*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Μαΐου

Το "διάγγελμα"του Φανουράκη και οι "αλήθειες" που συνεχίζει να "κρύβεΙ"!

07 Μαΐου

ΑΛΗΘΕΙΑ… ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο… «ΠΟΙΗΤΗΣ» ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ
ΣΤΟ… ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;


Θα μου πείτε, αξίζει να «αφιερώνει» κανείς τόσο χρόνο σε έναν Φανουράκη που το μοναδικό του «όπλο» για να σταματήσουν να τον... «κράζουν» οι υποτιθέμενοι όψιμοι υποστηριχτές» του –οι ίδιοι που κάποτε του τα «έσερναν» για την Αείμνηστη πλέον γριούλα-είναι τα χιλιάδες ευρώ που τους μοιράζει με απευθείας αναθέσεις; Λες και είναι προσωπικά του χρήματα;

-Ε αφού αυτός εκφράζει πιο γνήσια το "«καθεστώς» Τσέπελη στο Δήμο, λογικό δεν είναι να έχει και την τιμητική του;

Σχολίασε λοιπόν στο «διάγγελμά» του (σ.σ. Το πιο πιθανό να το έγραψε ή να το επιμελήθηκε βέβαια και κάποιος άλλος…)  ο συγκεκριμένος κύριος μετά την «περιπέτεια» που πέρασε με τον κορονοϊο μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:

«….όλοι αυτοί οι περιορισμοί, τα μέτρα, οι κανόνες έχουν θεσπιστεί γιατί ο ιός είναι αχαρτογράφητος, υπερμεταδοτικός και απολύτως επικίνδυνος για την ίδια την ζωή μας, όπως και των δικών μας ανθρώπων, αυτών με τους οποίους συνυπάρχουμε σε καθημερινή βάση -δηλαδή, για ολόκληρη την κοινωνία.

……

Η Ξάνθη μας μπήκε στο «βαθύ κόκκινο» στις περιοχές «υψηλού κινδύνου», εδώ και μερικές ημέρες.

……

Η αιτία δεν κρύβεται πίσω από… Διοικήσεις που τηρούν πλημμελώς τα πρωτόκολλα, όπως ευκαιριακά αποδίδουν… οι όψιμοι τιμητές της «Δημόσιας Υγείας», το μόνο μέλημα των οποίων είναι τελικά η άσκηση στείρας κριτικής και η έκφραση «Δημόσιου λόγου», κενού περιεχομένου.

Αυτό που μάθαμε ήδη από την Τετάρτη είναι ότι μπορούμε να κατεβάζουμε τη μάσκα, να συμμετέχουμε σε μαζώξεις σε σπίτια, να πίνουμε τσίπουρα σε γραφεία και να συνωστιζόμαστε, αλλά αυτή μας η απόφαση έχει βαριές συνέπειες για όλους μας».

-Και ερωτώ… Καλά η Διοίκηση του Δήμου Σας δεν ήταν αυτή κύριε Φανουράκη που διοργάνωνε με την Φένια Τσαγκάλα και τον Ηλία Ασκαρίδη τα… ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ;

Κι εσύ δεν ήσουν ΕΣΥ πρώτος και καλύτερος που πετούσες πανηγυρίζω την… ΜΑΣΚΑ στο Δροσερό, θέλοντας με τον τρόπο αυτό βέβαια να «αποδείξεις» στο «πλήθος» των οπαδών σου ότι είσαι (και είναι κι οι Δροσερίτες…), "άτρωτος" στον κορονοϊό;

Και τελικά ποιος δουλεύει… ποιόν;

-Γιατί στο τέλος θα χρεώσεις Φανουράκης σε μας και στον… «λέρα» Λύρατζη, που βρεθήκατε ΘΕΤΙΚΟΙ στον covid-19 όλοι εσείς της… «παρέας» ΣΟΥ και τον απευθείας αναθέσεων, που κάθε μέρα σχεδόν βρισκόσασταν στο γραφείο Σου στο δημαρχείο…!!!  

Για να προφυλάξετε τους...Δροσερίτες απο το... κορονοίό και τελικά βρεθήκατε εσείς θετικοί!

 

Απειλή διακοπής ηλεκτροδότησης σε ευάλωτο καταναλωτή καταγγέλλει
η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

Ακόμη ένα περιστατικό απειλής διακοπής ηλεκτροδότησης λόγω οφειλής, ευάλωτου καταναλωτή, καταγγέλλει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, απευθύνοντας έκκληση στις εταιρείες παροχής ενέργειας να επιδείξουν έμπρακτα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, ειδικά το παρόν χρονικό διάστημα.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι έγινε αποδέκτης, ακόμα μίας, περίπτωσης απειλής διακοπής ηλεκτροδότησης οικιακού καταναλωτή που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ολέθριες συνέπειες.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η εν λόγω καταγγελία αφορούσε οφειλή ευάλωτου καταναλωτή:

-ο οποίος λαμβάνει αναπηρική σύνταξη

-στεγάζει στην οικεία του την θυγατέρα του μαζί με τα ανήλικα τέκνα της (μονογονεϊκή οικογένεια)

-η θυγατέρα του βρίσκεται σε αναστολή εργασίας

-το ένα τέκνο φοιτά στην 3η Λυκείου και επίκειται η συμμετοχή του στις Πανελλήνιες εξετάσεις ενώ το άλλο έχει πιστοποίηση αναπηρίας με ιδιαίτερες ιατρικές ανάγκες.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, παρά την προσπάθεια και την διάθεση του καταναλωτή να ρυθμίσει την οφειλή του, καμία λύση δεν κατέστη εφικτή παρά μόνο μετά από παρέμβαση της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

«Καλούμε για ακόμα μία φορά, όλες τις εταιρείες παροχής ενέργειας να επιδείξουν έμπρακτα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, ειδικά το παρόν χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι συνέπειες της πανδημίας έχουν πλήξει δραματικά τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Οποιαδήποτε ενέργεια διακοπής ηλεκτροδότησης λόγω οφειλής, θα οδηγήσει τους ευάλωτους καταναλωτές σε άμεσο κίνδυνο διαβίωσης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »