*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιουνίου

Το κολυμβητικό camp του Λεύκιππου Ξάνθη, η συμφωνία με το Le chalet για τις πισίνες και η αντίδραση tου Γιάννη Ιερόπουλου!

24 Ιουνίου


*Μολονότι η συνέντευξη του Στέφανου Παϊτάρη του Λεύκιππου Ξάνθης (σ.σ. Μεταγραφή του Μαθταίου Σαββίδη από τους XanthiFans στον σύλλογο του) στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv το μεσημέρι της Τρίτης ήταν από τις πλέον «ήρεμες» θα έλεγα, φαίνεται πως ήδη προκαλεί αντιδράσεις στον ΚΟΞ και στα μέλη του…!


Κάτι ανάλογο που είχαμε δηλαδή κάποτε με τον «Ποσειδώνα» του τότε Προέδρου Τάσου Θεοδωρίδη και τις κόντρες του με τον τότε εξαιρετικό Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκο Παπαδόπουλο...

.......

*Χαρακτηριστικό μάλιστα ήταν και το σχόλιο του Γιάννη Ιερόπουλου:


«Ioannis Ieropoylos: Στέφανε εσένα ρωτάω 7 με 17 χρονών μήπως ψάχνετε μέλη για να δημιουργήσετε τμήμα κολύμβησης και όχι ακαδημίες;;; Μήπως μπορείς να μου πείς σε πόσους αγώνες πήρατε μέρος και πόσους αθλητές είχατε και πόσους προπονητές έχετε; Σύμφωνα με αυτά που έλεγες σήμερα στο NEXT TV, μήπως τελικά κάτι άλλο κρύβεται πίσω από όλο αυτό;;;;

ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΚΟΞ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΞ (ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΌΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ)».

-Μια φορά ΚΟΞ,  για πάντα ΚΟΞ λέει ο Γιάννης Ιερόπουλος, ξεχνώντας προφανώς ότι στην προκείμενη περίπτωση, ο Πρόεδρος του Λεύκιππου είναι και εντεταλμένος του Δήμαρχου Τσέπελη σε αθλητικά θέματα...

-Ενώ το καλοκαιρινό κολυμβητήριο που μαζί  με Ζερενίδη και Φανουράκη θα κατασκεύαζαν σε 6 μήνες, πέρασαν δυο χρόνια κι ακόμη ούτε... πέτρα δεν μπήκε!

……

*Καλό ή κακό; Ο Λεύκιππος Ξάνθης του Ματθαίου Σαββίδη είναι εμφανές πλέον -μετά μάλιστα και την επίθεση του «Μαρινάκη» της Ξάνθης κατά του  ηγέτη του ΑΡΙΩΝΑ Σταύρου Αμοιρά-, δημιουργεί «θέματα» και στην κολύμβηση…

Οπότε ευτυχώς προς το παρόν ο Πρόεδρος, δεν έχει ιδρύσει ακόμη ούτε τμήμα… Τένις, ούτε και τμήμα… ποδοσφαίρου! Και πόσο μάλλον και τζούντο

Όλα με τη σειρά όπως είπε και στην Ανοιχτή γραμμή ο Στέφανος… Από το Xanthifans πλέον στον... Lefkiposfans!

……


*Βέβαια ανεξάρτητα από όλα αυτά, η ιδέα του Ματθαίου Σαββίδη να συνεργαστεί με το Le chalet για την καλοκαιρινή πισίνα -αλλά και να θέλει να λειτουργήσει και για το χειμώνα και την ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΙΣΙΝΑ του ξενοδοχείου… δείχνει ότι Λεύκιππος  έχει βάλει σε προτεραιότητα το κολυμβητικό camp του συλλόγου!

Δεν ξέρω όμως αν αυτό οφείλεται στο ότι ο ΚΟΞ θεωρείται «σύλλογος» που σίγουρα δεν είναι φιλικός προς τους κυρίους Τσέπελη - Φανουράκη!

……

*Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, είναι περιττό φυσικά να επαναλάβω ότι εγώ πιστεύω στον Ματθαίο Σαββίδη ως οραματιστή και ηγέτη και θα προτιμούσα να ηγηθεί μάλιστα και της  παράταξης Δημαρχόπουλου μετά την ήττα του πρώην δήμαρχος χωρίς να θέλω να υπο-καταστήσω ρόλους!

Κι όταν λέω ότι αδικεί τον εαυτό του ο Πρόεδρος του Λεύκιππου –ανεξάρτητα τις αναγκαίες σκοπιμότητες- και μόνο που αποδέχτηκε να γίνει… εντεταλμένος σύμβουλος του Τσέπελη και να φωτογραφίζεται δίπλα του… το εννοώ απόλυτα!

-Αφού αφού ήταν από αυτούς που έλεγαν ΜΠΡΑΒΟ στον πρώην Δήμαρχο που απήλαξε το Δήμο από τα... βαρίδια τύπου Τσέπελη!

-Αλλά επαναλαμβάνω, όλα αυτά είναι μια προσωπική υποκειμενική άποψη.

Για τον Ματθαίο Σαββίδη αποφασίζει ο Ματθαίος. Δικές του είναι οι επιλογές... και αυτός αποφασίζει.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η συνεργασία του με το Le chalet για το θέμα της πισίνας (καλοκαιρινής και χειμερινής), δεν ήταν πράγματι έξυπνη για το κολυμβητικό camp!!!

Τώρα πως μπορεί ένα κολυμβητικό camp να εδραιωθεί σε έναν νέο ΚΟΞ πρωταθλητών...

Μη ξεχνάτε ότι κάπως έτσι ξεκίνησε και ο Λεύκιππος Ξάνθης στο μπάσκετ με την ΑΣΠΙΔA Ξάνθης να αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική κατηγορία και είδατε...!

Τι ανατροπή είχαμε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »