*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο "ΠΟΙΗΤΗΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΛΕΞΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ… ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ;;;

29 Ιουλίου


Και ξαφνικά, μια ακόμη συνέντευξη στον… εαυτό του (!) έδωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, (σ.σ. Στο έντυπο  του αδελφού του…),  αλλά λέξη για την ταμπακέρα…!

Όλοι τον συκοφαντούν, όλοι λένε ψέματα σε βάρος του ενώ είναι…ο ήρωας που δουλεύει, έκανε στη ΔΕΥΑΞ αυτά που άλλοι δεν έκαναν… 20 χρόνια (σ.σ. Δηλαδή και ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μανώλης Τσέπελης ωχριά  στο «μεγαλείο» του…), υπάρχει παραπληροφόρηση σε βάρος του ενώ αυτός δουλεύει ακατάπαυστα για το…συμφέρον των πολιτών φυσικά, αλλά για την ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ούτε κουβέντα!

1. Οτι η ΔΕΥΑΞ επί Σδρέβανου πλήρωνε σε αντιμισθίες 400 ευρώ το μήνα και τώρα πληρώνει μόνο για Πρόεδρο (Ι. Καμαρίδη) και Αντιπρόεδρο (Χρήστο Μούρκα), 3.420 ευρώ!!!qq

2. Για τις απευθείας αναθέσεις στην «εκλεκτή»  του εταιρεία με έδρες και στην… Κύπρο πάνω από 150.000 ευρώ από τον Μάρτιο του 2020, κουβέντα! Άλλα λόγια…

3. Για το μπούλινγκ σε βάρος της επί έτη διευθύντριας  Μαρίας Λυκίδου, επί σειρά ετών έμπιστης διευθύντριας του προκατόχου του Μανώλη Τσέπελη… επίσης ΚΟΥΒΕΝΤΑ! Χθές έγινε κατάληψη στο γραφείο της και αναγκάστηκε να καθίσει σε...καρέκλα στο διάδρομο! (σ.σ. Έφτανε στο σημείο να πηγαίνει ακόμη κι έξω από το γραφείο της και με γκριμάτσες να την βρίζει και δεν σεβάστηκε ούτε τον Ζερενίδη όταν τον πήρε στο τηλέφωνο…).

4. Για τις συνεχιζόμενες επί 17 μήνες  συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ δια… ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ με θερμοκρασία τώρα 40 βαθμούς και πλέον και ούτε καν με τηλεδιάσκεψη, επίσης ούτε κουβέντα…! Λέξη!

5. Για τα ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ πρακτικά της ΔΕΥΑΞ και την μη ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για το εξώδικο του Νίκου Τσιμπιρή, λέξη! Τίποτα…!

6. Για το ότι τα φιλικά και συγγενικά του ΜΜΕ έχουν εισπράξει χιλιάδες ευρώ μέχρι σήμερα ενώ όλα τα υπόλοιπα…ΨΙΧΙΑ! Αυτός που έκανε… αιτήσεις επί Σδρέβανου και ζητούσε τα κονδύλια… και όταν είδε τι συνέβαινε, δεν τα  έβγαλε ποτέ στην επιφάνεια! Επίσης… Ούτε λέξη!!!

7. Για το ότι έχει διχάσει το προσωπικό σε «δικούς του» και τους… «άλλους», επίσης λέξη!!! Όπως και αυτά που του σέρνουν άλλα μέλη του Δ.Σ. που έχουν εξοργιστεί με τις πρακτικές του «μόνος»  του αποφασίζει για όλα!

8. Για το ότι συνεχίζουνε οι δημότες να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ το πιο ακριβό νερό, όπως ο ίδιος πρώτος κατήγγειλε πριν αναλάβει πρόεδρος στο fb… τουμπςκί ψιλοκομμένο πλέον!!!

9. Και φυσικά λέξη για τον γνωστό παιδότοπο…

ΤΙΠΟΤΑ για όλα αυτά!

Όλοι τον κυνηγάνε, όλοι τον πολεμάνε και φυσικά κουβέντα και για την απόφαση ΚΟΛΑΦΟΣ της Προέδρου Πρωτοδικών Ξάνθης στα ασφαλιστικά της ΔΕΥΑΞ με τη ΔΕΥΑ Νέστου που δυστυχώς για τον ίδιο και την επιχείρηση, αποτελούν την απόλυτη δικαίωση του Γιαλάογλου…

-Ή εμείς ζούμε σε άλλη… πόλη Πρόεδρε της ΔΕΥΑΞ  Ιπποκράτη Καμαρίδη που πληρώνεσαι και την αντιμισθία για το κοινωνικό ιατρείο του Δροσερού που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ή νομίζεις ότι μπορείς να συνεχίσεις εσαεί να εμπαίζει τη νοημοσύνη των Ξανθιωτών! μόνο που ατύχησες!

-Γιατί σε έμαθαν πλέον και οι… «δικοί» σας!  Σε έμαθε όλη η Ξάνθη, διότι εκτός από το να κραυγάζεις και να υβρίζεις τους άλλους ως… μη παντελονάτους, είναι «γυμνός» πλέον ο «βασιλιάς»! Παντελώς γυμνός…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »