*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

Το φαινόμενο Χασάν Ογλού Φερτούν, τα ερωτήματα για τους... «χορηγούς» , ο βίος, η πολιτεία και η δια... παραγραφής δικαίωσή του!

29 Ιουλίου


*Κι όμως... Όσο κι αν σας φαίνεται μη πιστευτό, με τον Χασάν Ολγού Φερτούν, ένα είδος Τσέπελη αλα... Ρομά και Δροσερό, οι προσωπικές μου σχέσεις δεν ήταν και δεν είναι κακές....!

Το «είδος» του ο Φερτούν εξυπηρετεί άλλωστε άριστα όποιος κι αν είναι στην εξουσία, ανδρώθηκε επί ΠΑΣΟΚ (σ.σ. Πρωτοπαλίκαρο του Τριαντάφυλλου Παπαδόπουλου και του Πούλιου για ένα μεγάλο φεγγάρι άλλωστε με έντονη δραστηριότητα στα επιδόματα των Ρομά...), ενώ επί Δημαρχόπουλου όταν βγαίναμε με τον Λύρατζη για ρετσίνα, ήταν ο πρώτος που καλούσε στο τραπέζι του ο τότε Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού.

.......

*Μάλιστα στη βραδιά με τον Πάριο πριν εκλεχτεί δημοτικός σύμβουλος με τον Δημαρχόπουλο στο Romeo live ο Φερτούν οικογενειακά κάθονταν στο ίδιο τραπέζι με τον Τσέπελη ενώ εγώ ήμουν με τον γιατρό και τότε υποτίθεται «πολέμιό» τους Ιπποκράτη Καμαρίδη...

-Με τον «χουβαρντά» Τσέπελη να μου στέλνει μάλιστα... πανέρια λουλούδια και μπορείτε να ρωτήσετε και τον γιατρό για την στάση μου...!

Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει τίποτα! Εκτός από ένα...

Πάντα το όνειρο του Φερτούν ήταν να γίνει ένα είδος... Τσέπελη Νο 2 στο Δροσερό τουλάχιστον, άσχετα αν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές...!

Στην ουσία ήταν ο αδύναμος κρίκος του Δημαρχόπουλου, αφού εκλέχθηκε χάρις στη πόλη και στο γεγονός ότι ως για πρώτη φορά Δροσερίτης αντιδήμαρχος καθαριότητας, κατόρθωσε να εκλεγεί από την πόλη και τον αστικό πληθυσμό...!

Ο Οικισμός τον «μαύρισε» κανονικά, αφού η πολυτέλεια και το πολύ χρήμα που διακινεί... τον ξεχωρίζει αισθητά από τους υπόλοιπους.

......

*Γιατί κάνω αυτόν τον πρόλογο;

Για να ξεκαθαρίσω τα εξής:

1. Το φαινόμενο Χασάν Ογλού Φερτούν «άνθισε» επί Δημαρχόπουλου κι όχι επί Τσέπελη... Ο πρώην Δήμαρχος στην ουσία τον κατέστησε...σούπερ αντιδήμαρχο καθαριότητάς με θητεία 2-3 χρόνια!

2.Το υπέθαλψε και το «ενίσχυσε» ο Πασχάλης Λύρατζης...

3.Έγινε Πρόεδρος της Ομάδας ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟ ως διάδοχη κατάσταση του Γιώργου Σπάρταλη από τους γνωστούς κύκλους... ωστόσο βρέθηκε (και βρίσκεται) λόγω Τσέπελη προσκείμενος πλέον και στον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης.

......

*Για να φτάσει λοιπόν από 22 μήνες αναμονής στην... «δικαίωση» μετά την τελεσίδικη καταδίκη του από το Εφετείο Θράκης ο Χασάν Ογλού Φερτούν για δωροδοκία εκλογών, «σπορ» επίσης γνωστό στη πιάτσα αφού για παρόμοιο λόγο καταγγέλθηκε στις εκλογές του 2014 και από τον τότε επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ιπποκράτη Καμαρίδη, ενώ το 2010 «έδρασε» με τον αδελφό του με τα περίφημα... «κουπόνια» βενζίνας... απαιτήθηκαν εκτός από τύχη και πολλές ευτυχείς συγκυρίες όπως οι αλλαγές στον Ποινικό κώδικα και οι περίεργες… αναβολές των αναβολών που οδήγησαν στην ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ του αδικήματος στον Άρειο Πάγο μέχρι τις τελευταίες του δίκες στο ΣτΕ... χιλιάδες ευρώ!!!

-Που το βρήκε τόσο χρήμα με βάση φυσικά το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, την φορολογική το εκδήλωση και το επάγγελμα που φέρεται να ασκεί;;;

Είναι πράγματι ένα θέμα άξιο διερεύνησης!

Καθώς κοινό μυστικό αποτελεί στις υποθέσεις του, υπήρχαν καθώς φαίνεται και... αρκετοί «χορηγοί»!

Μεταξύ των οποίων και η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης που ΠΛΗΡΩΣΕ την περίφημη... ΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ειδικού καθηγητή που απορρίφθηκε από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ, αν και επρόκειτο στην ουσία για... ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!

Για όλα αυτά ωστόσο έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να τα αναλύσουμε και να πούμε περισσότερο...!

* Άλλωστε υπάρχει και η κρίση του λαού....Και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει οτι στις εκλογές του 2010, ο Πούλιος έχασε το Δήμο Ξάνθης την 2η Κυριακή για....60 ψήφους έχοντας ΑΠΕΝΑΝΤΙ Λάκη Στυλιανίδη, Τσέπελη. Δημαρχόπουλο, Δημήτρη Μπένη, Φανουράκη, Τάσο Θεοδωρίδη, Φερτούν και...όλους μαζί! Και το νέο εκλογικό σώμα, έχει ριζικά ανανεωθεί απο τότε....! Στις δε εκλογές του 2019 τη νίκη στον Τσέπελη πρωτίστως  την έδωσαν πλην της τεράστις ΑΠΟΧΗΣ, του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης, του Deb, των Κιμμερίων όπου ο Δημαρχόπουλος δεν έβγαλε ούτε έναν σύμβουλο και οι....Λύρατζης, Φερτούν, Σταυρακάρας, Στάθης  Γιαννακίδης κλπ που έτρεχαν όλοι μαζί, για να "τελειώνουν" με το έτερο "φαινόμενο" της πόλης...τον Δημαρχόπουλο που επί μια 5ετία, είχε "καβαλλήσει" όσο κανείς άλλος το καλάμι της εξουσίας...!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »