*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουνίου

Έχασε την αγωγή για το κάμπινγκ Μυρωδάτου ο Μιχ. Αμοιρίδης- 4.000 ευρώ απο την Ευρωβουλή στο ζεύγος Γ. Σιδηρόπουλου!

18 Ιουνίου


Άφωνη η κοινή γνώμη και σοκ για όλους. Η Καραολάιν δεν τα πήγαινε καλά με τον πιλότο σύζυγό της, ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει και αυτός την σκότωσε!!!  Ήταν ο δολοφόνος...!!! Αδίστακτος ΤΕΡΑΣ-δολοφόνος που επί 40 μέρες, έπαιζε ¨θέατρο"! Και ια να "καλυφθεί" σκότωσε ακόμη και το σκυλάκι της!

…………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Τέτοιο «πάρτι» με απευθείας αναθέσεις και μεθοδευμένους πρόχειρους διαγωνισμούς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που έχει στηθεί από τη νέα δημοτική αρχή, δεν έχει υπάρξει ξανά στο Δήμο Ξάνθης.

Πριν λίγες ημέρες, στις 9 Ιουνίου 2021, με την αρ. 421 απόφαση Δημάρχου Ξάνθης, έγινε απευθείας ανάθεση σε εταιρεία Ι.Κ.Ε. με έδρα την Αθήνα, Λυκαβηττού 10,  για την εκπόνηση  οικονομοτεχνικής μελέτης αντί ποσού 8.500,00 €».

(Από την ανακοίνωση  του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου για την πρώτη απευθείας ανάθεση Φανουράκη για την νέα ΑΝΑΠΤΥΙΑΚΗ του Τσέπελη)

-Και τα χιλιάδες ευρώ εγκρίνονται σαν... «στραγαλάκια»|!

…………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


«Η ανυποληψία πλέον της Δημοτικής αρχής είναι ξεκάθαρη και η πόλη μας έχασε το «στοίχημά» της.

Δύο χρόνια το απόλυτο τίποτα, στην Ξάνθη, αλλά οι περισσότερες  απευθείας και μη αναθέσεις. Από το 2014 , με επίσημα στοιχεία, είμαστε τελευταίοι στην εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων για την καθημερινότητα και την αξιοποίηση της ΣΑΤΑ.

Πόσο ακόμα θα αντέξει αυτή η πόλη!».

(Από την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Πολίτες για την Ξάνθη για τον Δήμαρχο Τσέπελη)

-Δυο χρόνια... ανυποληψίας Τσέπελη!!! Και τα άλλα 31 τι ήταν...; Υποψηφίας;

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


*Έχασε την αγωγή του κατά του Δήμου Αβδήρων για το κάμπινγκ των Αβδήρων, η Τουριστική Αναπτυξιακή εταιρεία του Βούλγαρου Επενδυτή και του Μιχάλη Αμοιρίδη, που απαιτούσε χρηματική αποζημίωση 3.200.000 ευρώ!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του Δήμαρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv

......

*Σημειώνω ότι την αγωγή του είχε καταθέσει με δικηγόρο τον  Κώστα Βαζίκα ο Μιχάλης Αμοιρίδης το 2014, αυτή συζητήθηκε το ΈΤΟς 2018 και τελικά βγήκε χθες 17 Ιουνίου 2021 η απόφαση με το δικαστήριο να την απορρίπτει, δηλώνοντας ...αναρμόδιο!!!

Δηλαδή 7 ολόκληρα χρόνια η υπόθεση αυτή αιωρούνταν στα δικαστήρια!!!  Ελληνική δικαιοσύνη!!!

......

*Κοντά στις 4.000 ευρώ περίπου πληρώνει κάθε μήνα η Ευρωβουλή στο ζεύγος Γιάννη Σιδηρόπουλου, για τις "υπηρεσίες" του στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Κούλογλου για να μας την "λέει" κι απο πάνω ο συγκεκριμένος κύριος και να το "παίζει" τιμητής της...."διαφάνειας"!!! Προοδεύει η δημοσιογραφία του "ασύρματου" κατά γενική μεθοδολογία....και αμείβετια καλά!

Αφού παράλληλα για τις "εκλεκτές"  της υπηρεσίες, αμείβεται καλά και απο την κρατική διαφήμιση (και με Κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία...) αλλά και απο το σύστημα Τσέπελη!!! 

(σ.σ. Ποιός μιλάει για το Ραδιομαραθώνιο του Γηροκομείου... Κανάτα βίντεο! Ξέρειες εσύ με την Αλκμήνη....)

.....

*Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση που αλίευσα από το διαδίκτυο άλλων μέσων, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Η «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ» σε συνέχεια σχετικών ανακοινώσεών, περί μεταβίβασης αιτία πωλήσεως από την σε ποσοστό 100% θυγατρική της εταιρεία Thrace Linq Inc., του ιδιόκτητου βιομηχανικού ακινήτου της, το οποίο βρίσκεται στη Νότια Καρολίνα των Η.Π.Α., κατόπιν της οριστικής παύσης της παραγωγικής λειτουργίας της ως άνω θυγατρικής, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι συμφωνήθηκε μεταξύ των συμβαλλομένων στην ως άνω σύμβαση αγοραπωλησίας μερών, η αποπληρωμή του υπολειπόμενου μέρους του τιμήματος (καθώς και των αναλογούντων τόκων και εξόδων), η οποία είχε ορισθεί να πραγματοποιηθεί έως την 15η Ιουνίου 2021, να παραταθεί για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (ήτοι μέχρι την 15η Αυγούστου 2021).

......

*Η εν λόγω παράταση συμφωνήθηκε ως αναγκαία εξαιτίας της χρονοβόρας διαδικασίας αναχρηματοδότησης των υφιστάμενων δανείων του Αγοραστή, που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη συναλλαγή.

Οι λοιποί όροι και προβλέψεις της ανωτέρω σύμβασης αγοραπωλησίας του εν λόγω βιομηχανικού ακινήτου, κατά τα αναφερόμενα στις ως άνω ανακοινώσεις, εξακολουθούν να διατηρούνται σε πλήρη ισχύ.

……

*Καλό νέο. Μόλις ένα κρούσμα είχαμε χθες στη Ξάνθη από τα 11 συνολικά στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Αναλυτικά τα 11 κρούσματα της ΑΜΘ:

Ξάνθη 1

Ροδόπη 1

Έβρος 2

Δράμα 2

Καβάλα 5

......

*Πάντως όσον αφορά τη μελέτη των μεταλλάξεων, με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, στην Περιφέρεια ΑΜΘ κυριαρχεί η βρετανική μετάλλαξη, όπως στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

 

Συνάντηση Χαριτόπουλου – Πέτσα στην Αθήνα


Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα αυτοδιοίκησης, κ. Στυλιανό Πέτσα είχε την Πέμπτη 17 Ιουνίου στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Στη διάρκεια της, η οποία διεξήχθει σε κλίμα αλληλοκατανόησης και συνεργασίας, ο Δήμαρχος έθεσε στον Υπουργό σειρά αιτημάτων, από τα οποία ξεχωρίζουν:

1. Η παρουσίαση των πέντε προτάσεων του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών για ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», συνολικού ποσού ύψους 12.122.770,40 ευρώ, που αφορούν σε έργα ύδρευσης, αγροτικής οδοποιίας, υποδομές διαχείρισης λυμάτων, την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

2. Η αναγκαιότητα χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών της ασφαλτόστρωσης των οδών του μόνιμου οικισμού Ποντίων Σαπών, οι οποίες από αστοχίες έργων που υλοποιηθήκαν στο παρελθόν έμειναν ημιτελείς.

3. Η οριστική επίλυση του τεράστιου προβλήματος που δημιουργεί η λειτουργία του προσωρινού οικισμού Ποντίων στις Σάπες, με το κλείσιμο του και την άμεση στεγαστική αποκατάσταση των νόμιμα διαβιούντων σε αυτόν.

4. Θέματα προσωπικού των Ο.Τ.Α., όπως η παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας και έναρξης του νέου και πρόσληψης εποχιακού προσωπικού τεσσάρων μηνών με τις ρυθμίσεις των ευεργετικών παλαιότερων διατάξεων.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »