*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Απριλίου

"Μη μου τους..."κύκλους" (τους), τάραττε! Καταρρέουν....γιατί δεν μπόρεσαν να τους εξαγοράσουν όλους!

21 Απριλίου


Μετά τις τελευταίες απευθείας αναθέσεις στους δημοσιογράφους που μας λιβανίζουν, αποφάσισα να πετάω πλέον στο Δροσερό... μάσκα με ευρώ! Χιλιάδες ευρώ!

………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


....λίγο πριν συμπληρωθούν τα δύο έτη θητείας τους, δεν έχουν να δείξουν κανένα έργο, πλην των 508 απευθείας αναθέσεων στο Δήμο Ξάνθης και στα νομικά του πρόσωπα, Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης, άνω των 2.500.000 ευρώ.

(Από την ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου)

-Μην αδικείς τους Φανουράκη-Τσέπελη κλπ γιατί η θητείας τους είναι μόνο...19 μήνες κλπ κι όχι δυο έτη θητείας! Μέχρι 31/8/2021 έχουν  δηλαδή χρόνο για καμιά 100αριά ακόμη απευθείας αναθέσεις Φανουράκης κλπ.

………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Μου λένε ότι κάποια «παπαγαλάκια» του Τσέπελη, τάχτηκαν υπέρ και των... κορονοπάρτι στην πλατεία Αντίκα με σχόλιά τους....

-Λογικό είναι, διότι με τον τρόπο αυτό νομίζουν ότι «υπερασπίζονται» και τα... κορονοπάρτι του υποτιθέμενου... διαδικτυακού καρναβαλιού! Δηλαδή πάλι λειτούργησαν με άξονα τα προσωπικά τους συμφέροντα και το «χρήμα» που εισπράττουν από το Δήμο, τη ΔΕΥΑΞ κλπ! Οπότε άφες αυτοίς!

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-Και χθες είχαμε... νέα έκρηξη στη Ξάνθη, με 37 κρούσματα!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Θα απευθυνθώ για μια ακόμη φορά εκτός από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στους Εισαγγελείς Ξάνθης, για την εν ψυχρώ προσπάθεια ποδηγέτησης του τοπικών ΜΜΕ με χιλιάδες ευρώ από το Δήμο Ξάνθης και ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ όλων όσων δεν «υπακούν» στις εντολές και δεν ΚΛΕΙΝΟΥΝ τα μάτια στις απευθείας αναθέσεις τους!

......

*Χθες για παράδειγμα, μετά τις 24.800 ευρώ σε ένα ακόμη «δικό» τους ΜΜΕ στο δρόμο που χάραξε –πήρε το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα και ο Κανάτας,- Τσέπελης και  Φανουράκης διένειμαν σε όλα τα φιλικά τους ΜΜΕ και το παρακάτω ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ μήνυμα που πληρώνει φυσικά ο Δήμος  Ξάνθης και πάλι.

Τι λέει το επί πληρωμή διαφημιστικό που αφορά –προσέξτε-και πάλι τον οικισμό του Δροσερού!!!


«Μένουμε στον Οικισμό μας και κρατάμε αποστάσεις. ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ»!!!

......

*Από το συγκεκριμένο διαφημιστικό κύριε Εισαγγελέα  Ξάνθης Μηνά Στρουμπή, αποκλείστηκαν και πάλι οι εφημερίδες και τα site του  ΜΑΧΗΤΗ και της ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ,  που δεν «καλύπτουν» και δεν «λιβανίζουν» τους κυρίους Τσέπελη, Φανουράκη κλπ

......

*Και προφανώς από το ίδιο διαφημιστικό αποκλείστηκαν και άλλα ΜΜΕ  και ιστοσελίδες!!!

Πάντως όλα τα φιλικά ΜΜΕ που λιβανίζουν την σημερινή δημοτική αρχή, το έχουν πάρει!!!

Δηλαδή ο Δήμος Ξάνθης ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ με λεφτά από Ευρωπαϊκά προγράμματα, επιχειρεί την εν ψυχρώ φίμωση και ποδηγέτηση των Μέσων που δεν αντιστέκονται και ελέγχουν την εξουσία!

......

*Φυσικά καλούμε και τα ΜΜΕ που θεωρούν ότι αδικούνται να καταφύγουν στους Εισαγγελείς, διότι δεν πάει άλλο!!!

Και καταγγέλλουμε δημόσια  φυσικά ότι όλα αυτά είναι σε βάρος της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ καλώντας εδώ και ώρα να πάρουν θέση και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Εμείς θα ζητήσουμε την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της  Ελευθερίας του Τύπου και από τον Εισαγγελέα του  Αρείου Πάγου αλλά και τους Επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης, το Ελεγκτικό Συνέδριο και τον Εισαγγελέα Διαφθοράς....

Διότι 508 απευθείας αναθέσεις σε κανέναν δήμο με παρόμοιο πληθυσμό της Ξάνθης δεν έχουν δοθεί. Ύψους μόνο...2.500.000 ευρώ!

Αυτά προς το παρόν. Και σημειωτέον...Σε αυτές τις αναθέσεις δεν συμπεριλαμβάνονται οι ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ χιλιάδων ευρώ του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη!!!

......

*Στο μεταξύ....Μέσω διαρροής κύκλων της δημοτικής αρχής, έκανε λέει «δηλώσεις» ο Τσέπελης που βρίσκεται στην Αθηνά μαζί με την Μανά και την Χατζηϊλιάδου

Αχ! Αυτοί οι…"κύκλοι", πόσες (εμφανείς και αφανείς) απευθείας αναθέσεις να έχουν πάρει άραγε επί τόσα χρόνια και με τόσους και τόσους πρασινογαλάζιους δημάρχους που έχουν γνωρίσει…!

…..

*Ιδού ωστόσο πεδίον δόξης λαμπρόν! Να βγάλουν οι «κύκλοι» του Τσέπελη μαζί με τον Φανουράκη τις…2.000 απευθείας αναθέσεις του Δημαρχόπουλου και μάλιστα αναλυτικά για να δούμε και τι απευθείας αλλά και σε…ποιους τα έχει δώσει ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης! Διότι εκτός του οτι ο αριθμός είναι αόριστους, αφορούν 5ετία και ουχί...19 μήνες!

Αφού λοιπόν εμείς ούτως ή άλλως θα δημοσιεύσουμε και τις 508 απευθείας αναθέσεις του Φανουράκη και των υπολοίπων σε αυτούς τους 19 μήνες, περιμένουμε το ίδιο να πράξουν και οι «κύκλοι» με Φανουράκη και Τσέπελη! Και να δημοσιεύσουμε και τις απευθείας αναθέσεις τοων πρώην Δημαρχόπουλου-Κυριάκου Παπαδόπουλου. Είναι τόσο απλό…Αλλά και απολύτως ενδιαφέρον!

….

*Κατά τα λοιπά –και το έχω κι άλλες φορές πει- όταν βλέπεις μια απάντηση πολύλογη, κάτι θέλει να ...«κρύψει!

Τουτέστιν, μη μου τους…κύκλους (τους) τάραττε!  Βρίσκονται σε ΠΑΝΙΚΟ!!!  Και για να χαρακτηρίζουν τις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ..."έργο"!!! Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς...γιατί ΤΡΕΜΟΥΝ και το Ελεγκτικό Συνέδριο!!! Αλλά και τους Εισαγγελείς! Αυτά προς το παρόν...

......

*Στα πολύ δυσάρεστα της χθεσινής ημέρας η έκρηξη φυσικά των 37 κρουσμάτων!!!

Κρούσματα κορονοϊού εντοπίζονται σε ένα ακόμη σχολείο στην περιοχή της Ξάνθης, με αποτέλεσμα να κατεβάσει ρολά.

Πρόκειται για το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, το οποίο μάλιστα οδηγείται σε αναστολή μέχρι 02 Μαΐου μετά και τον εντοπισμό κρουσμάτων Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι σε 3 ακόμη σχολεία έχουν εντοπιστεί κρούσματα με αποτέλεσμα να έχει ανασταλεί η λειτουργία τμημάτων. Πρόκειται για το 3ο ΓΕΛ, το 2ο ΓΕΛ και το Μειονοτικό Γυμνάσιο Λύκειο Ξάνθης.

....

*Και κάτι άσχετο. Γιατί θα πρέπει να σας δίνω ....λογαριασμό ποιές απευθείας αναθέσεις θα αποκαλύπτω και ποιές όχι;  Αλλά και γιατί μου στέλεντε στο fb αυτά που σας στέλνουν κάποιοι άλλοι απο το...ΔΙΑΥΓΕΙΑ; 

(σ.σ. "Κλείνετε " τα μάτια σκώληκες σ'΄αυτούς που επί 19 μήνες παίρνουν τη μια απευθείας ανάθεση πίσω απο την άλλλη και τα ανοίγετε μόνο εκεί που σας βολεύει...!) 

....

*Στο Δημαρχείο πάλι χθες ο Ιπποκράτης Καμαρίδης. Και κατευθείαν στον γραφείο του Φανουράκη!!! Προφανώς γαι τις νέες απευθείας αναθ΄σεις του ή γιατί τον...αποθύμησε! Ή και για να πάρει γραμμή για το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης! 

 Ένα πολύ κακό νέο... κι ένα καλό με τη μείωση των λυμάτων στο -10!


Μείωση κατά -10% στο ιικό φορτίο στα λύματα της ΠΕ Ξάνθης ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο ΕΟΔΥ.

Ένα πολύ κακό νέο, η έκρηξη δηλαδή των κρουσμάτων στο Νομό μας που χθες ήταν 37! Κι ένα καλό, καθώς μειώθηκε κατά -10 το ιικό φορτίο στα λύματα της ΠΕ Ξάνθης.

Πιο αναλυτικά, την εβδομάδα 12-18 Απριλίου 2021 παρατηρήθηκαν σταθεροποιητικές ή οριακές μεταβολές σε σχέση με την εβδομάδα 5 – 11 Απριλίου 2021 στο ιικό φορτίο του SARS-CoV-2 στα αστικά λύματα των 8 από τις 11 περιοχές που ελέγχονται από το Εθνικό Δίκτυο Επιδημιολογίας Λυμάτων του ΕΟΔΥ.

Οι οριακές μεταβολές σημειώνονται στην Πάτρα (-30%), στην Θεσσαλονίκη (-21%) και στα Χανιά (+16%), ενώ σταθερό παραμένει ουσιαστικά το φορτίο στις πόλεις της Λάρισας, του Βόλου, του Ηρακλείου, της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης, όπου η μείωση του ιικού φορτίου στα λύματα κυμαίνεται από -10% έως +7%.

(σ.σ. Για να δούμε θα συνεχιστούν τα κορονοπάρτι στην πλατεία Αντίκα και όχι μόνο και αυτήν την Παρασκευή και το Σάββατο; Και ο επιχειρηματίας που «τροφοδοτεί» τους αρνητές, θα ελεγχθεί από την αστυνομία;)


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »