*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Φεβρουαρίου

Ο πρώτος έσεται...έβδομος! Τι σχέδιο ...τουριστικής ανάπτυξης έχει εκπονήσιε ο Κώστας Τσεγγελίδης με Πρόεδρο τον Τσέπελη;

24 Φεβρουαρίου


Μη μου κρατάς κακία Δέσποινα που σου πήρα το τζιπ....!
Πάλι με χρόνια και καιρούς που ο Δήμος Ξάνθης θα πάρει ένα καλύτερο... θα στο δώσω πίσω!

……………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Η συμμετοχή μου σε ένα Σώμα αποστεωμένο από καίριες αποφασιστικές δυνατότητες και παραδομένο σε ατέρμονους κύκλους διήμερης ή και τριήμερης αντιπαράθεσης αντί της κατάθεσης ειλικρινών, ξεκάθαρων και τολμηρών επιχειρημάτων που να ανατέμνουν το ατελέσφορο των προτεραιοτήτων και των πρακτικών της Δημοτικής Αρχής υπερβαίνει την πολιτική μου λογική και προσέγγιση.

(Από την επιστολή παραίτησης του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Παπαδόπουλου)

-Είναι δυνατόν με μια τέτοια δήλωση φίλτατοι Παπαχρόνηδες, να κατέβει ο έντιμος Βασίλης Παπαδόπουλος με αυτούς που κάνουν «δώρα» και ψηφίζουν... «δαγκωτό» Τσέπελη;

……………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Από τις 26-11-2019!!! έχει οριστεί από το Δημοτικό μας Συμβούλιο η νέα Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου μας, η οποία έχει ως αποστολή να βοηθήσει σε αυτήν την Τουριστική Προβολή του Δήμου μας….

Η συγκεκριμένη Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης δεν έχει συγκληθεί ποτέ μέχρι σήμερα στο Δήμο μας, εδώ και 15 ολόκληρους μήνες!!!

(Γιώργος Καλογερής, Παναγιώτης Σταυρακάρας)

-Περιμένετε… έρχεται η Πρωταπριλιά. Σίγουρα θα βρεί χρόνο ο Τσέπελης από τα πολλά ταξίδια!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Να γελάσω ή να... μειδιάσω; Με απόφαση λέει Παπαχρόνη, ο παραιτηθείς πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της Ξάνθης Βασίλης Παπαδόπουλος, θα γίνει η... «γλάστρα» στην νέα 6άδα που προέκυψε, αναλαμβάνοντας τη... συγκρότηση του Σωματείου «ΑΓΑΠΗ για τον... Τσέπελη», συγνώμη, «Αγάπη για τη Ξάνθη»!;;;

......

*Sorry κύριοι Παπαχρόνηδες, αλλά το «πρώτο» βιολί δηλαδή της παράταξής σας παραιτήθηκε για να.....»ανασυγκροτήσει» το....Σωματείο «Αγάπη» για τους...εαυτούς σας; Και τον όρισες...7ο σύμβουλό σας;  Ειλικρινά τόσο πολύ υποτιμάτε, όχι μόνο τη δική του νοημοσύνη, αλλά και την δική Μας;

......

*Ιδού και το ακριβές απόσπασμα των Παπαχρόνηδων στο τραγικό δελτίο τύπου που εξέδωσαν....«Ο  κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, του οποίου η μέχρι στιγμής συνεισφορά στα κοινά είναι αδιαμφισβήτητη και πολύτιμη, θα συνεχίσει όχι απλά να είναι δίπλα στον συνδυασμό, αλλά θα αποτελεί τον «έβδομο» σύμβουλο της παράταξης με τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει: αυτά του υπεύθυνου της συγκρότησης του Σωματείου «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας», η ίδρυση του οποίου κυοφορείται στην σκέψη όλων μας εδώ και καιρό», έγραψαν οι απίστευτοι!

-Ο πρώτος δηλαδή σε ήθος, σε εντιμότητα και  ΣΤΑΥΡΟΥΣ δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, που παραιτήθηκε από το αξίωμά του θα αναλάβει... «έβδομος» σύμβουλος του... Σπανίδη, του Παπαχρόνη και του Αφεντούλη!!;;;

Ε, είπαμε... αλλά όχι κι έτσι!!! Μη το... «ξεφτιλίζετε» κι άλλο. Γελάει και το παρδαλό κατσίκι μαζί σας!!!

......

*Τρομερή ερώτηση προς τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη κατέθεσαν χθες οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ξάνθη για όλους», Γιώργος Καλογερής και Παναγιώτης Σταυρακάρας για το πλέον πολυδάπανο γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ξάνθης, καθώς η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ με Πρόεδρο τον ίδιο τον Δήμαρχο, έχει να συνεδριάσει εδώ και 1.5 χρόνο!!!

......

*Μάλιστα μεταξύ άλλων οι ίδιοι παράλληλα ρωτούν τον Δήμαρχο αν οι Ειδικοί Σύμβουλοι που έχει προσλάβει ο ίδιος, έχουν εκπονήσει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου μας, το οποίο θα συνδράμει στη προσπάθεια αυτή!...

-Περιμένω το... ειδικό σχέδιο!!! Όχι τόσο από τον Κώστα Τσεγγελίδη ή την Χατζογλίδου, όσο από την πρώην..." κολλητή" μου Σόφη Μπασματζή που... «ιδρώνει» από την πολύ δουλειά στο νέο της πόστο!

……

*Μπράβο Ξάνθη!!! Στα 2.147 «εκτοξεύτηκαν» τα κρούσματα κορωνοϊού την Τρίτη 23/12/2021, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Σε περιφερειακό λοιπόν επίπεδο, έκρηξη πανδημίας παρατηρείται στον γειτονικό Έβρο, όπου καταγράφηκαν 40 νέα κρούσματα, ενώ την ίδια ώρα η Ροδόπη παραμένει σε χαμηλά επίπεδα καθώς εντοπίστηκαν μόλις δύο κρούσματα και η Ξάνθη βρίσκεται στο... μηδέν!

Συνολικά, σε όλη την Μακεδονία και Θράκη εντοπίστηκαν 69 νέα κρούσματα. Ειδικότερα:

ΠΕ Δράμας 3

ΠΕ Έβρου 40

ΠΕ Θάσου 8

ΠΕ Καβάλας 16

ΠΕ Ροδόπης 2

 

Κατσιμίγας για Μενδώνη: «Θα χαρώ ιδιαίτερα μόλις παραιτηθεί»


Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» Κώστας Κατσιμίγας με ανάρτησή του στο
facebook δηλώνει ότι «η κ. Μενδώνη ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία», επισημαίνοντας ότι «θα χαρώ ιδιαίτερα μόλις παραιτηθεί».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του:

«Συναντήθηκα και “γνώρισα” την Κα Μενδώνη το 2014. Ήταν Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού (Κυβέρνηση Σαμαρά -Βενιζέλου) και πρόεδρος του Κ.Α.Σ. (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο). Τότε εσυζητήτο το θέμα της έγκρισης εγκατάστασης των χρυσωρυχείων στον Κόμαρο του Έβρου σε απόσταση αναπνοής από την Αρχαία Μεσημβρία-Ζώνη. Εκπροσωπούσα την Περιφέρεια ΑΜΘ και μαζί με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΜΠΑΚΗ δώσαμε μάχη για την απόρριψη από το ΚΑΣ της εγκατάστασης χρυσωρυχείου στην περιοχή που θα κατέστρεφε τις τρεις από τις επτά Ακροπόλεις της αρχαίας Ζώνης. Μάταια. Η Κα Μενδώνη σε διατεταγμένη υπηρεσία κατάφερε να περάσει το θέμα παρά τις τρεις τιμητικές αρνητικές ψήφους μεταξύ των οποίων και αυτή του επίτιμου Εφόρου Αρχαιοτήτων Διαμαντή Τριαντάφυλλου. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω νοιώσει τόσο άβολα από το απαξιωτικό και ειρωνικό ύφος από ένα δημόσιο πρόσωπο. Έβλεπα ότι η Κα Μενδώνη δεν άκουγε τα επιχειρήματα μας και υποβάθμισε τελείως την αξία του αρχαιολογικού πλούτου που κινδύνευε. Στο τέλος όμως, για την τιμή των όπλων τουλάχιστον, ο τότε Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ την έλουσε κανονικά όπως μόνο εκείνος ξέρει να κάνει…. Ευτυχώς ακόμη τα χρυσωρυχεία δεν έγιναν λόγω της στάσης της επόμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ (2015-2019). Με την παρούσα κυβέρνηση απλά ανησυχώ. Και ανησυχώ με παρουσίες τύπου Μενδώνη και όχι μόνο και θα χαρώ ιδιαίτερα μόλις παραιτηθεί. Αλλά καλό είναι να ξέρουν ότι όσο βαστάν τα κότσια μας δεν θα επιτρέψουμε να εγκατασταθούν χρυσωρυχεία στον τόπο μας. Συμφωνείς ΔΗΜΑΡΧΕ????».

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »