*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

Ο ΤΖΟΥΚΑΣ πήγε...διακοπές! 80 πάστες δωρεά στο Γηροκομείο Ξάνθης. Σήμερα οι αποφάσεις για το...My club, Χάλκινος ο Μιχάλης Δαμιανίδης

29 Ιουλίου


*Ανανεώνεται και ετοιμάζει το νέο πρόγραμμά του το
Next tv –όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι η πανδημία θα «τελειώσει» φυσικά...- και ήδη ξεκίνησε και ετοιμάζει το νέο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου με σούπερ σταρ όπως πάντα τον Πάνο Παπαδόπουλο στην Ανοιχτή γραμμή.

Και φυσικά ανανεώνεται και ο «Μ».

Και για το σκοπό αναζητούνται φυσικά και νέα πρόσωπα.

Ιδού και η μικρή μας αγγελία:

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ

1. Κοπέλα εμφανίσιμη, τουλάχιστον απόφοιτος λυκείου με γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και διαδικτύου για ειδήσεις και ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού.

2. Νεαροί με γνώσεις στον χειρισμό κάμερας και φωτογραφικών μηχανών για κάμερα μεν.

3. Άτομο, με πολύ καλή γνώση Η/Υ και σχεδιαστικού προγράμματος (π.χ. COREL DRAW) για σχεδιασμό έντυπης σελίδας και διαφημίσεων.

Βιογραφικά στα email: maxitis1xan@yahoo.gr και lifefmxanthi@yahoo.com

-Και πάνω από όλα... ΧΑΜΟΓΕΛΟ και να έχετε τσαγανό για καινούργια πράγματα!

........


*Ούτε μία, ούτε δυο... αλλά 80 πάστες προσέφερε ως δωρεά το ζαχαροπλαστείο "ΤΖΟΥΚΑΣ" στο γηροκομείο της Ξάνθης "Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ" προκειμένου να γλυκάνει με τα εξαιρετικής ποιότητας γλυκά του τόσο τους τροφίμους του γηροκομείου όσο και το προσωπικό .

Και δεν είναι η πρώτη φορά!

.......


*Μάλιστα ο  Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης, με αφορμή τη γενναιόδωρη κίνηση του  Βασίλη Τζούκα ,ανήρτησε ευχαριστήριο μήνυμα στο facebook με τίτλο:

ΤΖΟΥΚΑΣ!!!

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Ευχαριστούμε από  το Ζαχαροπλαστείο ΤΖΟΥΚΑΣ και τον Βασίλη Τζούκα που συνεχίζει την παράδοση όπως ο πατέρας του Γιώργος, του αείμνηστου παππού του Βασιλείου Τζούκα  και προσφέρει ποιοτικά γλυκά με αγνές πρώτες ύλες -που κάνουν την διαφορά- τόσο στους Ξανθιώτες και όχι μόνο πελάτες του, όσο και στους παππούδες και τις γιαγιάδες του Γηροκομείου της  καρδιάς μας/σας τόσο τις καθημερινές όσο και τις γιορτινές μέρες!!!

Σήμερα 80 πάστες δωρεά και δεν έμεινε ούτε κερασάκι !!!

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΛΥΚΑΙΝΕΤΕ!!!

……


*Υπενθυμίζω ότι με το όνομα ΤΖΟΥΚΑΣ στενά συνδεδεμένη είναι και η Φιφή Χατζηστόικου του Γηροκομείου Ξάνθης, αφού η μητέρας της, είναι αδελφή του Γιώργου Τζούκα...!

Ενώ την περίοδο των μαθητικών της χρόνων που την έχανες που την έβρισκες, στο ιστορικό ζαχαροπλαστείο του παππού της, επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, κάτω ακριβώς από την Εμπορική Λέσχη Ξάνθης...

Με τζιν παντελόνι στην είσοδο ακριβώς... Ξανθιά, όμορφη και πάντα ξεχωριστή...

......


*Και στην είδηση. Για δυο ολόκληρες εβδομάδας μας  αποχαιρετά φέτος το καλοκαίρι το ζαχαροπλαστείο ΤΖΟΥΚΑΣ για δύο ολόκληρες εβδομάδες και "πάει διακοπές" . Όπως ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα του στο facebook , το ζαχαροπλαστείο ΤΖΟΥΚΑΣ θα παραμείνει κλειστό από 25/7 έως και 8/8 . Οι λάτρεις του ποιοτικού γλυκού , θα κάνουμε υπομονή , ώστε να ανοίξει τις πόρτες του  και πάλι το γνωστό ζαχαροπλαστείο τη  Δευτέρα 9 Αυγούστου για να απολαύσουμε  τα πιο γευστικά γλυκά , τα εξαιρετικά σιροπιαστά και το δροσιστικό σπιτικό παγωτό του στην οδό Ανδρέου Δημητρίου 25 ή καλώντας στο τηλέφωνο 25410 28181

.....


*Σήμερα Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις για το πώς θα δουλέψουν τελικά τα καλοκαιρινά
club

Προς το παρόν πάντως το MY CLUB ανέβαλε όλες τις εκδηλώσεις του και έθεσε το προσωπικό σε αναστολή...!

Ωστόσο σήμερα αναμένεται να αρθούν τα μέτρα και τα καλοκαιρινά club να μπορούν να λειτουργήσουν και με self test κι όχι μόνο για τους εμβολιασμένους!

Σε αναμονή λοιπόν...

.....

ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης – Badminton: Χάλκινο μετάλλιο στο διπλό ανδρών κατέκτησε ο Ξανθιώτης Μιχάλης Δαμιανίδης



Το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό ανδρών κατέκτησε ο αθλητής του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης – Badminton, Μιχάλης Διαμανίδης, μαθητής από το 3ο ΓΕΛ, με συμπαίκτη τον Δημήτρη Όρλη από τον ΑΟ Αοθ Θερμαίος της Θεσσαλονίκης!

 

Τόσο η ομάδα όσο και ο προπονητής του, Χαράλαμπος Ιορδάνου, συγχαίρουν τον νεαρό για τη σπουδαία διάκρισή του.

 

Σε σχετική ανάρτηση στο fb επισημαίνονται τα εξής:

 

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώσαμε την παρουσία μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών και υ17 που έγινε στο Βόλο το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουλίου!

 

Ο αθλητής μας Μιχάλης Δαμιανίδης, μαθητής 3ης λυκείου στο 3ο ΓΕΛ Ξάνθης κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο Διπλό ανδρών με συμπαίκτη τον Δημήτρη Όρλη από τον ΑΟ Αοθ Θερμαίος της Θεσσαλονίκης!

 

Η επιτυχία αυτή έχει μεγάλη σημασία μιας και η προετοιμασία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τον αθλητή μας ο οποίος κατάφερε σε αντίξοες συνθήκες και με προετοιμασία για πανελλαδικές εξετάσεις να εμφανιστεί άκρως ανταγωνιστικός και να αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια για την όλη του παρουσία!

 

Ο έτερος Δαμιανίδης πέτυχε την είσοδο του στην 16αδα στο απλό αγοριών υ17 και έμεινε στους 16 στο διπλό αγοριών.

 

Η οικογένεια του ΑΡΙΩΝ του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην νέα του ζωή ως φοιτητής πλέον!!

 

Ο Ιούδας!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »