*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Μαΐου

20.000 ευρώ στον Ποδηλατικό σύλλογο του Σπανίδη! Με 10 ψήφους "πέρασε"το θέμα της ΔΗΚΕΞ! Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ...!

07 Μαΐου


Δώστου ένα... σουτζούκ λουκούμ... Προτιμότερο από τα ...κρεμμύδια και τις πατάτες που μοιράζει ο Ερντογάν στην Τουρκία...! (σ.σ.Απο την....ιδιωτική επίσκεψη του Τούρκου  υφΥΠΕΞ σε μαγαζιά της πόλης...)

…………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Απλά το αφελές ερώτημά μου είναι αν αυτά που λέει ο...μη «Λέρας» Κανάτας για τον Λύρατζη αν τα έλεγαν για τον ίδιο ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και οι σύντροφοί του Γιώργος Χατζηθεοδώρου, Στάθης Γιαννακίδης (που δεν νομίζω ότι παραμένει και τώρα Τσεπελικός...), Χουσείν Ζεϊμπέκ...! Ή ο Στάθης Πανίδης με τον Τασσάρο...

Ή ο Καραχότζα... ή η Μαλαματένια... κι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του!

Πως θα του… «φαίνονταν»;;;

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-Έλα ντε... πως;

…………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Η αιτία δεν κρύβεται πίσω από… Διοικήσεις που τηρούν πλημμελώς τα πρωτόκολλα, όπως ευκαιριακά αποδίδουν… οι όψιμοι τιμητές της «Δημόσιας Υγείας», το μόνο μέλημα των οποίων είναι τελικά η άσκηση στείρας κριτικής και η έκφραση «Δημόσιου λόγου», κενού περιεχομένου.

(Ο αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης για τα πολλά θετικά κρούσματα στο Δήμο Ξάνθης)

-Σωστός!... Κενού ...περιεχομένου! Για όλα «φταίγανε» πάλι οι άλλοι και όχι αυτός που τους... «μάζευε» στο γραφείο του στο Δημαρχείο και...συμπτωματικά βγήκαν θετικοί οι...μισοί!!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Και σήμερα θα «ξαναχτυπήσω» τον κώδωνα του κινδύνου! Χθες Πέμπτη είχαμε και πάλι 37 νέα κρούσματα στη Ξάνθη! Τι σημαίνει αυτό...;

Ότι υπάρχει φόβος να ξανα-μείνουμε στο... ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ! Και αυτή τη φορά μάλιστα ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος, γιατί και οι εμβολιασμοί στη Ξάνθη, είναι μικρότεροι των άλλων Νομών, επειδή δεν κάνουν εμβόλια οι μουσουλμάνοι! Κι ο νοών νοείτω!

.......

*Υπενθυμίζω για παράδειγμα ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (χθες) ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 3421 εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Τα 1604 εντοπίστηκαν στην Αττική.. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 83 συμπολίτες μας. Στους 754 οι διασωληνωμένοι.

......

*Αναλυτικότερα: Στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης εντοπίστηκαν συνολικά 135 νέα κρούσματα τα οποία ανιχνεύθηκαν ανά Περιφερειακή Ενότητα ως εξής:

Δράμα 16

Έβρος 42

Θάσος 1

Καβάλα 23

Ροδόπη 16

Ξάνθη 37

ΣΥΝΟΛΟ: 135

-Τα συμπεράσματα για σας...

……

*Ερώτημα κρίσεως... Ο Δήμαρχος Τσέπελης και μάλιστα φορώντας μαύρη μάσκα, τι ήθελε χθες επισκεπτόμενος τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη;

Το ερώτημα ισχύει και για τον Ζαγναφέρη...

......

*Ερώτημα για την Κτηνιατρική Υπηρεσία τόσο της Περιφέρειας ΑΜΘ όσο και της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Τα ΜΕΤΡΑΝΕ τα αμνοερίφια στις κτηνοτροφικές υπηρεσίες ώστε ο αριθμός να είναι απόλυτα έγκυρος (εν όψει επιδοτήσεων...), ή απλά γράφουνε αυτά που τους λένε αυτοί που έχουν τις κτηνοτροφικές μονάδες;

Λεπτομέρειες προς το παρόν δεν αναφέρω... αλλά κάτι έφτασε στ’ αυτιά μου!

.......

*Το δεύτερο εμβόλιo της ASTRAZENEKA…έκανε χθες στο Κέντρο Υγείας ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης, όταν επιχείρησε ο Πάνος Παπαδόπουλος να τον βγάλει στον αέρα...

Ευχαριστώντας ιδιαίτερα γιατρούς και νοσηλευτές για την άψογη εξυπητέρηση...!

......

*Λευκό ψήφισαν σε συγκεκριμένο θέμα της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης (με τηλεδιάσκεψη) οι Παπαχρόνης και Δημοσθένης Γεωργιάδης.

Ενώ Σταματιάδης, Σπανίδης και Αφεντούλης… ΔΑΓΚΩΤΟ ναι σε όλα!

......

*Η είδηση; 20.000 ευρώ θα εισπράξει από το Δήμο Ξάνθης ο Ποδηλατικός σύλλογος Ξάνθης για να διοργανώσει το Πανελλήνιο Ποδηλατικό Συνέδριο στη Ξάνθη!!!!

.......

*Τη ΔΟΞΑ κάποιοι εμίσησαν, το ΧΡΗΜΑ ουδείς!

.......

*Με 10 ψήφους, όλες της παράταξης Τσέπελη, πέρασε το τελευταίο θέμα στην προχθεσινή δια Περιφοράς συνεδρίαση.

Ποιο ήταν αυτό;

Το φιλοξενώ αυτούσιο στη στήλη μου.

-Έγκριση λογαριασμών εκκαθάρισης της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία: «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ξάνθης», απαλλαγή των εκκαθαριστών από κάθε ευθύνη και ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για παράδοση και παραλαβή των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης (συντάκτρια Μαρία Σπανού).

.......

*Κύριε Θωμά Ξανθόπουλε αρκούν 10 ψήφοι για να περάσει αυτό το πελώριο θέμα, ή έκανες ειδική νομική γνωμάτευση;

Περιμένω με αγωνία απάντηση, εν όψει μάλιστα και τις λειτουργίας των παιδότοπων σε... χώρους ΠΡΑΣΙΝΟΥ!!!

Κι ο νοών νοείτω...

.......

*Αριάννα Παπαϊωάννου και Ανταμπούφης VS κατά του συντρόφου τους Γιώργου  Χατζηθεοδώρου επειδή συνεργάζεται με τον Σάββα Μελισσόπουλο και δεν γίνεται...δεκανίκι του Τσέπελη και του Φανουράκη ή άλλοι είναι οι ...λόγοι; Λέω...

Τουλάχιστον ας βγάλουν ένα δελτίο τύπου να μας ενημερώσουν!

 

Προσφυγή στο ΣτΕ για να ακυρωθεί το μέτρο των self-test σε καθηγητές και μαθητές


Να «παγώσει» άμεσα, να ανασταλεί και να ακυρωθεί το μέτρο του δωρεάν υποχρεωτικού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορονοϊό (self-test) στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και στους μαθητές, ζητούν από το Συμβούλιο της Επικρατείας τρεις εκπαιδευτικοί, δύο δικηγόροι και ένας ιερέας οι οποίοι είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης και οι περισσότεροι έχουν ανήλικα παιδιά, τα οποία είναι μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Οι προσφεύγοντες, υποστηρίζουν ότι η υποχρεωτικοί διαγνωστικοί έλεγχοι δύο φορές την εβδομάδα θίγουν τον πυρήνα των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών και των μαθητών, ενώ παραβιάζουν ευρωπαϊκές συμβάσεις για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (κυρώθηκε με νόμο από την Ελλάδα το 1998) που ορίζουν ότι «επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνο αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεση του, κατόπιν σχετικής ενημέρωσής του».

Ακόμη, επισημαίνουν ότι η υποχρεωτική αυτοδιαγνωστική διαδικασίας από τα ίδια τα παιδιά, παραβιάζει το νόμο 2101/1992 γιατί «συνιστά ανεπίτρεπτη επέμβαση και ως εκ τούτου προσβολή του σώματος των παιδιών» και παράλληλα συνιστά «υποχρεωτική βία προς το παιδί», η οποία είναι τόσο σωματική όσο και ψυχική.

Πηγή: ΕΡΤ

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »