*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Απριλίου

Εισαγγελέας για τα....κίτρινα παπαγαλάκια και τον Κολύμπατζη, ή....γι' αυτούς που ζημίωσαν το Δήμο κατά 660.000 ευρώ!

21 Απριλίου


*Με απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ, είναι εμφανές ότι ο Μανώλης Φανουράκης προσπαθεί πλέον όχι μόνο να «βρει» αυτόκλητους υπερασπιστές αλλά και να ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΗ τα ΜΜΕ και φυσικά να ΦΙΜΩΣΕΙ αυτά που αντιστέκονται και δεν ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ!!!

(σ.σ. Το πιο ωραίο είναι οτι οι..."κύκλοι" Φανουράκη-Τσέπελη  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ  τις απευθείας αναθέσεις του "δίδυμου".....ΕΡΓΟ!" Ο δήμαρχος Τσέπελης λέει σε 19 μήνες έδωσε 508 απευθείας αναθέσεις, αλλά ο Δημαρχόπουλος σε 60 μήνες, έδωσε...2.000!!! Βγάλτε τις στη φόρα! Γιατί δεν το κάνετε και τι ΦΟΒΑΣΤΕ...; Και βγάλτε τις απευθείας και του γιατρου που φώναζε για τον Σδρέβανο!!!)

……

*Φυσικά όπως έχουμε πει πολλές φορές, την αλήθεια την δικαιώνει ωστόσο ο χρόνος κι όπως αποκαλύπτω και στο σημερινό πρωτοσέλιδο, ήδη ο Θεόφιλος Κολύμπατζης κατέφυγε στον Υπερεισαγγελέα Διαφθοράς για τον περίφημο «διαγωνισμό» για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ καταθέτοντας μήνυση κατά του Δήμου Ξάνθης και παντός υπευθύνου.

......

*Προσέξτε όμως την λεπτομέρεια. Τι σας έλεγα εγώ  εδώ και 2-3 εβδομάδες. Στην προκειμένη περίπτωση με το σκάνδαλο που έχει προκύψει με τον περίφημο «διαγωνισμό» και την "απόρριψη" της κατά 660.000 ευρώ φθηνότερης προσφοράς της KOSMOPLUS. Ότι δυο τινά συμβαίνουν.

1. Ή ο εκπρόσωπος της Kosmoplus Θεόφιλος Κολύμπατζης έλεγε ΨΕΜΑΤΑ οπότε θα έπρεπε ο Δήμος Φανουράκη  δια του δημάρχου Ξάνθης (Νομικό Πρόσωπο) -αντί να τον παίρνει ο Τσέπελης τηλέφωνο- να στραφεί εναντίον της KOSMOPLUS για... διασπορά ψευδών κλπ.

2. Ή να παρέμβει Εισαγγελέας μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «Μ» για το σκάνδαλο των 660.000 ευρώ!

Δημοσιεύματα που ήταν ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ με ήχο και εικόνα!!! Και με ακράδαντα στοιχεία και ντοκουμέντα,!


-Εισαγγελέας δηλαδή ή για τον Κολύμπατζη και την KOSMOPLUS
ή για τον Δήμαρχο Τσέπελη, τον Φανουράκη και φυσικά την 3μελή Επιτροπή που έβγαλε... εκπρόθεσμη την συγκεκριμένη δουλειά για να την δώσει σε άλλο που... ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!

......

*Μέλη της οποίας αφού πήρε την «δουλειά» η άλλη εταιρεία, επωφελήθηκαν ως εξής:


«Η πρόεδρος βόλεψε αδελφό και ανεψιό στην Κοινωνική Μέριμνα –όχι έναν, αλλά δυο ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ παρακαλώ!- ενώ ο σύζυγος άλλου μέλους της Επιτροπής που υποτίθεται ...«κυνηγούσε» η παράταξη Τσέπελη-Φανουράκη, - πήρε απευθείας ανάθεση ύψους στο ίδιο χρονικό διάστημα, ύψους… 22.319.43 ευρώ!!! Με ημερομηνία 20 Νοεμβρίου 2020!». Τότε δηλαδή που γίνονταν το νταβαντούρι των καταγγελιών!!

......

*Τυχαίο δηλαδή; Δυο μέλη της εν λόγω Επιτροπής να «ευνοούνται» με τον τρόπο αυτό από το δίδυμο Τσέπελη-Φανουράκη; Δεν νομίζω...

.......

*Υπενθυμίζω επίσης ότι για το συγκεκριμένο θέμα είχαν γίνει και ερωτήσεις από δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης αλλά η απάντηση του Φανουράκη ποια ήταν;

-Για όλα φταίνε... τα ΚΙΤΡΙΝΑ  ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ! Δηλαδή… ο εκδότης μας Πάνος Παπαδόπουλος και ο «Μαχητής».

......

*Μάλιστα επειδή μας απειλούσε στη 1 Δεκεμβρίου 2020 ο Φανουράκης με προσφυγή του Δήμου εναντίον μας, σήμερα μετά παραπάνω εξελίξεις, ζητώ ευθέως, όπως έκανα και με τον Αγκόρτσα και την Αγριανή...

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ή  για τα.... κίτρινα παπαγαλάκια που απλά μετέφεραν με εικόνα και ήχο τις καταγγελίες του Θεόφιλου Κολύμπατζη και της COSMOPLUS… ή Εισαγγελείς γι’ αυτούς!!!!  Δήμο Ξάνθης δηλαδή, Επιτροπή και κατά παντός υπευθύνου!

Απλά πράγματα...Και ειδικά τώρα που ο Θεόφιλος Κολύμπατζης, τον οποίο ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ποτέ στη ζωή μου, κατέφυγε στον Υπερεισαγγελέα διαφθοράς!

Και απόδειξε οτι το μόνο που επιζητούσε, ήταν έναν ΕΝΤΙΜΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!! Και με τις 660.000 ευρώ θα μοιράζονταν απο το πρόγραμμα ΤΕΒΑ κύριε Τσέπελη και κύριε Φανουράκη, πολλά περισσότερα προϊϊντα και ΤΡΟΦΙΜΑ σε άπορους!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »