*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Μαΐου

Η 37η επέτειος γάμου του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη! Ξεκινάνε τα beach bar ...

07 Μαΐου


*Την 37η επέτειο γάμου γιόρτασε χθες Πέμπτη 6 Μαΐου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, Στέλιος Μωραϊτης με την σύζυγό του Μένια και γνωστοποίησε το γεγονός στο facebook με ανάρτησή του γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σήμερα κλείνουμε 37 χρόνια γάμου με την σύζυγό μου ΜΕΝΙΑ. Την ευχαριστώ πολύ που με ανέχτηκε τόσα χρόνια.... Μού χάρισε δύο όμορφα ΑΓΓΕΛΟΎΔΙΑ τη ΧΡΥΣΑ ΜΑΣ και τη ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ. Τα μεγάλωσε με πολύ ΑΓΑΠΗ, ΑΡΕΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΡΧΈΣ!!! Πριν δύο χρόνια είχαμε την τύχη και την ευλογία να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με τον γαμπρό μας ΤΑΣΟ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ευτυχία σε έναν πατέρα  να έχει μια οικογένεια ενωμένη υγιή και ευτυχισμένη.

Ευχή μου να περάσουμε ολόκληρη τη ζωή μας, ΕΝΩΜΈΝΟΙ, ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΙ περιμένοντας να μας έρθουν και άλλες χαρές, με την ευλογία του θεού, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο η οικογένεια μας!!!!!

ΜΕΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!».

……

*Με μάσκα αλλά ανανεωμένο είδα τον Μανώλη Φανουράκη στο ΜΙΚΕΛ της αγαπημένης του Ελίντας, μετά την πρόσφατη "περιπέτειά" τους με τον κορονοϊο! Περασμένα...ξεχασμένα! Πέρασε κι αυτό....οπότε πάμε γι'  άλλα!

.....

*Με (μαύρη) μάσκα όμως είδα και τον Δήμαρχο Τσέπελη να μπαίνει στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης το μεσημέρι της Πέμπτης...και μάλιστα αφού χαιρέτισε εμένα, με ρώτησε και για τον .....διπλανό μου τον Σάκη, ποιός είναι, γιατί....δεν τον γνωρίζει!!! 

Μα πως τον γνωρίσεις Μανώλη, αφού είναι οπαδός του....Δήμαρχου Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη ο άνθρωπος! Καθότι είναι απο τη Χρυσούπολη; Ούτε καν απο το Δροσερό ή τα Κιμμέρια δηλαδή! 

.........

*Το ένα ευχάριστο γεγονός μετά το άλλο ζει αυτές τις μέρες ο Χρυσουπολίτης επιχειρηματίας των καταστημάτων «IL POSTO», Παναγιώτης Μπαϊραμισλής, ο οποίος μετά την γέννηση του γιού του «Μπαϊραμισλή junior», χθες είχε άλλη μια ευτυχισμένη στιγμή αφού παντρεύτηκε μετά από 10 χρόνια σχέσης και η αδερφή του Ελένη με τον αγαπημένο της Γιώργο, όπου και αυτό το ζευγάρι περιμένει από μέρα σε μέρα και τη γέννηση της κορούλας του αλλά και ο Παναγιώτης να γίνει, εκτός από πατέρας, και… θείος!

……


*Ο γάμος του ζευγαριού, του Γιώργου και της Ελένης, έγινε χθες το μεσημέρι στο δημαρχείο του Δήμου Νέστου στη Χρυσούπολη από τον Δήμαρχο Σάββα Μιχαηλίδη και ο… γαμπρός μετά την τελετή έγραψε στο facebook το παρακάτω σχόλιο:

«Μετά από δέκα χρόνια με κατάφερε!!!! Ευχαριστούμε

Πολύ για τις υπέροχες ευχές κ αναμένουμε σαν τρελοί την μπεμπουλα μας να ολοκληρωθεί η μεγάλη μας αγάπη!!!».

-Να ζήσετε και να ευτυχίσετε και με το καλό να έρθει και το μωράκι σας!

……

*Αποκλειστικό!!!

-Εξουσιοδοτημένος συνεργάτης γνωστής εταιρείας παροχής ενέργειας, για την περιοχή της Ξάνθης, έγινε από την περασμένη Τετάρτη 5 Μαΐου ο δημοφιλής Ξανθιώτης DJ (του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ), Κώστας Σπυριάδης και το ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο facebook, αναζητώντας με αυτό τον τρόπο τους πρώτους πελάτες του!

-Για λόγους αποφυγής διαφημιστικής προβολής, δεν θα σας αποκαλύψω την εταιρεία, αλλά όσοι και όσες θέλετε να αλλάξετε πάροχο ρεύματος, αναζητήστε τον Κώστα στο facebook για περισσότερες πληροφορίες!

……

*Από το Σάββατο 8 Μαΐου ξεκινάει η επαναλειτουργία μίας σειράς δραστηριοτήτων, οι οποίες είχαν μπει στον «πάγο» λόγω του lockdown για τον κορονοϊό.

Έτσι λοιπόν από αύριο Σάββατο 8 Μαΐου ξεκινούν τη λειτουργία τους οι παραλίες (και τα beach bar) Αβδήρων, Μάνδρας και Μυρωδάτου.

Όσο για τα Μάγγανα, μάλλον θα καθυστερήσουν…

Με μουσική ή όχι; Το πρώτο μάλλον δύσκολο έως απίθανο…

Περισσότερα θα μάθουμε σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου!

.....

*Και το ΚΟΥΙΖ! Για ποιόν "ταχυδρόμο" πέφτουν πάλι ....στοιχήματα για το πόσο θα "αντέξει" το νέο....ΚΙΤΡΙΝΟ μηχανάκι του; Και γίνεται της τρελλής; Όποιος το βρει, κερδίζει "κίτρινο"..."σκουλίκι"! 

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »