*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουνίου

O Tάσος Θεοδωρίδης συνεπιβάτης του Δήμαρχου Τσέπελη στο υπηρεσιακό τζιπ που χρησιμοποιεί ως ΙΧ τη Δευτέρα 7/6 στις 20.45 στην πλατεία Μπαλτατζή!

10 Ιουνίου


*«Συνοδηγός» του Δήμαρχου Τσέπελη στο υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου που μετέτρεψε σε… ιδιωτικό, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δημαρχόπουλου Τάσος Θεοδωρίδης το βράδυ της Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 20.45 ακριβώς απέναντι από το τζοκεράδικο !!!


Αυτόπτης μάρτυρας λοιπόν τους είδε να μιλάνε μέσα στο αυτοκίνητο επί ώρα, ή για την «περιβόητη| ατασθαλία στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας που εστάλη από το Δήμο Ξάνθης, ΟΧΙ στους Εισαγγελείς αλλά στο Ελεγκτικό Συνέδριο, ή τάζοντάς του να κάνει αντιδήμαρχο καθαριότητας!!!

Έλα στην παράταξή μου και την επομένη θα σε κάνω... αντιδήμαρχο Ξάνθης, στη θέση πού είχα υποσχεθεί στον Χασάν Ογλού Φερτούν, του είπε..!

Αλλά ο Τάσος αφού μου επιβεβαίωσε την είδηση, μου είπε ότι «απάντησε ΑΡΝΗΤΙΚΑ...»! Δεν προσχωρώ στον Τσέπελη μου το ξεκαθάρισε... και κοιμήθηκα ήσυχος!

......

*Και το ερώτημα κρίσεως τόσο στους Εισαγγελείς Ξάνθης όσο και στους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης, αφού μόνο για  ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ λόγου μπορεί να μετακινείται με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης ο Δήμαρχος Τσέπελης!

Πόσα χρεώνει μόνο σε καύσιμα τον Ξανθιώτικο ο λαό ο Δήμαρχος Τσέπελης, χρησιμοποιώντας χωρίς τσίπα 24 ώρες το 24ωρο το συγκεκριμένο υπηρεσιακό τζιπ ως… ΙΧ κύριε Τάσο Θεοδωρίδη; Επαναλαμβάνω… Χωρίς τσίπα;

-Διότι ο λαός καλώς ή κακώς, τον εξέλεξε Δήμαρχο (όπως κι αν τον εξέλεξε…) κι αυτός ενώ διαθέτει τόσα πλούτη, εξακολουθεί να προκαλεί τον Ξανθιώτικο λαό με τον τρόπο αυτό;

……

*Το έγραψα πολλές φορές απευθυνόμενος στον γνωστό Φανουράκη που με υβρίζει ακόμη και στις τηλεδιασκέψεις του Κέντρου Πολιτισμού, ότι όσες χιλιάδες ευρώ και να δώσει στα γνωστά «παπαγαλάκια» του, δεν θα αποκτήσει ποτέ τον σεβασμό της τοπικής κοινωνίας…

Μάλιστα μόλις δεν τους τα «δώσει» κάποια στιγμή ή καταρρέει το σύστημα, την επομένη κιόλας μέρα θα στραφούν εναντίον του, όπως έκαναν παλιότερα…! Κατά το γνωστό, ο σώζων εαυτόν σωθείτω!!!

Καθότι αργά ή γρήγορα όλα θα βγουν στο φως. Ουδέν κρυπτό υπό τον «ήλιο», άσχετα από την κάλυψη που του παρέχουν και κάποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες, με το… αζημίωτο βέβαια! «Βολεύοντας» αδελφούς και ανεψιούς ή παίρνοντας ο… σύζυγος απευθείας ανάθεση χιλιάδων ευρώ!!!

……

*Μια έδρα στην πρώην ΣΕΠΕΚ και μια έδρα… στο δημαρχείο έχει αποκτήσει λόγω Φανουράκη τον τελευταίο καιρό (σ.σ. Προφανώς λόγω εργολαβιών ή επειδή είναι επί χρόνια κολλητός του Νικητόπουλου της Πολεοδομίας;;;) ο επανελθών δριμύτερος στα... εργολαβικά του καθήκοντα Στάμος Τριμίτζιος! Έχουν βαρεθεί να τον βλέπουν εκεί οι δημοτικοί υπάλληλοι…

Περισσότερο κι από τον… Χασάν Ογλού Φερτούν μπαινοβγαίνει στο δημαρχείο και στο γραφείο του αντ’ αυτού αντιδημάρχου όπως μαθαίνω από πρώτο χέρι...!

……

*Φυσικό αέριο στη Ξάνθη; Δεν έχουμε αντιπρόσωπο εκεί… λένε οι αρμόδιοι…!

……

*Συγκεκριμένα αναγνώστης μας που επικοινώνησε μαζί τους, ρώτησε αρμόδιο υπάλληλο που μπορεί να απευθυνθεί για να ενημερωθεί αν ο δρόμος στον οποίο διαμένει, θα συνδεθεί με το Φυσικό Αέριο και ιδού αυτούσια η απάντηση που πήρε:

«Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι…….!

Στην Ξάνθη δεν έχουμε υποκατάστημα. Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε νέα αίτηση για ρεύμα ή αέριο, μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή σε ένα κατάστημα Vodafone ή Κωτσόβολος.

Αν ενδιαφέρεστε για νέα εγκατάσταση φυσικού αερίου μπορείτε να μας δώσετε την διεύθυνσή σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας εγκαταστάτης!».

Ποιος δουλεύει ποιόν;;;; Ο υπάλληλος ή ο... ενταύθα εμφανιζόμενος ως εκπρόσωπος;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »