*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Απριλίου

Στον ΥΠΕΡΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ! Πήγε ο Κολύμπατζης, το Δήμο Ξάνθης!!! 660.000 ευρώ λιγότερα για τρόφιμα σε άπορους δημότες! Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου!

21 Απριλίου


*Μήνυση κατά παντός υπευθύνου του Δήμου Ξάνθης για την γνωστή υπόθεση-σκάνδαλο με την απόρριψη της προσφοράς της KOSMOPLUS ως... εκπρόθεσμης από την Επιτροπή, ενώ αυτή ήταν φθηνότερη κατά... 660.000 €!

*Ο Δήμος  Ξάνθης ζημίωσε από την συγκεκριμένη υπόθεση 660.000 ευρώ,  με τα οποία θα μπορούσε να πάρει ανάλογης αξίας προϊόντα και να τα διαθέσει από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ σε απόρους δημότες!

ΜΗΝΥΣΗ κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες -που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο εκπρόσωπος της εταιρείας KOSMOPLUS Θεόφιλος Κολύμπατζης-  στις 14 Απριλίου 2021.

Τον κύριο Κολύμπατζη βρήκαμε μάλιστα στον δικηγόρο του το πρωί της Δευτέρας 19 Απριλίου 2021 και επιβεβαίωσε επί λέξει την είδηση με τη φράση, «έπραξα αυτό που όφειλα να κάνω ως έντιμος επιχειρηματίας. Δεν ζήτησα από κανέναν χάρη, ζήτησα μόνο να  υπάρξει νομιμότητα. Καταθέσαμε μήνυση στον Εισαγγελέα διαφοράς κατά του Δήμου Ξάνθης και παντός υπεύθυνου».

Υπενθυμίζουμε ότι μετά τις αποκαλύψεις μας στις 18 Νοεμβρίου 2020 και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος ο Θεόφιλος Κολύμπατζης στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ο αντ΄ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης και επί των Οικονομικών Μανώλης Τσέπελης με αφορμή ερώτηση τριών δημοτικών παρατάξεων για το ίδιο θέμα, είχε στραφεί εναντίον του «Μ» συκοφαντώντας τον αδίστακτα κα ιμιλώντας για ....«κίτρινα» παγαλάκια, μολονότι η εφημερίδα μας δεν έκανε τίποτε άλλο να μεταφέρει τις καταγγελίες της COSMOPLUS.

Σχολιάζοντας λοιπόν την ερώτηση των τριών δημοτικών παρατάξεων για το συγκεκριμένο θέμα, Ηλεκτρονικό Μέσον που έχει εισπράξει χιλιάδες ευρώ με την υπογραφή του Μανώλη Φανουράκη ανέφερε τα παρακάτω σε δημοσίευμα της 1/12/2020:


Περίεργη ερώτηση παρατάξεων για την Cosmoplus την ίδια ώρα που η εταιρία έχει παραιτηθεί από κάθε απαίτηση έναντι του Δήμου Ξάνθης

Μια περίεργη ερώτηση κατατέθηκε χθες λίγο πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης από τις παρατάξεις του Μελισσόπουλου, του Χατζηθεοδώρου και του Λύρατζη. Στην ουσία φέρνουν στο ΔΣ ένα θέμα που προσπάθησαν να «δημιουργήσουν» και να «σηκώσουν» τα «κίτρινα παπαγαλάκια» (όπως τους χαρακτήρισε ο κ. Φανουράκης) με την εταιρία Cosmoplus και τη συμμετοχή της σε ένα διαγωνισμό προμηθειών του Δήμου Ξάνθης. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι Η ΙΔΙΑ η εταιρία έχει καταθέσει εγγράφως στον Δήμο την δέσμευση της ότι ουδεμία δικαστική διεκδίκηση έχει, ούτε θα έχει στο μέλλον από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό… (αυτό δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Φανουράκης κατά την χθεσινή συνεδρίαση και από την απέναντι πλευρά τηρήθηκε σιγή ιχθύος).

Μάλιστα ο κ. Φανουράκης προανήγγειλε και την προσφυγή του Δήμου Ξάνθης στην δικαιοσύνη κατά όλων όσων αναπαρήγαν τις ανακρίβειες αυτές για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Τα “παπαγαλάκια” όπως τους είπε ο κ. Φανουράκης δεν την ήξεραν αυτήν την δέσμευση της εταιρίας; Και τι θέμα υπάρχει αφού η ΙΔΙΑ η εταιρία δεν έχει καμιά απαίτηση και κανένα παράπονο από την διαδικασία;

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των "3" παρατάξεων

ΘΕΜΑ:  Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός, με τίτλο,  «Προμήθεια διανεμόμενων τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του ταμείου ευρωπαϊκής βοήθειας, για τους απόρους (ΤΕΒΑ) για τις ανάγκες της αποκεντρωμένης προμήθειας τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής 2018-2019 από την κοινωνική σύμπραξη «ΣΤΗΡΙ-ΖΩ» της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης».

Κύριε Δήμαρχε,

Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου σε αρκετά Μ.Μ.Ε. της Ξάνθης κυριαρχούν καταγγελίες της εταιρείας Cosmoplus για πιθανέςπαρατυπίες στις διαδικασίες του ανωτέρω διαγωνισμού,τόσο από την επιτροπή αξιολόγησης όσο και από την οικονομική επιτροπή.

Εμφανίζουν μάλιστα στα Μ.Μ.Ε. δημόσια, αρκετά στοιχεία, προσπαθώντας να αποδείξουν την ορθότητα των καταγγελιών τους. Χωρίς φυσικά καμία διάθεση να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα καμιάς εταιρείας και κανενός επιχειρηματία, θα θέλαμε όμως περεταίρω διευκρινήσεις από εσάς για το ζήτημα αυτό διότι η διαφορά στις οικονομικές προσφορές αγγίζει τα 660.000 χιλιάδες ευρώ,ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για ένα Δήμο σε μία μάλιστα τόσο δύσκολη περίοδο και οικονομική συγκυρία όπως αυτή που διανύουμε.

Είναι αυτονόητο ότι εσείς ως Δήμαρχος εκπροσωπώνταςτον Δήμο μας,είτε θα πρέπει να αντιδράσετεδικαστικά κατά της συγκεκριμένης εταιρείας προκειμένου να υπερασπίσετε το κύρος του Δήμου μας,είτε να ελέγξετε τις συγκεκριμένες καταγγελίες και να πράξετε αναλόγως.

Κύριε Δήμαρχε, οι 660.000 χιλιάδες ευρώ είναι ένα μεγάλο ποσό που θα μπορούσε,εάν είχε εξοικονομηθεί από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, να χρησιμοποιηθεί επ΄ ωφελείακαι προσθετικά περισσότερων κοινωνικά δοκιμαζόμενων ομάδων δημοτών μας.

Θεωρούμε υποχρέωσή σας να κάνετε το αυτονόητο και να ενεργήσετε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον των Δημοτών μας.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΒΒΑΣΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ«ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ»

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ

 

ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ» ΣΤΙΣ 18/11/2020


ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ
KOSMOPLUS που ήταν φθηνότερη κατά... 660.000 €, ως... εκπρόθεσμη!

*Έξω από τα δόντια τα είπε ο Θεόφιλος Κολύμπατζης ! Δεν θέλω χάρες, είπε στον Δήμαρχο Τσέπελη όταν του τηλεφώνησε μετά την προσφυγή του...αλλά εντιμότητα, νομιμότητα και διαφάνεια!

Πρόεδρος της Επιτροπής η στενή συνεργάτης του Φανουράκη… Κατερίνα Μαυρομάτη (!) με μέλη την Πόπη Τζανόγλου και τον Αθανάσιο Βαρελτζίδη!!!

*Δεν σεβάστηκαν ούτε το ότι  μέτοχοι στην Kosmoplus είναι οι Ξανθιώτες αδελφοί Θεοδωρίδη και ότι η συγκεκριμένη εταιρεία απασχολεί 330 εργαζόμενους


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Απέρριψαν προσφορά της γνωστής εταιρείας-σούπερ μάρκετ Κosmoplus για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής συνολικού προϋπολογισμού 3.472.714.20 ευρώ επειδή ήταν... ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ κατά 660.000 ευρώ της εταιρείας των υπολοίπων.

Στην οποία KOSMOPLUS μάλιστα μέτοχοι είναι και οι γνωστοί Ξανθιώτες επιχειρηματίες αδελφοί Θεοδωρίδη που έχουν κυριολεκτικά «φτύσει» αίμα να στηρίξουν τη συγκεκριμένη εταιρεία!

Το σκεπτικό της Επιτροπής; Στην οποία Πρόεδρος ήταν η γνωστή κυρία Κατερίνα Μαυρομάτη, ΕΜΠΙΣΤΗ του πασίγνωστου Φανουράκη; Ότι  η Τεχνική προσφορά ήταν... εκπρόθεσμη και διάφορες άλλες ψευτοδικαιολογίες μόνο και μόνο για να πάρει την δουλειά η εταιρεία SALAS!

Και με διαδικασίες που πραγματικά προκαλούν πολλά ερωτηματικά!

Αφού όπως κατήγγειλε στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του NEXT  tv ο ιδρυτής της εταιρείας Θεόφιλος Κολύμπατζης, πρώτα άνοιξαν τους κλειστούς φακέλους των προσφορών και είδαν ότι η προσφορά της εταιρείας ήταν κατά 660.000 ευρώ  ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ της εταιρείας SALAS INTER GROUP ΕΚΔΛΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ, τότε βρήκαν... εκπρόθεσμη την δική τους προσφορά!

Δώσανε δηλαδή τη δουλειά σε μια εταιρεία που την περίοδο εκείνη

1. Δεν είχε προσκομίσει την άδεια της Πυροσβεστικής ενώ είχε κάνει μόνο αίτηση, και

2. Δεν είχε προσκομίσει την άδεια εισόδου εξόδου προς τον δρόμο από τις αποθήκες του...!!!

3. Δεν είχε άδεια λειτουργίας η εταιρεία που εμφάνισαν, ενώ χαρακτηριστικό των όσων παράτυπων εγγράφων κατατέθηκαν ήταν και το ότι στην αίτηση η SALAS εμφάνιζε ως έδρα τα Σφαγεία, ενώ η έδρα της εταιρείας είναι στη Νέα Μορσίνη όπως φαίνεται και από έγγραφο που αποκαλύπτουμε.

4. Άλλα  ερωτήματα και ειδικά για την Πρόεδρο Κατερίνα Μαυρομάτη. Το «έμπιστο» πρόσωπο του Φανουράκη. «Γιατί το μίσθωμα είναι για ένα μήνα μόνο;;; Η αποθήκη τροφίμων έχει άδεια ποιοτικού ελέγχου;;;; ISO, HASP;;;»

5.Τα όσα αναφέρει η επιτροπή τα έχει ελέγξει; Αν ήταν αληθή και πλέον τηρούνται;;;; Και ειδικά αυτά που αφορούν τα 30 άτομα και οι χώροι αποθήκευσης τροφίμων;;;

6.Οι αποθήκες του δεν έχουν ISO και HASP;;; Ελέγχθηκαν;

Και τελικά που βρίσκεται Κατερίνα Μαυρομάτη η εταιρεία SALAS;;; Στα Σφαγεία Ξάνθης που δηλώνει στην υπεύθυνη δήλωση της  η… στην Νέα Μορσινη;;;

Εμφάνισαν ως επιτροπή 1ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ με ημερομηνία 5 Μαΐου 2020 και...απέρριψαν την ΠΡΟΣΦΟΡΑ τους εταιρείας KOSMPOPLUS A.E-ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΡΕΑΣ Α.Ε Β.Ε.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Στη συνεδρίαση της επιτροπής λοιπόν  που είχε απαρτία, συμμετείχαν τα μέλη:

1) ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, τακτικό μέλος, Πρόεδρος,

2) ΤΖΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, τακτικό μέλος,

3) ΒΑΡΕΛΤΖΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, αναπληρωματικό μέλος.

ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ!

Και η αποκάλυψή μας. Όταν ο Δήμαρχος Τσέπελης έμαθε ότι έκανε ΠΡΟΣΦΥΓΗ επί της απόφασης η COSMOPOLIS , πήρε στο τηλέφωνο στον Θεόφιλο Κολύμπατζη και του είπε, «έλα αδελφέ...θα δούμε τι θα κάνουμε την επόμενη φορά», για να πάρει την απάντησή του, «εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να γίνονται ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ για να δίνουμε τις καλύτερες προσφορές. Το μόνο που επιζητούμε είναι η  ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και τίποτα άλλο.

ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ, ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!

Ιδού και το πώς έκλεινε η KOSMOPOLIS την πολυσέλιδη ΠΡΟΣΦΥΓΗ της  απαντώντας στην Πρόεδρο Κατερίνα Μαυρομάτη και τα άλλα μέτρα της Επιτροπής:

ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ISO ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.





Επειδή όμως η εταιρεία προφανώς έχει αντιληφθεί πως έπρεπε να υποβάλει τα σχετικά πιστοποιητικά των προμηθευτών που έχει δηλώσει με την προσφορά της, προσπαθεί με τεχνάσματα, λανθασμένα όμως, να υποστηρίξει πως θα έπρεπε να υποβληθούν κατά το στάδιο της αξιολόγησης των δικαιολογητικών μειοδότη. Σύμφωνα όμως με την διευκρίνιση που και η ίδια αναφέρει, κατά το στάδιο της υποβολής των προσφορών θα πρέπει να υποβληθούν εντός του φακέλου της τεχνικής προσφοράς τα αναφερόμενα δικαιολογητικά και έγγραφα των παραγράφων Β5 και Β6 για την αξιολόγηση των τεχνικών προσφορών. Στην παράγραφο Β6 αναφέρεται πως για την απόδειξη της συμμόρφωσής τους με πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης της παραγράφου 2.2.7 οι οικονομικοί φορείς προσκομίζουν τα αντίστοιχα αποδεικτικά στοιχεία που προβλέπονται σε αυτή.

Επομένως είναι αντιληπτό πως από το πρώτο στάδιο αξιολόγησης των προσφορών έπρεπε να υποβληθούν τα σχετικά πιστοποιητικά, τα οποία κάκιστα δεν υπέβαλε η παρεμβαίνουσα, λανθασμένα δεν απορρίφθηκε η προσφορά της, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και υποβληθέντα δικαιολογητικά προσπαθεί να σώσει την προσφορά της αναφέροντας πως θα πραγματοποιήσει την συσκευασία και παρερμηνεύοντας τις διευκρινίσεις προσπαθεί να παραπλανήσει υποστηρίζοντας πως αφορούν δικαιολογητικά κατακύρωσης.

Επιπλέον όσον αφορά τον 1ο και 2ο λόγο προσφυγής και το 2ο σκέλος του 5ου λόγου της ένωσης εταιρειών και τα όσα αναφέρει στην παρέμβασή της ότι τα σφαγεία Ξάνθης δεν αποτελούν τρίτο φορέα, σημειώνουμε πως το άρθρο 78 του Ν.4412/2016 δεν καθιερώνει τυχόν διακριτική ευχέρεια των αναθετουσών να θεσπίσουν ή μη στη διακήρυξη οικείο όρο που τυχόν επιτρέπει τη στήριξη στις ικανότητες τρίτων οικονομικών φορέων, αλλά δέσμια αρμοδιότητα αυτών προς τούτο αλλά και γενικότερα ως προς την αποδοχή της στήριξης στις ικανότητες τρίτων οικονομικών φορέων.

Αντίστοιχα δε, η εκ μέρους της αναθέτουσας παράλειψη να συμπεριλάβει ρητό όρο περί του επιτρεπτού της στήριξης στις ικανότητες τρίτων οικονομικών φορέων, ουδόλως μπορεί να ερμηνευθεί ως έχων τη συνέπεια του αποκλεισμού αυτού του δικαιώματος και δυνατότητας που ο νόμος θεσπίζει υπέρ των οικονομικών φορέων ούτε δύναται να αντιταχθεί κατ’ αυτών κατά το στάδιο της αξιολόγησης των προσφορών και να οδηγήσει στον αποκλεισμό τους. Σημειωτέον δε, ότι το ίδιο το άρ. 78 Ν. 4412/2016 κατά το ανωτέρω περιεχόμενο θεσπίζει με σαφή και στενά ερμηνευόμενο τρόπο τις περιπτώσεις εκείνες όπου το δικαίωμα στήριξης στις ικανότητες τρίτου οικονομικού φορέα δύναται να περιοριστεί ή να εξαρτηθεί από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και προβλέπει με αποκλειστικό και εξαντλητικό τρόπο τις ειδικότερες περιπτώσεις στις οποίες η αναθέτουσα έχει όντως δυνατότητα και ευχέρεια να θεσπίσει περιοριστικές του ως άνω δικαιώματος προβλέψεις.

«Σε περίπτωση που ο Οικονομικός Φορέας μισθώνει Κέντρο Αποθήκευσης (όπως και πραγματοποιείται από την εταιρεία SALAS Α.Ε. η οποία μισθώνει χώρο από τα Σφαγεία Ξάνθης) απαιτείται να προσκομιστούν τα Πιστοποιητικά Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2015 και ISO 22000:2005 ή ισοδύναμα αυτών, σύμφωνα με τα ανωτέρω της παρούσας ενότητας, του Τρίτου Οικονομικού Φορέα που αφορούν στο συγκεκριμένο Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής».

Επιπλέον όσον αφορά τον 6ο λόγο προσφυγής της ένωσης εταιρειών και τα όσα αναφέρει στην παρέμβασή της, ότι υπερκαλύπτει τον όρο της διακήρυξης, σημειώνουμε πως δεν υπεβλήθησαν τα έγγραφα όπως ρητώς ζητάει η διακήρυξη, ενδεικτικά αναφέρεται ποια οχήματα θα χρησιμοποιηθούν (θα μπορεί τότε ο κάθε προσφέρων να υποβάλει έγγραφα με την υποσημείωση ενδεικτικά μπορεί να χρησιμοποιηθούν), και πως από τα δικαιολογητικά που υπεβλήθησαν διαπιστώνεται πως δεν υφίστανται από τις άδειες καταλληλότητας, ή την δήλωση για τα φορτηγά της εταιρείας, ποια οχήματα θα είναι για την μεταφορά ξηρού φορτίου και ιδίως δεν προκύπτει από κανένα έγγραφο όχημα/φορτηγό κατάλληλο για μεταφορά προϊόντων ΒΥΣ. Δεν αναφέρεται σε καμία άδεια κυκλοφορίας/έγγραφο ποια οχήματα θα χρησιμοποιούνται για παράδειγμα για μεταφορά προϊόντων ΒΥΣ.

Κατόπιν των ανωτέρω υποστηρίζουμε και με το παρόν υπόμνημα πως η προσφορά μας είναι η μοναδική που είναι καθ’ όλα νόμιμη, πως πρέπει να ακυρωθεί η απόφαση της αναθέτουσας αρχής ως προς το σκέλος που έχει κάνει αποδεκτή την προσφορά της εταιρείας «SALAS Α.Ε.», οι απόψεις της αναθέτουσας αρχής επί της προδικαστικής προσφυγής της εταιρείας που εκπροσωπώ, πάσχουν ακυρότητας, η παρέμβαση είναι απορριπτέα, σε ορισμένα σημεία της έχει υποβληθεί λανθασμένα χωρίς έννομο συμφέρον, είναι εσφαλμένα και λανθασμένα και πρέπει να ακυρωθεί η προσβαλλόμενη απόφαση.

ΞΑΝΘΗ, 24-08-2020

ΚΟΛΥΜΠΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

(Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Δ.Σ. KOSMOPLUS Α.Ε

Κοινός Εκπρόσωπος της Ένωσης Εταιρειών με διακριτικό τίτλο «KOSMOPLUS A.E. - ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΡΕας

Α.Ε. κ Β.Ε. )

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »