*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουνίου

ΜΕ 15 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ Τιμωρήθηκε ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αμέτ Μετε, για διέγερση σε βιαιοπραγίες!

18 Ιουνίου


*Μια ακόμη δικαίωση για την αποκάλυψη του «Μαχητή» στις 27/5/2016 με τίτλο Ντεκτάς στη Θράκη θέλει τον Αλή Τσαβούς ο Μετέ!!!

*Τιμωρήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 184 Ποινικού Κώδικα (Νόμος 4619/2019), για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια που προβλέπει ποινή μέχρι 3 χρόνια.


Μια ακόμη δικαίωση για αποκάλυψη του «Μ» στις... 27/5/2016 με τίτλο, «Ντεκτάς στη Θράκη, θέλει τον Αλή Τσαβούς ο Μετέ.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες στο Γ’ Μονομελές Πλημ/κείο Θεσσαλονίκης, απόντος ωστόσο του κατηγορουμένου «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ που εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους Ιωάννη Μπάρκα και Αχμέτ Καρά, με μάρτυρα τον αστυνομικό που είχε κάνει την μηνυτήρια αναφορά μετά το πρωτοσέλιδο του «Μαχητή» στις 27/5/2016. Δηλαδή.... 5 χρόνια πριν!!!

(σ.σ. Και μετά απορούμε γιατί στην Ελλάδα υπάρχει τέτοια ατιμωρησία...).

Στη δίκη παραβρέθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης του ΜΕΤΕ και ο Πρόεδρος της ΤΕΞ Αμέτογλου Οζάν που φωτογραφήθηκε με τους δυο δικηγόρους-εκπροσώπους του Ψευτομουφτή Ξάνθης.

Το δικαστήριο αφού εξέτασε το περιοχόμενο και τα στοιχεία που υπήρχαν στη δικογραφία , τα έγγραφα που υπηρχαν σε αυτό, το πρωτοσέλιδο του «Μαχητή», τις έγγραφες καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας και επιβεβαίωσε εκ νέου με την μαρτυρία του ο αστυνομικός που κατέθεσε ως μάρτυρας, τιμώρησε τον Ψευτομουφτή Ξάνθης Αμέτ Μετέ σύμφωνα με το Άρθρο 184 του Ποινικού Κώδικα, με ποινή φυλάκισης 15 μηνών, δεχόμενο ότι διέπραξε το αδίκημα της διέγερσης σε βιαιοπραγίες!

(Άρθρο 184 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια)

Οι δικηγόροι κατέθεσαν αίτημα αναστολής της φυλάκισης και άσκησαν έφεση.

Το δικαστήριο έδωσε 3ετή αναστολή στον κατηγορούμενο «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ διότι δεν υπήρχε άλλη τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση σε βάρος του και έκανε δεκτή την έφεσή του. 

«Είναι σεβαστή η απόφαση του δικαστηρίου και θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό. Συγκεκριμένα το νομικό σκέλος της υπόθεσης. Στην προκειμένη περίπτωση δεν συντρέχουν κατά την άποψή μου οι αντικειμενικοί όροι για την εφαρμογή του άρθρου 184 (διέγερση σε διχόνοια) του Ποινικού Κώδικα για το οποίο καταδικάστηκε ο εντολέας μου» ανέφερε ο δικηγόος Γιάννη ςΜπάρκας που εκπροσώπησε μαζί με τον δικηγόρο  Καρά Αχμέτ τον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης Αμέτ Μετέ στο δικαστήριο της Θεσσαλονίκης...

(σ.σ. Την ίδια ώρα της δίκης στη Θεσσαλονίκη, ο "Ψευτομουφτής" έκανε βόλτες στη πολύ με το πολυτελές τσιπ του, συνοδευόμενος απο αντιδήμαρχο του Τσέπελη !)

Οι κυρώσεις στον νέο Ποινικό Κώδικα για το άρθρο 184-Τι ποινές προβλέπονται:

1. Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη πλημμελήματος ή κακουργήματος και έτσι εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή με χρηματική ποινή.

2. Με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή τιμωρείται η πράξη της προηγούμενης παραγράφου αν με αυτήν επιχειρείται η τέλεση βιαιοπραγιών κατά ομάδας ή προσώπου που προσδιορίζεται με βάση τα χαρακτηριστικά της φυλής, το χρώμα, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τις γενεαλογικές καταβολές, τη θρησκεία, την αναπηρία, το γενετήσιο προσανατολισμό, την ταυτότητα ή τα χαρακτηριστικά φύλου. Στην περίπτωση αυτή δεν εφαρμόζεται το άρθρο 82 Α.

3. Με φυλάκιση τιμωρείται η πράξη των προηγούμενων παραγράφων αν είχε ως άμεσο επακόλουθο την τέλεση εγκλημάτων.

4. Με την ποινή της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται και όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει τους πολίτες σε βιαιοπραγίες μεταξύ τους ή σε αμοιβαία διχόνοια με αποτέλεσμα να προκληθεί διατάραξη της κοινής ειρήνης κατά το άρθρο 189.

 

ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ «Μ» ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΣΤΙΣ 27/5/2016

Αναλυτικά όλο το δημοσίευμα του «Μ» που είχε προκαλέσει την παρέμβαση των Εισαγγελέων κατά του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και μάλιστα με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!!!

«ΜΑΧΗΤΗΣ» 27/5/2016

Aίσθηση από την αποκάλυψη του «Μ»! Ντεκτάς στη Θράκη θέλει τον Αλή Τσαβούς ο Μετέ, σκληρή απάντηση Κοτζιά!

Αίσθηση στο Πανελλήνιο απο την νέα αποκάλυψη του "Μ" οτι οι εγκάθετοι της Άγκυρας στην περιοχή μας, θέλουν...Ντεκτάς της Θράκης, τον γνωστό Αλή Τσαβούς, Πρόεδρο του ακροδεξιού τουρκικού κόμματος DEB στη Θράκη.

Την ίδια ώρα, το βίντεο με την ομιλία του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στο οποίο λέει ότι «εγώ παρομοιάζω τον Αλή Τσαβούς με τον αείμνηστο Ντενκτάς. Μακάρι να γίνει ο Ντενκτάς της Θράκης» κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δημιουργώντας νέα αναστάτωση και παράλληλα φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που τον θεωρεί "πολιτικό μέντορά" του....

Το οπτικοακουστικό υλικό προέρχεται από πρόσφατη εκδήλωση του τουρκόψυχου «κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας» DEB στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο θρησκευτικών εορτασμών των μουσουλμάνων της περιοχής. Νωρίτερα ο πρόεδρος του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς πήρε τον λόγο και εξαπέλυσε, κατά την προσφιλή τακτική του, βέλη κατά της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για καταπίεση των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης», ρατσιστικές συμπεριφορές κι άλλα παρόμοια ψεύδη!!!

Η ομιλία λοιπόν του αρκοδεξιού Μοσταφά Αλή Τσαβούς, φαίνεται πως άγγιξε τις... ευαίσθητες χορδές του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μέτε, ο οποίος στη συνέχεια πήρε τον λόγο και... αποθέωσε τον Τσαβούς, ευχόμενος να γίνει ο Ντενκτάς της Θράκης, παρατσούκλι το οποίο έφερε μέχρι πρότινος ο ιδρυτής του DEB Αχμέτ Σαδίκ!!!

Οπως είναι φυσικό, η... ευχή του Μέτε έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε όλη την Ελλάδα και ιδίως στη Θράκη, καθώς αποκαλύπτονται με τον πλέον σαφή τρόπο τα σχέδια των τουρκόφιλων για την απόσχιση της Θράκης από την υπόλοιπη Ελλάδα.

-«Ολες οι ενέργειες των πρακτόρων της ημισελήνου κινούνται προς την κατεύθυνση της κοσοβοποίησης της Θράκης, -σχολίαζαν χαρακτηριστικά διπλωματικοί κύκλοι- σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Σε πρώτη φάση, τη διακήρυξή της Θράκης ως ανεξάρτητο μουσουλμανικό κράτος και στη συνέχεια τη σταδιακή προσχώρησή της στην Τουρκία. Ο Μέτε, γνωστός για το πάθος του και το μίσος του κατά των Ελλήνων, αυτή τη φορά αποκάλυψε με τον πιο σαφή τρόπο την οδό των πρακτόρων»!!!!

Επισημαίνεται οτι στην εκδήλωση του DEB ήταν πρώτοι και καλύτεροι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης του Γ. Παυλίδη, Οντέρ Μουμίν απο το Νομό Ροδόπης, αλλά και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης του Κατρατζή Μουσταφά!!!

 

Νέα αντίδραση ΥΠΕΞ για εμπρηστικές δηλώσεις του ψευδομουφτή της Θράκης

Την αντίδραση κύκλων του υπουργείου Εξωτερικών (σ.σ. Κοτζιάς) προκάλεσε ωστόσο ευχή του ψευδομουφτή της Θράκης Αχμέτ Μέτε προς τον πρόεδρο του Κόμματος «Ισότητα, Ειρήνη, Φιλία» (ΚΙΕΦ) να γίνει ο «Ντενκτάς της Θράκης». Η εν λόγω δήλωση έγινε σε συνέδριο του ΚΙΕΦ στην Κομοτηνή.

«Το παραλήρημα και οι εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Μέτε δεν δείχνουν να έχουν τέλος», αναφέρουν οι κύκλοι του ΥΠΕΞ προσκείμενοι στον Υπουργό Εξωτερικών κ.Κοτζιά.

«Η Θράκη», τονίζουν, «είναι και θα είναι πάντα ελληνική, δημοκρατική και ευρωπαϊκή, εγγενές μέλος μιας δημοκρατικής Ελλάδας που σέβεται, προασπίζεται και αναπτύσσει τα δικαιώματα ειδικών ομάδων, όπως είναι η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Μιας Ελλάδας που διασφαλίζει την κοινωνική, οικονομική και επενδυτική ανάπτυξη της Θράκης, η οποία θα παραμείνει γέφυρα φιλίας και συνεργασίας σε πείσμα όσων μάταια επιδιώκουν να την καταστήσουν εργαλείο εντάσεων».

(Μαχητής 27/5/2016)

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »