*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Μαΐου

Ευχές...Ευχές.....και αποκλειστικότητες. Ποιοί τοπικοί διάσημοι έγιναν, ή γίνονται....παπούδες! Η φοβερή "καψούρα" της Δέσποινας

06 Μαΐου

*Με ευχές ξεκινάω σήμερα τη στήλη μου και χρόνια πολλά...Στον πρώην βουλευτή Γιώργο Παυλακάκη, στον τρομερό τυπογράφο Γιώργο Δαλακάκη, στον δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργο Καρυπίδη, στον Γιώργο Γεωργίου, στον φίλο μου γιατρό Γιώργο Τζόλα, στον δημοσιογράφο Γιώργο Μαυρίδη, στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ για τη Ξάνθη  Γιώργο Χατζηθεοδώρου, στον Γιώργο Πολυχρονίδη, στον Γιώργο Χουλιάρα, στην Γεωργία Ταχτσόγλου και στον Γιώργο Κουμουλίδη, στον Πασχάλη Χουλιάρα κλπ και φυσικά μη ξεχνάτε ότι...όπου Γιώργος και μάλαμα!

.....



*Και φυσικά να μη ξεχάσω τις ευχές και τα χρόνια μου πολλά τρομερό «γαμπρό μας» Πασχάλη Μπακούρα, στον Πασχάλη Λύρατζη και στον Πασχάλη Χουλιάρα...όπου κι αν βρίσκεται!!!

Οι ....πασχαλιές μετά την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, αρχίζουν και ανθίζουν και πάλι!

.....

*Τέλος να ευχηθώ στην δημοφιλή τηλεπαρουσιάστρια του Next tv Αναστασία Πασσαλή χρόνια πολλά και το Ράντζο Κυριακού με τα υπέροχα άλογα και την εξαιρετική ταβέρνα του, να επανέρθει στις δόξες του!!!!

Και φυσικά πάντα επιτυχίες!!!! Σε όλα!

......

*Και από τις ευχές στα ευχάριστα. Παππούς έγινε ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Τάσος Θεοδωρίδης  αφού την Μεγάλη Τετάρτη, η πανέμορφη κόρη του και  γυμνάστρια  Δέσποινα έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο κοριτσάκι! 

Άντε και στο γιο του που παραμένει ελεύθερος!

.....

*Τάσος Θεοδωρίδης τον οποίο συνάντησα χθες πολύ ανανεωμένο στο τζοκεράδικο της οδού Βενιζέλου-Μιλτιάδη Γεωργίου γωνία...! Και φυσικά πανευτυχή...

.......

*Άλλο ευχάριστο. Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, λίαν συντόμως γίνεται παππούς αφού η κόρη του Μαρία Μωραϊτη και ο αγαπημένος της Τάσος Σουρουτζίδης θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Με το καλό!

....


*Και το αποκλειστικό μου νέο.

- Παππούς γίνεται και ο Δήμαρχος Τσέπελης  όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες μου αλλά περισσότερα, μην μου ζητάτε...

Σημειώνω εκτός των άλλων ότι , οι υπέροχες κόρες του έκαναν παρέλαση σχεδόν σε κάθε καρναβάλι –με τις προ κορωνοιού καλές εποχές- με την Θρακική Σκηνή!.Οπότε δικαιούμαι να έχω μια τόσο υπέροχη αποκλειστικότητα...

Αφού και οι δυο, ήταν εκτός απο πανέμορφες είναι και υπεράνω των όποιων (πολιτικών και προσωπικών) διαφορών του "Μ" με τον πατέρα τους! Με το καλό λοιπόν...

……


*Και από τη Ξάνθη να μετακομίσω στη γειτονική Χρυσούπολη, όπου ο δημοφιλής Παναγιώτης Μπαϊραμισλής με την αγαπημένη Αγγέλα έφεραν στον κόσμο ένα υπέροχο αγοράκι....έτοιμο να αναλάβει τα μαγαζιά του πατέρα του από τώρα!!!!

Να το χαίρονται και περιμένω σύντομα κέρασμα!!!

……

 

*Τέτοια καψούρα με τον αγαπημένο της Κώστα, δεν έχω ξαναδει! Ο λόγος για την δημοφιλή τηλεπαρουσιάστρια Δέσποινα Χατζοπούλου που σχολιάζοντας τον έρωτά της, έγραψε στο fb τα παρακάτω:

«Κι όταν οι φίλοι ρώτησαν, τι είναι η ζωή για μένα...το δάχτυλό μου σήκωσα και έδειξα»!!!

Φυσικά μη βιάζεστε να την χαρακτηρίσετε ποιήτρια την Δέσποινα...Αφού πρόκειται για στίχους του Αντύπα!!! 

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »