*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Μαΐου

Με τόσες χιλιάδες ευρώ που πήραν απο τον Φανουράκη, πως να μη αποκαλούν ..."λέρα" τον Λύρατζη Κανάτας-Αλκμήνη;

06 Μαΐου

ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΛΚΜΗΝΗ -ΚΑΝΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ,  ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΕΝΟΧΛΟΥΝ»!;;;

Είναι εμφανές - άλλωστε έγινε και ειδική σύσκεψη στο Δημαρχείο μεταξύ των φιλικών ΜΜΕ στου Δήμαρχου Τσέπελη για το επικοινωνιακό - οπότε σε μας αναμενόμενο ήταν  Κώστας Κανάτας και Αλκμήνη να βάλουν στο «στόχαστρο» όλους όσους ενοχλούν πρωτίστως τον Φανουράκη που υπογράφει τις απευθείας αναθέσεις των χιλιάδων ευρώ για το νέο site που έκαναν ή τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου που ακόμη έχει να…. «παίρνει» από τις αγωγές του!

Τώρα λοιπόν χρήμα μπόλικο διαθέτουν Κανάτας και Αλκμήνη, χώρια από την υπόσχεση για την «στελέχωση» της νέας Αναπτυξιακής με το Δήμο Μύκης, οπότε γιατί να μην πουν… «λέρα» τον Λύρατζη ή να χλευάσουν τον Δημαρχόπουλο και τον Μελισσόπουλο και το ίδιο φυσικά να κάνουν και με τον εκδότη του «Μ» Πάνο Παπαδόπουλο…

Προβλέψιμος είσαι Κώστα Κανάτα και γι’ αυτό κατανοώ και τις γνώριμες «πρακτικές» σου, αλλά και το πώς από φανατικός υποστηριχτής του ΣΥΡΙΖΑ και του Σάββα Μελισσόπουλου, την κάνατε «γυριστή»...

Μπόλικο χρήμα διαθέτετε λοιπόν χάρις στις απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ του Φανουράκη, οπότε και…συνεχίστε απτόητοι!

-Είμαι σίγουρος ότι θα…δικαιωθείτε πλήρως και οι δυο!!!

(σ.σ. Βέβαια κάποια στιγμή Κώστα Κανάτα θα αντιληφθείς κι εσύ και η Αλκμήνη ότι, δεν είναι όλοι Λυρατζήδες και ...μη παντελονάτοι Μελισσόπουλοι….και φαντάζομαι ότι ήδη το πήρατε το πρώτο μήνυμα, γιατί η λάσπη έχει και τα όριά της…Και ειδικά όταν είναι επί «πληρωμή»!...)

 

Η επέλαση των “βαρβάρων” από τα ΑΤΜ της Ξάνθης

Εικόνες που μόνο ντροπή και αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν συναντά κανείς σχεδόν μετά από κάθε αργία ή γιορτή στα ΑΤΜ της Ξάνθης ή ακόμη και κατά τις ημέρες μαζικών πληρωμών.

Πολίτες που φαίνεται πως έχουν εγκαταλείψει προ πολλού (εάν είχαν και ποτέ) την περιβαλλοντική τους συνείδηση επιδίδονται στην ιδιαίτερα άσχημη (τελείως ευγενικά) συνήθεια να εναποθέτουν τα αποκόμματα των τραπεζικών συναλλαγών τους κάτω από τα ΑΤΜ, μέσα στην Ξάνθη.

Αποτέλεσμα φυσικά αυτής της ιδιαίτερα απαράδεκτης συμπεριφοράς οι εικόνες με δεκάδες χαρτάκια πεταμένα κάτω από τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών, τα οποία φυσικά περιμένουν κάποιους να τα καθαρίσουν εάν δεν καταλήξουν σε κάποιο φρεάτιο ή τα μεταφέρει ο αέρας σε άλλο σημείο.

Φυσικά και οι ίδιες οι τράπεζες, βλέποντας πως οι καταναλωτές παρουσιάζονται απρόθυμοι να υιοθετήσουν μια πιο ανθρώπινη συμπεριφορά, θα έπρεπε να συνυπολογίσουν τις αποκρουστικές αυτές εικόνες και να αναζητήσουν τρόπους μείωσης του χαρτιού που καταλήγει απλά πεταμένο μπροστά από τα ΑΤΜ.

Πρόκειται άλλωστε για εικόνες που δεν τιμούν κανέναν! 

Γιώργος Μαυρίδης (XanthiNea)

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »