πάρει απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ και από τη ΔΕΥΑ Νέστου! Ύψους 170.000 ευρώ

Τελικά....υποκλίνομαι!

-Έφερε «γούρι» στην Δ. Βεζέρης και Σία ο Ιπποκράτης! Γιατρέ σου υποκλίνομαι για μια ακόμη φορά...!

......

*Θέλεις επίσης άλλη αποκλειστικότητα; Τον Δήμαρχο Τσέπελη επισκέφθηκε χθες η πρώην διευθύντριά του Μαρία Λυκίδου και τα είπαν αρκετά... έξω από τα δόντια!

Με τον Δήμαρχο να της λέει ότι δεν είναι αχάριστος και δεν ξεχνάει αυτά που έκανε για τον ίδιο, προτείνοντάς την κι άλλες λύσεις, ώστε να σταματήσει η... «κόντρα» με τον νυν Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαριδη!

Ο οποίος τώρα πλέον δεν την θέλει ούτε στο... γραφείο της ΔΕΥΑ στη Κυψέλη για τον απλούστατο λόγο ότι «ξέρει καλά το παιχνίδι με τις Επιτροπές» και δεν την θέλει στα... πόδια του!!

.......

*Μάλιστα χθες η Μαρία Λυκίδου όταν πήγε στο γραφείο της, διαπίστωσε ότι αυτό είχε... καταληφθεί από τον Ιωσήφ Κοσμίδη με εντολές του Προέδρου κι ενώ τα κλειδιά τα είχε η ίδια.... και για λόγους υγείας δεν μπορούσε να πάει στο γραφείο του Μερκούρη, οπότε τι έκανε λέτε;

-Πήρε μια καρέκλα και... κάθισε στο διάδρομο!!!

.......

*Ο Θεός να φυλάει όλες τις γυναίκες υπαλλήλους, αλλά τέτοιο μπούλινγκ από αυτό που υφίσταται από τον νυν Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη η Μαρία Λυκίδου, δεν νομίζω ότι έχει υποστεί άλλη υπάλληλος του Δήμου ή της ΔΕΥΑΞ και μάλιστα ΓΥΝΑΙΚΑ!!!

.......

*Γιατί τέτοιο μένος με την Μαρία Λυκίδου ο Ιπποκράτης Καμαρίδης; Μα η απάντηση είναι πολύ απλή!!! Μα γιατί η Λυκίδου είναι ΑΡΙΣΤΗ στα θέματα της ΔΕΥΑΞ και γνωρίζει ΑΡΙΣΤΑ και τι συμβαίνει και με τις επιτροπές, ως εξ’ απορρήτων και επί χρόνια του πρώην Προέδρου Μανώλη Τσέπελη!

-Και ο νυν Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης για το λόγο αυτό, ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ του και θέλει με κάθε τρόπο να την «εκδιώξει» από την ΔΕΥΑΞ!!!

......

*Τι τρέχει ωστόσο από την πλευρά του Δήμαρχου Τσέπελη που ένας λόγος που θέλει να «πάρει» πολλούς από τις άλλες παρατάξεις, είναι για να κάνει καθαρά ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟ;

-Ότι δεν θέλει να...κοντραριστεί με τον… γιατρό!!!! Τον οποίο έχει κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι του!!! Παράλληλα όμως δεν θέλει να εμφανιστεί και ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ απέναντι στην πρώην στενότατη συνεργάτιδά του Μαρία Λυκίδου!

......

*Και η είδηση;

Κύκλοι του Δημάρχου Τσέπελη ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ αυτά που διαδίδουν κύκλοι του γιατρού, ότι δήθεν του είχε τάξει τη μισή θητεία του... Δημάρχου! Πράγμα που είχε γράψει και αποκαλύψει προεκλογικά ο Πέτρος Ούτσης.

-Ποτέ ο Τσέπελης δεν υποσχέθηκε στον Ιπποκράτη Καμαρίδη ότι θα… «μοιραστεί» μαζί του τη δημαρχιακή θητεία.

- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ήταν και θα είναι μέχρι το τέλος της θητείας του στις 31/12/2023 ο Μανώλης Τσέπελης!!! Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού...!

…….


*Σαν «βολίδα» πέρασε χθες στις 4 το μεσημέρι από μπροστά μου, στην οδό Στογιαννίδη ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Γιάννης Ζερενίδης οδηγώντας το...ηλεκτρικό τζιπάκι! Ντυμένος και γοητευτικός σαν... γαμπρός μάλιστα! Πάλι καλά που δεν με... πάτησε όταν με είδε μπροστά του...!

-Ζει τα ..«καλύτερά» του!

.......


*Γλέντι ετοιμάζει για την «δικαίωσή» του όπως μαθαίνω, ο Χασάν Ογλού Φερτούν με προσκεκλημένους τόσο τον Δήμαρχο Τσέπελη όσο και τον Λύρατζη!

-Μια ευκαιρία Πασχάλη να προσχωρήσεις και σε αυτόν που ανήκεις και στήριξες φανατικά τη 2η Κυριακή μαζί με τον Φερτούν...!

Την... «Δημαρχάρα» σου! Άντε σιγά σιγά, να «καθαρίζει» ο… τόπος! Να "τελειώνουμε" με όλους μαζί στην συσκευασία του ενός...

....

Τα ερωτήματα για τον Εισαγγελέα κ.Στρουμπή, τον αντιδήμαρχο αδειοδοτήσεων Μηνά Στρουμπή και την αρμόδια υπάλληλο κ.Βασιλούδη και τον .... Μπάμπη Δημαρχόπουλο! 


 

*Τα ερωτήματα που θέτω παρακάτω, τα είχα κάνει και στις ... 13 Οκτωβρίου 2020 και απεύθυνονταν και στον Εισαγγελέα Ξάνθης (και αντιεισαγγελέα Εφετών πλέον) κ.Μηνά Στρουμπή αλλά παραμένουν αναπάντητα!

*Πρώτο Ερώτημα Προς αντιδήμαρχο αδειοδότησης Γιάννη Ζερενίδη. Μήπως πρέπει να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ η κυρία Βασιλούδη του Τμήματος Αδειοδότησης γιατί πέρσι βάλανε ένα σωρό πρόστιμα στον γνωστό παράνομο παιδότοπο; Ενώ φέτος ούτε γάτα...ούτε ζημιά;

Άρα... ΠΕΡΣΙ ( 2019) παρανομήσαν!!!

(13/10/2020)

......

*Δεύτερο Ερώτημα . Με την ΚΑΛΥΨΗ της Κατερίνας Μανά σε χώρο πρασίνου υπάρχει απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ το γνωστό «σπιτάκι»του Παιδότοπου που χρησιμοποιείται ως... θερινό μπαρ; ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΥΣΙΚΑ;;;! Ή με την κάλυψη του αντιδήμαρχου Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη;

.Το ερώτημα ισχύει και για τον Εισαγγελέα Ξάνθης Μηνά Στρουμπή στον οποίο πέρσι κοινοποιήσουν τα πρόστιμα οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης.

(13/10/2020)

(σ.σ. Υπενθυμίζω έτσι απλά ότι ο πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήρης Μπένης μιλώντας για τα  πρόστιμα στον συγκεκριμένο παράνομο παιδότοπο, είχε πει επί λέξει στην αρμόδια Επιτροπή. του Δήμου Ξάνθης, «Ή επιβάλεις ένα πρόστιμο όπως ορίζει ο Νόμος ή πας στο… σκαμνί!)

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »