*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Φεβρουαρίου

Οι δια «περιφοράς» συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ, η Τουριστική Επιτροπή και οι ειδικοί σύμβουλοι που ακριβοπληρώνονται χωρίς να γνωρίζει κανείς που και με τι απασχολούνται!

24 Φεβρουαρίου


*Εξηγήσεις έδωσα χθες για αναφορά καταγγελία του… εκπροσώπου του Νομικού Προσώπου Δήμος Ξάνθης (σ.σ. Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις καλό «νομικό» σύμβουλο...) και μάλλον θα πρέπει να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τόσο στον κύριο Φανουράκη που «περιχαρής» κάθε τόσο πάει στους τρεις Νομικούς της εταιρείας και στο γνωστό «σύστημα» που βρίσκεται πίσω από την προσπάθεια φίμωσής μου!

-Γιατί; Θα σας εξηγήσω τις επόμενες μέρες!

.......

*Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης παρά τις συνεχείς αιτιάσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης αλλά και τα τρία ΒΡΟΝΤΕΡΑ όχι του εκπροσώπου του Σωματείου εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ Γιώργου Καμπερόπουλο για μια ακόμη ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ στην εκλεκτή του εταιρεία για λογισμικό που ήδη είχε προμηθευτεί η εταιρεία από το 2019 εξακολουθεί να ορίζει συνεδριάσεις δια Περιφοράς, θέλοντας εμφανώς με τον τρόπο αυτό να αποφύγει το διάλογο και τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

.......

 ίδιος εισηγείται τις αποφάσεις, ο ίδιος ουσιαστικά αποφασίζει και οι λοιποί απλά.... ψηφίζουν λες και η ΔΕΥΑΞ είναι... ιδιωτική και όχι δημοτική  εταιρεία!

......

*Μάλιστα όπως μου είπε χθες συγκεκριμένα εργαζόμενος επί λέξει, «αυτά που συμβαίνουν τώρα με Πρόεδρο τον Ιπποκράτη Καμαρίδη, δεν συνέβαιναν με τις απευθείας αναθέσεις και προμήθειες, ούτε επί Τσέπελη με γενική διευθύντρια την Μαρία Λυκίδου».

-Μπράβο γιατρέ! Συνέχισε δυνατά στη... ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που χάραξες για την ΔΕΥΑΞ! «Γωνία» μαγαζί άλλωστε ήθελες και να μην παρεμβαίνεις στη δουλειά σου, «γωνία» μαγαζί το μετέτρεψε με τις δια Περιφοράς απευθείας αναθέσεις σου.

......

*Τουριστική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης. Ποιοι και πόσοι αυτοδιοικητικοί την αποτελούν δεν ηξεύρω...

-Χθες ωστόσο μάθαμε όλοι από τους Σταυρακάρα και Καλογερή ότι ούτε έναν, ούτε δυο, αλλά 15 μήνες έχει να συνεδριάσει η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δήμου Ξάνθης.

......

*Η οποία Τουριστική Επιτροπή διαθέτει μια ειδική σύμβουλοι για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα την κυρία Δέσποινα Χατζογλίδου, έναν ειδικό σύμβουλο τον Κώστα Τσεγγελίδη, γιο του πρώην δημάρχου Σταυρούπολης, μια υπεύθυνη την Σοφία Μπασματζή για την οποία κάθε τόσο μου στέλνουν ανώνυμες καταγγελίες καταγγέλλοντας όχι μόνο εκείνη αλλά και μένα διότι δήθεν εγώ την... «καλύπτω», ενώ ακόμη κι όταν είναι παρούσα δεν κάνει τίποτα με το αντικείμενό της και την  Αριστέα Αλατά που αν και λογίστρια...

-Ο Δήμος Ξάνθης για πρώτη φορά πληρώνει ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗ και η ίδια ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, εκτός από την ειδικότητά της!

.......

*Και με πιο απλά λόγια, ενώ κάποιοι υπάλληλοι στο Δήμο Ξάνθης από την πολύ δουλειά δεν προλαβαίνουν και παίρνουν δουλειά και στο σπίτι...

Οι υπάλληλοι της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ δεν κάνουν τίποτα!!!

.......

*Σημειώνω ότι για το συγκεκριμένο θέμα των ειδικών συμβούλων, συνεργατών, Προέδρων και αντιπροέδρων και δημοτικών επιχειρήσεων, έχουν κατατεθεί τουλάχιστον 3-4 ερωτήσεις από παρατάξεις της αντιπολίτευσης, πλην όμως ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ δεν έχει απαντηθεί!

-Αλλά θα μου πείτε...Μήπως έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα για την περίφημη «ατασθαλία» στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης; Όπου μυστήριο παραμένει γιατί η Κατερίνα Μανά δεν κάλεσε όλους τους πρώην αντιδημάρχους επί των οικονομικών, μετά τις εξηγήσεις που έδωσε η υπάλληλος που κατηγορείται...;!

Αλλά για το συγκεκριμένο θέμα, θα τα ξαναπούμε...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »