*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουνίου

Πόσο στοίχησε το "ταξίδι" του Φανουράκη στο Παρίσι;

18 Ιουνίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΜΠΙΡΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ Ή… ΟΧΙ;


Το ερώτημα που θέτουμε σήμερα ευθέως από τον «Μαχητή» προς τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη είναι ξεκάθαρο προκειμένου να φανεί και η όλη λειτουργία του, στις Δια Περιφοράς συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ που συνεχίζονται ακόμη και τώρα… μήνα Ιούνιο 2021!!! Ενώ παντού οι συνεδριάσεις γίνονται τουλάχιστον με τηλεδιάσκεψη…!

Στην συνεδρίαση λοιπόν της 26ης Απριλίου 2021, που συζητήθηκε και τα μέλη ΨΗΦΙΣΑΝ στην «υποβάθμιση» του συγκεκριμένου υπαλλήλου με βάση και τις άθλιες εισηγήσεις των Κάρτη και Λεπίδα!!!

Εσύ ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, ενημέρωσες τα άλλα μέλη του Δ.Σ. για το εξώδικο του δικηγόρου του υπαλλήλου προς  την διοίκηση; Τους ενημέρωσες για την ύπαρξή του ώστε να λάβουν γνώση πριν ψηφίσουν σε βάρος του;;;

Διότι τα μέλη  των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ καν την ύπαρξη του συγκεκριμένου εξωδίκου!!!!

-Νομικά ισχυριζόσουν κάποτε στον νομικό της εταιρείας Στέργιο Γιαλάογλου, ξέρεις κι εσύ…καλά!!! Και άρα, καταλαβαίνεις και τι εννοώ και για ποιο λόγω σου κάνω αυτό το ερώτημα!!!

(σ.σ. Και με ποιο απλά λόγια, οι Χρήστος  Μούρκας, Τόλης Ελευθεριάδης, Πάνος Αμβροσιάδης, Λεβέντ, Σουά γνώριζαν Πρόεδρε για το εξώδικο; Τους ενημέρωσες; Ή είχαν άγνοια ΚΑΙ αυτοί;).

 

ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΤΟ «ΤΑΞΙΔΙ» ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΑΝΩΛΗ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΙΠΑ;


Ο Πασχάλης Λύρατζης συνεχάρη φυσικά  τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης  Μανώλη Φανουράκη που εκπροσώπησε εκτός από το… Ελληνικό Τένις και το Δήμο Ξάνθης στον τελικό του Τσιτσιπά στο Ρολαν Γκαρός του Παρισιού…!

Ικανοποιημένος σφόδρα γιατί πάνε μάλιστα τόσο καλά και οι «επιχειρήσεις» που ήδη έχει δρομολογήσει στο χώρο του πρώην ΒΑΒΕΛ…

Δεν οφείλει όμως και ο ίδιος ως ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ που απασχολεί μάλιστα εκτός από την τοπική κοινωνία και το Πανελλήνιο…

Να μας πει συνολικά πόσο κόστισε το ταξίδι στον ίδιο και την συντροφιά του;

 

ΓΙΑΤΙ ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΣ ΩΣ… «ΦΙΛΑΘΛΟ» ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΣΤΟ «ΠΑΡΑΘΥΡΟ» ΤΟΥ MEGA ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ;


Κι ένα ερώτημα και πάλι στον ημέτερο Ιορδάνη Χασαπόπουλο που «ανακάλυψε» στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείου του Παρισίου… «τυχαία» τον αντιδήμαρχο ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ Δήμου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη!

Γιατί τον εμφάνισες ως… φίλαθλο τον Φανουράκη κι όχι ως… αντιδήμαρχο Ξάνθης και… «υβριστή» πριν ένα χρόνο περίπου του… υπόδικου Βαγγέλη Μαρινάκη;

Τι «κουτοπονηριές» είναι αυτές; Και τι ήθελες να «κρύψεις»;

Δεν πρέπει άλλωστε να γνωρίζει ο Πέτσας και τι είδους… «αντιδημάρχους» έχουν δημιουργήσει πλέον σε όλη την Ελλάδα;

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »