*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Μαΐου

Παρέδωσε την έδρα σου Αριστείδη Μωυσιάδη στην παράταξη με την οποία εκλέχτηκες! Μη γίνεσαι...Ιμάμογλου Νο 2!

07 Μαΐου


*Έχω βγάλει πολλούς φιλόδοξους πολιτικούς στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Next
tv και για να είμαι ειλικρινής, έχω γνωρίσει και πολλά... «άδεια μύδια» όπως λέει κι ο λαός!

Δεν συμπεριλαμβάνω βέβαια σε αυτούς τον ψυχολόγο και Περιφερειακό σύμβουλο Δράμας Αριστείδη Μωϋσιάδη που ο νυν Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος ανέδειξε πολιτικά και έκανε και αντιδήμαρχο, μέχρι που δυο μήνες πριν τις εκλογές  του 2019 «εγκατέλειψε» με την θεωρία ότι «τον πούλησε» πολιτικά... και παραιτήθηκε... ηρωϊκά για να κατέβει τελικά υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Τοψίδη!

-Για τον απλούστατο λόγο ότι εκείνη την περίοδο ο Δήμαρχος  Δράμας κ. Μαμσάκος ήταν «εκλεκτός» του κυρίου Μέτιου...

.......

*Και πάμε λοιπόν και στη συνέχεια. Όταν λοιπόν ανεξαρτητοποιήθηκε ο γνωστός Ιμάμογλου στις 23/9/2020 από την παράταξη Τοψίδη για να κάνει την... επόμενη μέρα έμμισθο Αντιπεριφερειάρχη ο Μέτιος, καραμπινάτη δηλαδή διαπλοκή και πολιτική «εξαγορά», η παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη στην οποία φυσικά συμμετείχε και ο  Αριστείδης Μωϋσιάδης, του ζήτησαν ευθέως να δώσει την έδρα στην παράταξή του!

-Φυσικά ο Ιμάμογλου δεν το έπραξε...

Θα περίμενε όμως κανείς να το πράξει ΤΩΡΑ ο κύριος Αριστείδης Μωϋσιάδης!!!

Όταν λοιπόν μίλησε στην εκπομπή μου ο συγκεκριμένος κύριος και του το είπα ευθέως, τι απάντηση λέτε μου έδωσε;

-Αρχικά ήθελα να παραιτηθώ να παραιτηθώ και να... παραδώσω την έδρα μου, ωστόσο στελέχη της  (υπό σύσταση...) δημοτικής παράταξης που θέλω να ηγηθώ μου είπε... να μην παραιτηθώ, ώστε να είμαι μέσα στο πολιτικό παιχνίδι μέχρι τις επόμενες εκλογές!!!

Απίστευτο αλλά αληθινό...

.......

*Το πιο ωραίο όμως απ’ όλα  ποιο ήταν λέτε; Μα οι απαντήσεις του στις απλές ερωτήσεις που του έκανα...!

-Λένε ότι σας υποσχέθηκε θέση ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος για να ανεξαρτητοποιήθηκε θέση έμμισθη θέση αντιπεριφερειάρχη. Αν σας έκανε την πρόταση θα την αποδεχόσασταν;

-Είναι υποθετική ερώτηση

.......

*Αν το καλοκαίρι 2021 αλλάξουν τα δεδομένα όπως είπατε, θα παραδίδατε την έδρα στην Περιφερειακή Σύνθεση του Χριστόδουλου Τοψίδη.

-Είναι υποθετική ερώτηση...!

......

*Χθες λοιπόν έκανα κάτι πολύ απλό. Ρώτησα τους Δραμινούς, πως σχολιάζουν την «ανεξαρτητοποίηση» του Μωϋσιάδη για να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος με το Μέτιο, ο οποίος τώρα πλέον δεν έχει φυσικά καλές σχέσεις με τον Μαμασάκο, γιατί είχε μεγαλύτερη... ΕΜΠΊΣΤΟΣΥΝΗ στον Τσέπελη λόγω... παλιάς γνωριμίας αλλά και πολλών «κοινών» συμφερόντων και πραγμάτων...

Και ξέρετε τι μου είπαν; Ε, ας κατέβει υποψήφιος Δράμας και τον... περιμένουμε! Όπως φυσικά περιμένουνε και τον Μέτιο όλοι όσοι ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ την 2η Κυριακή με... ανταλλάγματα για να κάνουν «στροφή» για να τον στηρίξουν!!!

......

*«Όταν δεν μπορείς να περιχαρακώσεις το «μαντρί»...», σχολίασε χθες το «γραφείο τύπου» του Μέτιου στη Ξάνθη...!

Γιατί, αν ο Μέτιος δεν βόλευε, δεν έδινε θέσεις και δεν «εξαγόραζε» με διάφορα ανταλλάγματα ΜΜΕ και πολιτικούς του πρώην αντιπάλους, θα έμενε στο δικό του «μαντρί»; Που δεν μπορεί μια γέφυρα να «αποκαταστήσει» μια γέφυρα (αυτού του Κομψάτου) από 10 Σεπτεμβρίου 2017;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »