*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Δεκεμβρίου

Για μια ακόμη φορά η Δέσποινα του Next tv, σταρ του Μουτσινά! Την σωτηρία της...ψυχής της, αναζητεί η Μάνια!

03 Δεκεμβρίου

*Για άλλη μια φορά ο δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς ασχολήθηκε στην εκπομπή του «καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ με την Ξανθιώτισσα τηλεπαρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Next TX, Δέσποινα Χατζοπούλου!!!

-Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου σχολίασε στην εκπομπή του, με… «καυστικό» και ειρωνικό τρόπο, το ντύσιμο και ιδιαίτερα το «άνοιγμα» στο μπλουζάκι της Δέσποινας, λες και είναι αυτό μείζον θέμα προς συζήτηση!

-Η Δέσποινα όμως, που διαθέτει χιούμορ και είναι και… «καλή καρδιά», έδωσε άφεση αμαρτιών στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ, γράφοντας χαρακτηριστικά στο facebook:

-«Και ναι πάλι τα ιδιαααα...τον αγαπώ όμως»!

……


*Εν καιρώ πανδημίας και
Lockdown, ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1 και ηθοποιός της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής, Χαράλαμπος Κυρκούσης, βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να περνάει… ευχάριστα τον καιρό του!!!

-Δημοσιεύει στο facebook παλιές φωτογραφίες με τον εαυτό του από εκπομπές του στον Life FM και κάνει like στον εαυτό του!

-Άπαιχτος ο Χαράλαμπος!!!

…….

*Ψυχανάλυση μέσα από το facebook κάνει η δημοφιλής τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου, αναζητώντας την «σωτηρία της ψυχής», μετά από απογοήτευση που ένιωσε από… «κατεστραμμένους ανθρώπους»!

-Διαβάστε τι γράφει η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook:

«Τελικά το ότι αναζητάμε από κατεστραμμένους ανθρώπους την σωτηρία της ψυχής μας !!!!!

Χρήζει ψυχανάλυσης....

ξεκινάω συνεδρίες  σήμερα!!!!!όμως!!!!».

……


*Η εθελοντική ομάδα «ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 2020» του γηροκομείου Ξάνθης, ολοκλήρωσε το… «έργο» της μαζεύοντας ελιές από κοινόχρηστους χώρους για τους τροφίμους του Ιδρύματος.

-40 συνεχείς ημέρες συγκομιδή από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου  έως και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου με αποτέλεσμα συνολική συγκομιδή 7.980 κιλά ελιές και 1.122 λίτρα λάδι!

Σημειώνουμε ότι για το προηγούμενο έτος 2019 υπήρξε τελική συγκομιδή για το ίδρυμα 450 λίτρα λάδι.

-Η διαδικασία παραγωγής λαδιού έγινε στο ελαιοτριβείο «ΤΟ ΛΙΟΤΡΙΒΙ» της εταιρείας «ΔΕΡΜΕΝΤΖΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ» στο Τύμπανο Ξάνθης.

-Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές!

……

*Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου εκδίκαση της υπόθεσης του Νότη Σφακιανάκη, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.

Κατόπιν συνεννόησης με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον γνωστό τραγουδιστή δεν θα εισήχθη προς εκδίκαση και η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος, ενώ, λόγω Covid-19, η φύση της υπόθεσης δεν είναι από αυτές των οποίων επιτρέπεται η εκδίκαση με κυβερνητική απόφαση.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »