*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιουνίου

Πάνω απο 100 άτομα στην εκδήλωση Μελισσόπουλου στο Κτήμα Ξάνθης, τους πήρε απο πίσω ο Τσέπελης!

24 Ιουνίου


Και... πανελλήνιο θέμα γίνεται πλέον το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης από τον Δήμαρχο Τσέπελη επί 24ώρου βάσεως, 7 μέρες την εβδομάδα! Με τους Εισαγγελείς να σιωπούν εδώ κι 22 μήνες!  (Κυριακή προς Δευτέρα 02.11 τα μεσάνυχτα!)

………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Επειδή ενημερωνόμαστε από ΜΜΕ πως στη συνεδρίαση δια περιφοράς της 26ης Απριλίου δεν καταγράφηκε στο αποφασιστικό η αιτιολόγηση ή μέρος της αιτιολόγησης της ψήφου μέλους του Δ.Σ.

Σας παρακαλώ να μου χορηγήσετε αντίγραφο των πρακτικών της τακτικής δια περιφοράς συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε τη Μ.Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

(Το μέλος της ΔΕΥΑΞ Φάνης Παπαδάκης στον Πρόεδρο της εταιρείας Ιπποκράτη Καμαρίδη)

-Λαλίστατε γιατρέ τι «τρέχει» και εδώ και δυο μήνες,  δεν μπορεί η αρμόδια υπάλληλος να δώσει ένα αντίγραφο πρακτικών δια... ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδρίασης;

………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


Δεν πρόκειται και δεν θέλει να ασχοληθεί με την Βουλή πλέον ο πρώην  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης. Το δήλωσε μάλιστα ο ίδιος παρουσία και του βουλευτή Χουσεϊν Ζεϊμπέκ στις εκδηλώσεις των Κομνηνών, παρόντος και του Δήμαρχου Τσέπελη...!

Τονίζοντας με σημασία!!! Με ενδιαφέρει ο Δήμος Ξάνθης πλέον...

-Δηλαδή κύριε Στάθη Γιαννακίδη θα κατέβεις υποψήφιος με την παράταξη του κυρίου... Τσέπελη;;;

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Πολιτικό Καφενείο» του «Μ»)

-Στάθη προχώρα! Κι εμείς στο πλευρό σου...

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Πάνω απο 100 άτομα ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρώτη συγκεντρώση της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους του Σάββα  Μελισσόπουλου στο ΚΤΗΜΑ Ξάνθης, στις 8 το βράδυ της Τετάρτης. Γενικά ξεπέρασε  τις προσδοσκίες του επικεφαλής, αλλά η είδηση βγαίνει αλλού!

-Οτι στο ΚΤΗΜΑ πήγαν -συμπτωματικά δήθεν! - και οι Τσέπελης, Φανουράκης και η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, προκειμένου να "δούν" ποιοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σάββα Μελισσόπουλου και έρυγαν.....μετά τις 11 το βράδυ!!! 

Για τέτοια ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ και πανικό μιλάμε, καθότι το σύστημα παρά τις προσπάθειες των γνωστών "κύκλων", βρίσκεται υπό κατάρρευση!

......

*Φυσικά είναι απίστευτο να κάνει μια εκδήλωση μια δημοτική παράταξη κάπου και να ......τρέχουν απο "πίσω" της, Δήμαρχος Τσέπελης!!! και Φανουράκης, να δουν "ποιοί" συμμετείχαν!!! Μάλιστα ο Τσέπελης όταν πήγε να τους χαιρετήσει....είχα χάσει κυριολεκτικά το χρώμα και τα...λόγια του!!! Κι ακόμη είναι η αρχή...

.....

*Αλλάζω θέμα Μεταξύ μας βέβαια... αλλά ακούγοντας χθες τον Γιώργο Τσιτιρίδη του Δήμου Αβδήρων με τέτοια χαρά και... «υπερηφάνεια» να επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις μου για την «στρατιά» ειδικών συμβούλων, δημοτικών συμβούλων κλπ.

Αισθάνθηκα απλά.... «αναγούλες» για την νομιμοποίηση όχι μόνο της διαπλοκής και των ημετέρων από την σημερινή, υποτίθεται «δική» μας Κυβέρνηση!

-Χειρότερος από τον... ΣΥΡΙΖΑ  γίναμε κύριε Πρωθυπουργέ!!!

-Στο δε Νομό είχαμε έναν Τσέπελη σε λίγο όμως όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχουμε... 3 ή 4!

Απλά Φανουράκη θα διαθέτει μόνο ο Τσέπελης!...

......

*Με αξιοκρατικά δηλαδή κριτήρια ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης βόλεψε ήδη τον ανεψιό της Εύας Τσακίρη και τοπογράφο ενώ όπως ομολόγησε, είναι ζήτημα χρόνου να πάρει ως ειδικό σύμβουλο για θέματα... Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως μου είπε στην Ανοιχτή γραμμή!

-Και τον πρώην Δήμαρχο και καφετζή Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ του Σελέρου και των... ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ!!!!

Αναγούλα κύριε Πρωθυπουργέ αφού κάποιοι παλιοί δήμαρχοι που έπρεπε λόγω των χρεών και των σκανδάλων που δημιούργησαν αντί να πάνε φυλακή!

-Να βολεύονται και σε θέσεις ΕΜΜΙΣΘΩΝ ειδικών συμβούλων!!!

....

*Δηλαδή Γιώργο Τστιριδίδη να σε συμβουλεύσει ο Μπιρόλ σε ποια πράγματα; Πως θα στήνεις... ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ κερκίδες ή πως θα δημιουργείς εταιρείες σκανδάλων και θ’ αφήνεις χρέη!!!!

Τέτοιο Δήμαρχο θέλουμε στο Δήμο Αβδήρων!!! Με τέτοια ανασφάλεια; Ώστε να παίρνει με φωτογραφικό διαγωνισμό ειδικό σύμβουλο τον... «γυρολόγο» κομμάτων, παρατάξεων,. Δημάρχων κλπ κ.Μπιρόλ;

Που στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με τον  Τσολακίδη, ούτε δημοτικός σύμβουλος δεν μπόρεσε να εκλεγεί;

......

*Θυμάστε που έγραφε ο διαμορφωτής του Δήμαρχου Τσέπελη ότι θα πρέπει να βραβευτεί ο… Δήμος Ξάνθης για τις δράσεις τους για τον covid-19 και τους… εμβολιασμούς; Σας δίνω τα νεότερα στοιχεία για το συγκεκριμένο θέμα που αποδεικνύει ότι… χειρότερα δεν γίνονταν στο θέμα των εμβολιασμών!

……

*Αλλάζω θέμα. Όπως προκύπτει λοιπόν από έρευνα του δημοσιογράφου Γιώργου Μαυρίδη στο XanthiNea.gr, μόλις το 20.13% του πληθυσμού της Ξάνθης είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του κορονοϊού, γεγονός που κατατάσσει την περιοχή στην 4η θέση με τη χαμηλότερη συμμετοχή πολιτών στο πρόγραμμα “Ελευθερία” σε όλη την Ελλάδα.

Σε χειρότερη μοίρα από την Ξάνθη βρίσκονται οι Σέρρες, όπου πλήρως εμβολιασμένο είναι μόλις το 19,98% του πληθυσμού.

Ακολουθεί η Ροδόπη με 19,51% του πληθυσμού της πλήρως εμβολιασμένο, ενώ στην τελευταία θέση με τη μικρότερη συμμετοχή πολιτών βρίσκεται η Φλώρινα με μόλις το 18,13% του πληθυσμού της πλήρως εμβολιασμένο.

Τα σχόλια για σας.

......

*Τι κάνουν οι άνθρωποι για να βγάλουν τελικά τους «μισθούς» και τις χιλιάδες ευρώ που εισπράττουν από τις απευθείας αναθέσεις τους…!!! Βραβείο στον Τσέπελη και για τις δράσεις για τους… εμβολιασμούς, κι ας είμαστε από τους… «πάτος» ως Ξάνθη και στο θέμα αυτό!; Έτσι θα δικαιολογήσουν τις χιλιάδες ευρώ που εισπράττουν από τις απευθείας αναθέσεις τους εδώ και χρόνια;

......

*Κι ένα απλό ερώτημα. Το συγκρότημα UNDERHILL WEST που προωθεί το γνωστό «σύστημα» με τον Φανουράκη εδώ και μια 10ετία τουλάχιστον...!

Γιατί δεν το κάνουν και... ΔΗΜΟΤΙΚΟ αφού του παραχώρησαν μέχρι και την... ταράτσα του δημαρχείου για να κάνει διαδικτυακή εκδήλωση;

Και στην τελική τι χρήματα εισέπραξε μέχρι σήμερα από το Δήμο Ξάνθης για τις συναυλίες του;

Περιμένω με αγωνία  μια απάντηση...

 

Χαρδαλιάς: Τέλος οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους από τις 05:00 το πρωί της Πέμπτης


Την άρση σχεδόν όλων των περιοριστικών μέτρων ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση την Τετάρτη (23/06) για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα.

Ειδικότερα, ενημέρωσε πως αναφορικά με το αίτημα της αναστολής υποχρέωσης χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, όπου δεν σημειώνεται συνάθροιση, τα μέλη της επιτροπής των λοιμοξιολόγων ομόφωνα εισηγήθηκαν θετικά, και η κυβέρνηση αποφάσισε τη διατήρηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, χωρίς εξαιρέσεις και τη δυνατότητα κυκλοφορίας σε εξωτερικούς χώρους χωρίς μάσκα, εφόσον δεν υπάρχουν συγχρωτισμοί και συνωστισμοί. Το παραπάνω μέτρο ισχύει από 05:00 το πρωί της Πέμπτης (24/06).

Ακόμη ανακοίνωσε ότι από 28/6 μεταξύ άλλων ισχύουν και τα παρακάτω:

Άρση του περιορισμού της νυχτερινής κυκλοφορίας.

Η εξαίρεση των πλήρως εμβολιασμένων εργαζομένων από την υποχρέωση διενέργειας self- test σε χώρους εργασίας και των αθλουμένων σε γυμναστήρια, 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού (και της δεύτερης δόσης εφόσον πρόκειται για εμβόλιο δύο δόσεων). Επίσης, αλλάζει και το πρωτόκολλο στην εστίαση με αύξηση του ανώτατου ορίου παρουσίας μέχρι δέκα άτομα ανά τραπέζι, από έξι άτομα που ισχύει σήμερα. Σχετικά με τη λειτουργία των εξωτερικών χώρων δεξιώσεων, επιβεβαιώνεται ότι το ανώτατο όριο ατόμων θα είναι 300 άτομα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και με τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ η λειτουργία των οργανωμένων παραλιών/πλαζ ορίζεται μέγιστος αριθμός εκατόν είκοσι ατόμων ανά 1.000τ.μ. επιφανείας παραλίας με ελεγχόμενη είσοδο.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »