*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουνίου

Βραβείο ..."βατόμουρου" ο Χαρδαλιάς στον Τσέπελη! Πόσοι μασόνοι είνα ...στενοί έμμισθοι συνεργάτες του Τσέπελη;

10 Ιουνίου


Ήρθα να δώσω το βραβείο... «βατόμορου» ....στον Δήμαρχο Τσέπελη! Η Ξάνθη «πάτωσε» και στους.... εμβολιασμούς!

…………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Στην αρχή, όταν πήγα, οι μισοί έλεγαν ότι φταίνε οι παίκτες και οι άλλοι μισοί ο προπονητής. Εγώ θεωρώ ότι η ομάδα μάλλον υποεκτίμησε την Β’ Εθνική γιατί δεν γνώριζαν. Νόμισαν ότι δεν θα έβλεπαν κανέναν και θα έβαζαν σε κάθε ματς 3-4 γκολ για πλάκα. Και καλλιεργήθηκε και αυτή η προσδοκία στον κόσμο. Η ομάδα έχει το σύνδρομο του νεόπλουτου. Εύχομαι να μην το ξανακάνουν του χρόνου…».

(Από τη συνέντευξη του πρώην προπονητή του ΑΟΞ Μπάμπη Τεννέ)

-Που τον ανακάλυψαν τον Τεννέ οι... «νεόπλουτοι», ειλικρινά απορούμε όλοι μας...

…………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

 


«Ο recordman απευθείας αναθέσεων του Δήμου Φανουράκη, είχε προτείνει να... βραβευτεί ο Δήμος Τσέπελη για δράση και ... στους εμβολιασμούς, ενώ όπως αποκαλύφθηκε  η Ξάνθη είναι μια από τις 5 περιοχές με τους λιγότερους εμβολιασμούς στην Ελλάδα! Με επίσημη ανακοίνωση του Χαρδαλιά!».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον «Μ»)

-Τουτέστιν ο Χαρδαλιάς... «δικαίωσε» τον σύντροφο George και τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Ομόφωνη ήταν η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων, όπως είπε όχι μια αλλά  δυο  και τρεις φορές… να γίνουν «συνέταιροι» του Δήμαρχου Τσέπελη και  του Ντελή Ριτβάν με ποσοστό 5% στην νέα ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ που ετοιμάζουν!

Και στην οποία θα προσληφθούν με απόφαση του Δ.Σ. τέσσερις υπάλληλοι παρακαλώ!

Ούτε ΑΣΕΠ δηλαδή, ούτε λοιπά προσόντα κι ο νοών νοείτω…! Το Δ.Σ. που θα ορίσει ο Τσέπελης θα κάνει τις προσλήψεις...!

......

*Ερώτηση κρίσεως. Να συμπεράνω ότι ο κύριος Τσέπελης την πρώτη πρόσληψη που θα κάνει θα είναι αυτή της πρώην Αναπτυξιακής και συζύγου του Κώστα Κανάτα, κυρίας Αλκμήνης Μουδανίδου;

Διότι έτσι επιβεβαιώνομαι για μια ακόμη  φορά για το «κίνητρο» του «ζεύγους» που από «σημαία» του ΣΥΡΙΖΑ και του Χουσείν Ζεϊμπέκ εξελίχθηκα σε «σημαία» του Φανουράκη και του Τσέπελη!

-Χλευάζοντας και καθυβρίζοντας τους αντιπάλους τους!!!;

……

*Δηλαδή ο έντιμος Γιώργος Τσιτιρίδης με το 5% μήπως μπήκε στην Αναπτυξιακή του Τσέπελη  για να τον «νομιμοποιήσει» στην ουσία; Τι μια ακόμη δημοτική εταιρεία, ενώ... κλείνουν όλες οι παλιές; Διερωτήθηκαν...

Αλλά ο Δήμαρχος Αβδήρων επέμενε!

-ΟΜΟΦΩΝΗ ήταν απόφαση! 300.000 ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο της νέας Αναπτυξιακής του Τσέπελη με συμμετοχή μόλις 15.000 ευρώ(5%)  από το Δήμο Αβδήρων!

Ομόφωνη απόφαση, τουτέστιν την… ψήφισε πλην του Βασίλη Τσολακίδη και ο… Σάκης Κριτσίνης από τον Άγιο Αθανάσιο Δήμου Τοπείρου!!!

……

*Η πιο ωραία πρόταση ήταν πάντως αυτή που έκανα στον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου μιλώντας μαζί του στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ…!

Να προτείνει ως…Πρόεδρο (σ.σ. Μια και θα  του δώσει την Προεδρία ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης…) της νέας ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ των Δήμων Νέστου (60%) και Τοπείρου (40%) στον πρώην Δήμαρχο Τοπείρου….Στέλιο Χατζηευαγγέλου!

Θα στήριζε την πρότασή του και ο Άγγελος Κηλικιώτης! Τι άλλο θέλουμε…!

……

*Έγκλημα στα Γλυκά Νερά και  η αποκάλυψη βόλμβα: Η ψυχολόγος ήταν αρχηγός των Μασόνων της Ελλάδας!!

……

*Αναλυτικότερα: Στο επίκεντρο της προσοχής, μεταξύ άλλων θεμάτων για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έχει μπει και η ψυχολόγος της Καρολάιν, με την Ελένη Μυλωνοπούλου να έχει... συλληφθεί στη στιγμή, όπου μπαίνει στη Μεγάλη Στοά Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος, φορώντας διακριτικά υψηλών αξιωμάτων.

……

Ο άνθρωπος του οποίου εκτελούσε καθήκοντα εν τη απουσία του, ο Μεγάλος Διδάσκαλος, μίλησε στο Mega και επιβεβαιώνει ότι όχι μόνο η Ελένη Μυλωνοπούλου, που απολογήθηκε στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση των Γλυκών Νερών, συμμετείχε στους Τέκτονες, αλλά είχε και αρχηγικό ρόλο.

……

*«Η κα. Μυλωνοπούλου έχει κάνει το εξής λάθος. Όχι απλώς ήταν μέλος, η κα. Μυλωνοπούλου διετέλεσε Μεγάλη Γραμματεύς και για ένα διάστημα, εν τη απουσία μου, Μεγάλη Διδάσκαλος. Υπάρχουν εκατοντάδες φωτογραφίες και πάρα πολλά έγγραφα που φέρουν την υπογραφή της», ανέφερε ο Παντελής Βούλης.

……

*Ερώτημα κρίσεως. Πόσοι εκ των ειδικών συμβούλων του Τσέπελη είναι μασόνοι της Στοάς Ξάνθης; Και πόσοι νυν δημοτικοί σύμβουλοι Ξάνθης επίσης είναι μέλη της Στοάς;  Διευκρίνιση. Το ερώτημα δεν ισχύει για τον Χρήστο Μούρκα…!

……

*Προς Σάββα Μελισσόπουλο ενταύθα.

Γιατί ως δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους δεν απευθύνετε στον έμπειρο και επί χρόνια επικεφαλής της «μείζονος» αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο (υπήρχε βέβαια και ο Χρίστος Πούλιος…), για να σας δώσει… κατευθυντήριες γραμμές;;;!

Δηλαδή τι θα έκανε ο ίδιος αν ήταν στα έδρανα της αντιπολίτευσης;

Θα κάλυπτε τους Τσέπελη-Φανουράκη, ή θα τους έστελνε κάθε μέρα στον Εισαγγελέα;

Απλά πράγματα…

....

*Και στο ρεζουμέ...Την ώρα που Δήμος Αβδήρων και Δήμος Ξάνθης κλείνει ένα σωρό παλιές "εταιρείες" που χρέωσαν χιλιάδες ευρώ στους δημότες τους, ο Τσέπελης που έχει μεγάλη ευθύνη για όλες τις πρώην αμαρτωτλές εταιρίες τύπου ΦΥΣΙΣ, ΕΑΠΑΞ, ΔΗΚΕΞ κλπ κάνει....νέα ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ εταιρεία!!! Μπράβο ....Πέτσα!!!!

....

*Κατώτερος των περιστάσεων για μια ακόμη φορά ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης για το θέμα της ΔΕΥΑΞ. Εμένα προσωπικά δεν με εξέπληξε...! Καθότι τα παθήματα οχι μόνο δεν του έγιναν μαθήματα, αλλά έγινε και χειρότερος! Κρίμα πάντως και σε σένα Μαρίνε  Σδρέβανε...!  

 

Μια ακόμη Ειδική σύμβουλος του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου! Αυτή τη φορά σε θέματα... Κοινωνικών Πολιτικών!


Λεφτά υπάρχουν, οι πολίτες πληρώνουν και ο Μέτιος φορτώνει την Περιφέρεια και το δημόσιο με νέους έμμισθους ειδικούς του συμβούλους!!!

Συγκεκριμένα με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, ειδική σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Κοινωνικών Πολιτικών ορίστηκε η δικηγόρος Μαργαρίτα Γουδετσίδου.

Η κυρία Γουδετσίδου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, και εν ενεργεία δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.

-Συγχαρητήρια στην κυρία...! Και στον κύριο Μέτιο φυσικά, που ξέρει να επιλέγει τις...συνεργάτιδές του αναμφισβήτητα! Η κυρία Γουδετσίδου πέραν των άλλων προσόντων της, είναι και πολύ όμορφη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »