*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Δεκεμβρίου

Τσέπελης Νο 2 ο Τόλης Ελευθεριάδης, συνεχίζει να παρανομεί! Περιμένουμε την...τεχνική εισήγηση της Αριστέας!

03 Δεκεμβρίου

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΙΧ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Συνεχίζει απτόητος ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης να χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης ως… ΙΧ και όσους μάλιστα τον ρωτάνε, απαντάει ότι έχει άδεια από τον… Δήμαρχο Τσέπελη!

Βέβαια ο άνθρωπος γνωρίζει ότι τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα μπορεί να τα χρησιμοποιεί μόνο για υπηρεσιακούς λόγους, αλλά όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα! Τσέπελης Νο 2 λοιπόν ο Τόλης και απλά θα ήθελα να μάθω ποιοι είναι οι ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ παράγοντες που ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ τις μετακινήσεις του!!! Σημειώνω φυσικά -για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις- ότι τα ίδια έκανε κάποτε και ο πρώην Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Κυριάκος Παπαδόπουυλος, μέχρι που τον «ξεφώνισαν» κι αυτόν τα ΜΜΕ και αναγκάστηκε να συμμορφωθεί, φοβούμενος μη τιμωρηθεί και μπει σε αργία …

Ο Τόλης Ελευθεριάδης όχι μόνο συνεχίζει απτόητος, αλλά την Τρίτη το βράδυ το είχε ως συνήθως παρκαρισμένο και έξω από το… σπίτι του! Φυσικά θα το ξαναπούμε… Λίγη τσίπα Τόλη!!! 

 Συνεχίζονται οι ουρές στις Τράπεζες! Δυστυχώς…!

Μέσα σε λίγες λέξεις ο Λάκης Παπαδόπουλος είπε δυστυχώς πολλές αλήθειες, με τις ουρές στις τράπεζες να συνεχίζονται….!

Χαρακτηριστικό και το παρακάτω σχόλιό του με την ουρά στην Alpha bank Ξάνθης:

«Παντου κολαει ο κορονοοιος στα μαγαζια -εκκλησίες ακομα και στα σπιτια μας εσωκλειστοι που ειμαστε εκτος απο της τραπεζες εκει υπαρχει ανοσία. Οχι δεν θα βρισω..... ξανθη 1-12-20 11:30 το πρωι δυστυχος».

-Φυσικά η φωτογραφία μιλάει μόνη της…!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ… ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΛΑΤΑ

Περιμένουμε πως και πώς να δούμε τα ποσά που θα πάρουν τα φιλικά ΜΜΕ του Τσέπελη και του Φανουράκη για το covid-19 και τα μέτρα προστασίας του Δήμου Ξάνθης.

Και τις ανάλογες… τεχνικές εισηγήσεις της κυρίας Αριστέας Αλατά, που αν και λογίστρια, ανέλαβε τις… δημόσιες σχέσεις του Δήμου Ξάνθης!

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, η συγκεκριμένη κυρία, βρήκε και τα κάνει, αφού ακόμη κι όταν την «περιόρισε» ο Λύρατζης, αυτός που βγήκε… «υπερασπιστής» του… έργου της πρώτος και καλύτερος, ήταν ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος.

Καθότι τι φταίει η Αριστέα, αν αλλάζουν οι… δημοτικές αρχές; Αυτή πάει με όλους,

Επί Αειμνήστου Φίλιππου Αμοιρίδη άλλωστε, αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν για το Δήμο… των βολεμάτων! Αφού το 90% των υπαλλήλων, κάπως έτσι μπήκαν στο Δήμο.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »